Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana iti dorim nastere usoara, o printzesa cuminte, sanatoasa si mancacioasa!!
Acum ca emotziile sunt mari si Giulia poate sa apara in orice moment, suntem cu gandul alaturi de tine si asteptam cu sufletul la gura marele eveniment! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cand am vazut mesajul m-au trecut niste emotii ... parca ma vad si eu peste cateva luni .
Oana , suntem alaturi de tine si cand va veni momentul suntem aici sa te sustinem.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nastere usoara Oana, o bebelina sanatoasa si voinica. Tie recuperare usoara si rapida. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| oana nastere usoara si un bebe sanatos |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ei Draga mea Oana, ca a venit momentul mult a?teptat sa iti Facem galerie! Iti doresc nastere u?oara , o puiutul super sanatoasa si papacioasa si refacere cat mai rapida! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si ce emotii am fetelor zici ca-s la prima nastere ! Va multumesc pentru galerie si pentru ca m-ati sustinut in astea 9 luni . Ii multumesc in mod special Gabytei pentru gestul din suflet pe care la- facut in clipa in care eram disperata si mi-a trimis medicamentele de care aveam nevoie . Doamne ce a trecut timpul si mai am asa de putin ! Eu vreau ca Iulia sa stea pana pe 19 ca sa ia in greutate cat trebuie -adica sa ajunga la 3kg ,dar asta cum o vrea Dumnezeu. Eu am voie sa nu fac nimic si sa mananc multa carne cum m-a innebunit dr.A zis nicio masa fara carne ca am nevoie si sa las iaurturile si fructele si alte prostioare ca astea nu-l ajuta pe bebe.Stie ea ce-o stii ca are peste 30 de ani experienta asa ca o s-o ascult cat pot . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana asa este si medicul meu mi-a recomandat sa mananc multa carne, branza, oua - ca trebuie multe proteine in sarcina. Cu mine n-a fost o problema ca eu sunt o carnivora - in schimb am chiulit la capitolul fructe - nu cred ca am mancat 5 kg toata sarcina Oricum ar fi nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme - mie mi se pare ca are o greutate buna si mai are timp pana pe 19 sa puna carnitza pe copanase! Ah, de-abia astept s-o cunosc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana sanatate multa si tie si bebelinei.Eu prima feteita am nascuto sub 3 kg (am nascuto prematur la 34 saptamani)dar acum la 9 ani e aproape cat mine. Nastere usoara ,noi ati tinem pumnii pana pe 19. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Nastere usoara, usoara, Oana! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Hai, nu-mi spune ca facem galerie deja!!?? Cand a trecut timpul asta????
Nastere usoara, draga mea si o fetitza dulce, sanataosa si papacioasa, iti doresc!!!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Nastere usoara Oana si fara emotii |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, sa ai o nastere usoara fara probleme!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813