|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va pup fete dragi! Ma pregatesc sa-i fac baita -e asa de micuta si are asa un tignal la baie ca nu-i place .Apoi ne curatam cu alcool sanitar la buricut si la cercelusi ,ne cremuim ,papam tatica si nanita . |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 23
| Ce printesa mica si frumoasa! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti, sa va bucurati de puii vostri |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Doamne, Oana, ce "Bobita de piper" perfecta ai tu acolo!
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana ce frumos! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Sa va bucurati de ea si o adaptare cat mai usoara!!!! E frumusica foc, Oana si nu o vad micuta deloc, doar e bebelusa. Stii ca chestia cu neplacutul la baie e doar temporara, nu? Va pup cu drag! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce dulce eeeee!!! Superba, Oana! Multa sanatate, nopti linistite si multi, multi pupici! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Oana, sa va traiasca printesa ! E tare frumusica si in curand o sa ii impletesti si parul, asa par bogat si mare are !
Refacere rapida iti doresc si mult laptic pentru printesa
Insanatosire rapida lui Stefanel ! |

| Momentan nu avem parte de nopti linistite -noaptea o apuca sa i se infunde nasucul si sa nu poata respira si sa nu pot cu niciun chip sa i-l desfund si uite asa stam treze cate 4-5 ore in miez de noapte cu plansete si tot tacamul.Acum vine dr.pediatru sa o vada si sa vedem ce zice si de ce nu functioneaza sa -i desfund nasul cu ser fiziologic si batista bebelusului ca in cazurile obisnuite . Deci ati inteles ca nu ne-am odihnit azi-nopate,dar am recuperat acum de dimineata . Bobita de piper va multumeste pentru primirea facuta si pentru frumoasele urari.La fel si mamica si taticul ei . :923: :923: |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| oanamaria mai vrem poze e o scumpa:016 sa te bucuri de ea:002: |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Oanamaria, felicitari pentru mica minune ce a sosit la voi acasa! E atat de delicata si dulce! Sa iti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii! Nopti linistite va doresc!
Imi pare tare rau de Stefanel, sanatate multa si refacere rapida. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| In sfâr?it reu?esc si eu sa intru sa va felicit pentru minunea de printesa ce a aparut in via?a voastra! Va doresc întregi famili multa sanatate si o via?a cat mai frumoasa in 4 . Acomodare usoara, refacere rapida, mult laptic si bobita de piper sa creasca mare si sanatoasa! Felicitari Draga Oana ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Oana ce emotii m au cuprins cand ti am vazut minunea!! e o dulce, o frumoasa cred ca as pupaci o non stop!! Felicitari mami nu exista nimic in viata mai frumos decat sa aduci pe lume si sa cresti un puiut de om! Sa fiti sanatoase, sa aveti o viata linistita si sa va bucurati cu totii de fiecare clipa petrecuta impreuna! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne cat este de scumpa |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| heeei, chiar ieri am mers la Bucuresti si pe drum ma gandeam la tine, la voi de fapt, eu acum am intrat si am vazut ce am ratat, superba papusica, mie nu mi se pare chiar bobita, desi suna bine, e o margeluta pretioasa, sa va bucurati de ea, sa fiti sanatosi cu totii |
|

| Buna doamnelor ! Ma bucur ca ma vizitati si ca va place Bobita de piper care maine face deja o saptamana .Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca ea este a noastra ,e asa de delicata ca un bebelus . Irina ma uitam la avatarul tau ce mare si frumoasa s-a facut Daria si parca mai ieri iti faceam galerie . Ma supara tare caldura asta infernala si am si o tuse suparatoare pentru care iau antibiotic. |
|
|