Bine ai venit, Iulia Sofia! - mami Oanamaria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Thursday, July 5, 2012 2:52 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase !
Bebelusa mea e cam plangacioasa in ultimul timp si foarte solicitanta -abia am timp sa merg la baie sau sa stau pe forum cate 20min restul timpului i-l dedic ei cu dragoste !coeur
Abia astept sa ne facem si noi un program.Zilnic dupa 7si30 iesim la plimbare cate o ora si-i place la nebunie ,doarme asa de bine apoi .Noaptea se trezeste parca ar avea un cea sdin 3in 3ore sa manance .
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, July 5, 2012 4:45 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Draga Oana, cu timpul vei reusi sa va alcatuiti un program care sa iti permita sa te odihnesti si tu cum trebuie sau sa faci alte treburi importante pentru tine.
Eu din pacate nu am putut sa alaptez asa cum trebuie copii (calitatea laptelui meu a fost slaba), asa ca iti doresc din suflet sa nu renunti pentru nimic in lume la alaptat.
Dupa ce face vreo 2 luni 3 cu siguranta va dormi mai bine noaptea si se va trezi mai rar, pana atunci strange putin din dinti si rezista eroic.pupici computerlove
oanamaria
Scris: Thursday, July 5, 2012 6:26 PM
Nivel

Mihaela iti multumesc pentru incurajari !Sper sa rezist si sa fie totul bine !
irina21
Scris: Thursday, July 5, 2012 8:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Oana, fata mea ma trezea din 2 in 2 ore si asta pana pe la 4 luni deci e un pic mai bine la tine, programel o sa reusesti sa i faci pe la 4 luni incolo si sa vezi ca va fi mult mai bine. citisem undeva ca ai pb cu ragadele doamne ce mai plangeam la fiecare alaptat a fost groaznic mai ales faptul ca nici un unguent nu si a facut efectul la mine dar a trecut de la sine durerea si in 2 sapt nu mai aveam nimic! Important e ca oricat de dureros este sa nu renunti la alaptat pentru ca este cel mai bun lucru pe care poti sa l faci pentru puiul tau , sa stii ca se cunoaste diferenta dintre bebe alaptat exclusiv la san si bebe crescut cu lapte praf si daca ai lapte e pacat sa renunti la el.Mult succes in continuare ai o fetita frumuoasa frumoasa!!angel
oanamaria
Scris: Friday, July 6, 2012 11:12 AM
Nivel

Fetelor mi-e din ce in ce mai greu cu alaptatul nu stiu cat o sa mai rezist .plans
Pentru mine e un stres nu-mi face nicio placere e dureros .Nu stiu ce sa mai zic -ma doare sufletul sa ma gandesc sa renunt la alaptat ,dar starea mea psihica se deterioreaza sunt mereu stresata si pland pe tema asta .
irina21
Scris: Friday, July 6, 2012 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Off Oana nu te mai gandi la durere si gandeste te ca fetita ta are nevoie de tine! E intr-adevar foarte stresant dar usor usor va incepe sa fie mai bine o sa treaca repede de nici n o sa ti dai seama nu e cazul sa te gandesti sa renunti iti spun eu ca la asta ma gandeam si eu in momentele alea ca nu mai rezist ca nu mai pot eram pe punctul de a renunta la alaptat; dupa aia incepusem sa ma simt vinovata ca imi privez copilul de ceea ce ii face lui bine si asa am strans din dinti si am trecut repede peste! Daca mamele noastre au putut putem si noi fii curajoasa si imbarbateaza te singura!!pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, July 6, 2012 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Oanacomputerlove computerlove computerlove rabdare si iar rabdare. Trece, te asigur si o sa te bucuri ca nu ai renuntat. Poate are colicute micuta. Ca si tine am patit la fel la Alex, exact la fel! Dar a trecut si mai tarziu si acum spun ca bine am facut ca nu am renuntat la alaptat. Cand o sa-ti treaca ragadele o sa fie mai usor. Daca are cine sa te ajute, las-o doua ore, stoarce-te si da-i la biberon sa poti dormi si tu u somn. Lipsa de somn e crunta si lactatia poate scade de la oboseala si stress. Multa rabdare si putere Oana! computerlove pupici
katy_lumika
Scris: Friday, July 6, 2012 2:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Ce buburuza frumoasa ai tu acolo, Oana! love
Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu am avut dureri la alaptat, insa ca si fetele, iti doresc multa rabdarecomputerlove
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, July 6, 2012 4:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Offf imi aduc aminte de momentele prin care treceam cu Antonia, plangeam de durere cand o puneam la san. Suntem aici sa te incurajam prin mijloacele de care dispunm.
Daca durerile persista mergi la ginecolog cu siguranta el stie ce este ge facut, daca metodele babesti nu sunt de succes.
In nici un caz nu renunta. Eu daca as fi avut consiliere din partea undei persoane specializata in alaptat, credema ca nu as fi renuntat asa devreme la alaptat cu Antonia.
Rabdare multa si vorba Irinei, nu te mai gandi la durere ci la placerea de a alapta o printesica frumusica foc.computerlove computerlove computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Friday, July 6, 2012 5:38 PM
Nivel

