Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ii urez si aici Giuliei "bun venit", sa creasca mare si sa aiba mult noroc!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari din toata inima, Ana! Din cate vad, iar ai nascut repede asa-i? De-abia astept sa ne spui povestea nasterii si sa o vedem pe micuta! Refacere rapida draga mea! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup fetelor si va multumesc din inima pentru gandurile bune! mai devreme am ajuns acasa. Giulia e cuminte,papa si doarme,intro zi voi scrie si povestioarea nasterii. pana atunci pun cateva pozici si va iubesc va multumesc fiecaruia in parte care sa rugat si gandit la mine. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ana wrote:Va pup fetelor si va multumesc din inima pentru gandurile bune! mai devreme am ajuns acasa. Giulia e cuminte,papa si doarme,intro zi voi scrie si povestioarea nasterii. pana atunci pun cateva pozici si va iubesc va multumesc fiecaruia in parte care sa rugat si gandit la mine. Te pupa mamii,....odihneste-te,recupereaza-te si nopti linistite va doresc! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ana bine ai revenit !Ce minune ai tu la avatar ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| off nu merge revin cu poze. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ai nascut deja, Ana? Habar n-am avut. Felicitari si Domnul sa va binecuvanteze |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Asteptam nerabdatoare pozele....eu nu vad poza schimbata la avatar |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ana felicitari! Ce frumusica este bebelina!Ptiu...sa n-o deochi! are par de codite si falcute bine conturate! Sa dea Dzeu sa fiti amandoua sanatoase! |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Felicitari pentru comoara roz, scumpa Ana! Sa fiti sanatoase si fericite |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| bine ati venit acasa printeselor eu nu o vad pe giulia , deci astept pozici cand o sa poti si ai timp acum daaaaaaaaaa doamne ce frumusete mica sa cresti mare giulia sanatoasa si sa asculti de parintii tai iar tie ana sanatate sa poti creste comorile tale |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce comoara frumoasa ai la avatar.....e asa de dulce si senina |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ana,ce papusica ai! sa-ti traiasca ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| O dulceata de fetita!Uite mami,cum Dumnezeu a trimis-o cand credea El ca trebuie,....Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai fericire in viata!Acum ai si tu 3 baieti si o fata!Sa-mi traiasca ,,nepoteii |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| eu tot nu vad poza
Edit: o vaaad e superba!!!!!!!!!! sa va traiasca!!!!! |
|
|