|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Vai ce emotii Iulia draga nici nu stii ce asteptata esti !!!! Doamne ajuta !!!! Oana pupici si sa fie intr-un ceas bun venirea pe lume a Iuliei . |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, deci maine e ziua cea mare! Imi imaginez cate emotii aveti! O sa fie totul bine si probabil maine pe vremea asta o sa ai puiutza la piept! Mii de pupici! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma gandesc la tine draga mea Doamne ajuta sa decurga totul bine,bebelina sa fie papacioasa si cuminte |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce de mesaje si incurajari! Da !Maine e ziua cea mare ,dar am gandurile asa de imprastiate din cauza ca Stefan e suspect de viermisori intestinali-oxiori si mi-e teama sa nu fac si eu si bebelusa .Off!Cu Dumnezeu inainte ! Parca nu ma pot concentra pe ziua de maine -trebuie sa ma detasez ca sa ma pot bucura de moment . Maine la prima ora plecam spre Bucuresti si sigur maine pe vremea asta o am pe micuta adorata . |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| Oana, fii linistita, ca Domnul o sa fie cu voi, cu toti :) abia asteptam sa o vedem pe micuta Iti doresc sa ai parte de mult laptic si o fetita sanatoasa si frumoasa  |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,Doamne ajuta! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Oana, stai linistita ca o sa fie bine ! Abia astept maine, sa primim un semn de la tine ! Te pup. Nastere si recuperare usoara si bebita sanatoasa si papacioasa ! |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Maine e marea intalnire, Oana! Curaj, sa nu te gandesti la nimic negativ! Nastere usoara! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc ! Gata cu toate pregatirile ,mai am putin de lucrat la psihic sa ma obisnuiesc cu ideea ca maine imi voi tine iubirea mica in brate . Ce dor imi este de un bebelus mic si scump sa-l pupacesc si sa-l miros . Iar maine mi se implineste visul ! |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Oana multa putere pt refacere iti doresc si un pupic pt july de la mine cand va ve-ti intalni pt prima data maine |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Oana,nastere usoara si relaxeaza-te,...nu te mai gandii la altceva,gandeste-te la marea intalnire cu IULIA Te pup si-ti doresc refacere rapida,mult laptic si bebelusa sanatoasa si cuminte! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Nastere usoara Oana. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iata ca ziua cea mare a sosit. Peste numai cateva ore iti vei tine in brate pentru prima data printesa mult asteptata. Dumnezeu va avea grija de voi asa cum stie el mai bine. Fie ca Sfantul Nectarie sa iti fie alaturi in momentul nasterii pentru a te inbarbata Recuperare usoara si cat mai mult laptic pentru ai oferi tot ce este mai bun de pe acest pamant.
Iulia nici nu esti nascuta si deja ai devenit vedeta |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| wow oana , mai sunt cateva ore pana la marea intalnire. nastere usoara. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana sa auzim de bine!! |
|
|