|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Felicitari Ana pentru printesa! Recuperare rapida si laptic pentru printesica! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bun venit printesa!Sa fi sanatoasa si sa cresti mare! Felicitari Ana si refacere grabnica! Este in aceeasi zi cu mine |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hop si eu la spartul targului... Ana, felicitari pentru minunea mica! Nici nu am stiut ca esti insarcinata! Sa va traiasca fetita! Cred ca esti in culmea fericirii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Bine ai venit printesico, sa fii sanatoasa si cuminte! Ana cred ca esti foarte fericita , refacere rapida si mult laptic! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| hei da ce veste avem aici bine ai venit giulia iubito, atatea persoane te au asteptat ca pe o printesa ana draga recuperare rapida, multa sanatate la amandoua si sa va bucurati de cei 4 ingerasi ai vostri
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ana,felicitari pentru mica printesa! Ti-a ascultat Dumnezeu rugaciunile si ti-a daruit o fetita Giulia,bine ai venit pe lume,minune mica Sa cresti mare,sa fii sanatoasa,fericita,norocoasa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari Ana! Buun venit micutei Giulia si multa sanatate amandorura. Sa va aduca numai bucurii mica printesa, impreuna cu cavalerii mai mari ai familiei. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Sa cresti mare ca o floare, sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata Giulia |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Giulia,printesa micuta,cat de mult si de dorita ai fost,sa cresti mare si frumoasa ca si fratiorii tai ,desteapta si numai bucurii sa ai la tot pasul. Ana felicitari ptr marea realizare,sa va aduca multe bucurii si multa fericire in casa alaturi de intreaga familie,fiti binecuvantati!!!! |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Giulia,bine ai venit printre noi ,dulce puiutza!
Ana,felicitari pentru printesa,pentru fiecare print in parte,pentru sotior,pentru tot ce-ai realizat,desi esti foarte tanara! Dumnezeu sa te aiba in paza Sa si sa-ti binecuvanteze casa in fiecare clipa! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Felicitari mami pentru printesa ! Sa fie fericita si sanatoasa !!!
Refacere rapida si muuulti pupici pentru amandoua ! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| felicitari Ana...cred ca esti o mamica tare fericita....refacere grabnica si multa sanatate.... Giulia....bine ai venit pe lume, sa ai o viata senina si frumoasa alaturi de familia ta.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| felicitari pt printesa refacere rapida |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ana felicitari si refacere rapida! Ti-ai vazut in sfarsit visul implinit! Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Fetele am vb cu Anita in dimineata asta ,sunt bine amindoua ,are laptic ,micuta suge si doarme iar miine o sa vina acsica ,daca se simte bine o sa puna pozici cu Giulica ...va multumueste tuturor pt gindurile bune !!! |
|
|