|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Heeei Giuli in sfarsit iubita, te-ai lasat asteptata nu gluma ! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti repede acasa ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Anaa sa fi sanatoasa recuperare rapida ...Giulia bine ai venit printesa mica va asteptam acasa cat mai rapid ...vai va fi o superba ..brunetica ..cu ochisorii albastri ..frumusetea lu mami ..ce emotii ... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Bine ai venit printesa scumpa sa fiti amandoua sanatoase si mami recuperare grabnica!! Ce frumusete trebuie sa fie cu ochisorii albastri |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| WAW ...sa fiti sanatoase amandoua...ce bucurie. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Giulia,Giulia ca tare te ai lasat asteptata!Sa fii sanatoasa si sa cresti mare!Iar tie Ana recuperare rapida si felicitari pt brunetica! |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Am uitat sa va spun ca va multumeste tuturor care aveti gindul la ea ..cum mai aflu noutati va mai spun ,poate dimi o mai sun ca acum mi sa parut obosita saracutza!! |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| bun venit Giulia Ana recuperare rapida, felicitari, in sfarsit a aparut si fetita mult asteptata |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bine ai venit printesa!Sa fi sanatoasa si cuminte.Sunt sigura ca esti frumoasa ca si fratiorii tai.Felicitari parintilor!Ana recuperare rapida si mult laptic pentru gogosica mica. Te asteptam curand
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari, Ana pentru micuta Giulia! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Sa va bucurati de toti copilasii, Ana! Recuperare rapida si acomodare usoara!  |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Woow in sfarsit printesa mica.Ana draga felicitari ,sa va traiasca ,sa creasca mare si sanatoasa! Recuperare rapida Ana si o bebelina cumintica |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce veste ! Felicitari mamico !Sa-ti tariasca micuta Giulia !Abia astept sa va vad! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bine ai venit printesa ! Ana , recuperare rapida si multa odihna iti dorim ! Felicitari si sa va traiasca minunea ! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Giulia bun venit pui mic si scump , abia astept sa te cunosc mami sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea, alaturi de ceilalti 3 puisori.
am vb cu ana , sunt bine fetele , spera pe duminica luni sa le lase acasa. nasterea a fost : ca o nastere deci cele care am nascut natural stim cum este. si voua va multumeste pt urari si va transmite salutari. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Giulia bine ai venit printzesa! Sa fii sanatoasa si norocoasa! Aa iti doresc recuperare rapida si mult laptic pentru bebelina|! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bine ai venit giulia! ana,recuperare rapida si un bebe mincacios si cuminte iti doresc! |
|
|