Va multumesc pentru incurajari -imi fac bine !computerlove
O sa va tin la curent !
Maria & Mario
Scris: Friday, July 6, 2012 5:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Rabdare, Oana ! Usor poate trec si durerile .... incearca diferite pozitii, stai linistita si cat mai relaxata !!! E usor de dat sfaturi ..... dar doar tu stii cat poti duce ! E bun lapticul de mami, asa ca .... Ai incercat aparatorile alea de silicon ?
Eu nu am avut dureri deloc , asa ca .....
Frumoasa foc gaza voastra !
roxinthya
Scris: Friday, July 6, 2012 7:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oana intru si eu aici sa te sustzin cu ganduri bune!computerlove computerlove
Ai incercat Garmastan ca parca puneai ca ti-ai luat?
Pup bobitza de piper!pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, July 6, 2012 8:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, felicitari! Eu sfaturi nu dau, vizavi de alaptat, dar pot spune ca experienta mea privind alaptatul este de 1%. Am alaptat doar 1,5 luni la Tudor si 4 zile la Ioana. Si am 2 copii minunati si sanatosi si plini de viata! Iti doresc sa-ti gasesti echilibrul psihic, ca apoi toate par mai usoare!pupici
Ruth
Scris: Friday, July 6, 2012 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
oana draga imi pare rau pt tine ca treci prin astea dar gandestete la bobita ta,lapticu de mami ii face mult bine,incearca sa iei legatura cu un medic si cum zic fetele ar fi ok daca ai gasi o persoana care sa stea cateva ore cu fetita iar tu sa te odihnesti,multa sanatate si ai grija de tinepupici
gabyta
Scris: Saturday, July 7, 2012 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Oana ,eu cand am avut probleme cu sanii in prima luna foloseam aparatori ,erau ca niste sfarcuri,,iar eu la ai mei eram tot cu crema pusa ,, ca aveam niste dureri groaznice,,dar macar cu aparatorile nu mai sangerau atat,,la inceput i-a fost mai greu sa suga lui Alex dar de foame nu a avut incotro.iar cand mi s-au vindecat a fost totul ok.
Alex nu prea am putut sa ai fac un orar cu papatul la tzitzica,la 1 ora,,la 2,, foarte rar la 3 ore colo pe la 6 luni abia.... noaptea sugea f des ca adormea imediat si normal ca nu se satura,,asa ca ma trezea tot timpul,,de multe ori dormeam si eu cu el la san ,,asa eram de obosita,,dar incet ,incet a trecut,,cu Lucy in schimb sugea si 3,4 ore nu stiam ca am copil,,totul super ok,,doar ca ea nu dormea noaptea ,,deabia de la 5 luni am putut sa o facem sa doarma noaptea,,,,,,,,,deci fiecare copil e o lume ras pupici computerlove ,multa rabdare draga mea !!!pupici computerlove iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.