Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Niste minuni de copii! Superba poza cu manutza si cea in cu Maria cand il tine in brate pe Filip! Ce pofta mi-ati facut de bebe! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Roxy, Sandica, Roxinthya multumesc mult pentru urari! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Misha cum te mai simti?Ce-ti face operatia?Te-ai mai odihnit? |
|

| Oana, sunt asa si asa. M-au trecut pe antibiotic (augmentin) ca incepusem sa fac febra si sa am frisoane. Operatia arata bine la exterior, dar mi-au spus ca am facut endometrioza. I-am sunat si m-au chemat la spital. Bine ca n-am lasat lucrurile sa avanseze caci mi-au luat sange pentru analize si daca iesea infectia mare ma sunau sa ma interneze cu antibiotic intravenos. Slava Domnului ca am ramas doar cu pastilele deocamdata.
In rest, suntem binisor, cavalerul meu confunda ziua cu noaptea. Ieri a dormit toata ziua si azi noapte eu nu mai puteam de somn, iar el nici gand. Dar pana acum nu m-a necajit prea tare. Cu odihna mai recuperez ziua cand mai prind si eu cate o jumatate de ora, 1 h de somn...
Te pup! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Te pup scumpa mamica!Si multa sanantate ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Misha multa sanatate si ai grija de tine.Chiar daca puiul mai confunda ziua cu noaptea,incearca sa prinzi si tu cateva ore de somn cu el ziua. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Misha multa sanatate! |
|

| Oana, Denisa, Mirela |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Of, Misha, sa te faci bine cu tratamentul prescris! Antibioticul asta e compatibil cu alaptatul? O sa-si formeze somnul de noapte si Filip, dureaza putin pana se obisnuieste cu lumea asta din afara burticii tale...pana atunci, foarte bine faci ca prinzi somn si tu odata cu el. |
|

| Multumesc, delfinasa! Eh, trec toate! Numai cand te uiti la ei uiti tot. Eu sunt deocamdata relaxata, ma bucur de aceste clipe si ma pregatesc sufleteste ptr ce ma asteapta cand se intoarce tati la serviciu. Dar ne facem noi mari, cu ajutorul lui Doamne Doamne! Sarcina usoara, draga mea! Acusica incepem galeria si la tine! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Misha multa sanatate!pupici lui Filip si Mariei si mamicii bineinteles! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce faceti ? Ce face gogoshica mica ? Tu cum te simti ? |
|

| Alina
Oana, suntem bine!Sau cel putin asa cred! Eu cu tratamentul in continuare, dar s-au dus din dureri, ma misc mult mai usor...aproape ca uit ca sunt operata! Bb papa, doarme, are si momente destule cand sta treaz. Cred ca incep si colicii, offf...mi-e mila de el. Intre timp maraim cand papam si mai tot timpul in somn. Astazi am observat ca i-a sangerat buricutul. Am aplicat betadina si monitorizam. As aplica baneocin, dar cand citesc efectele secundare mi-e frica. Ne luptam si cu o iritatie pe fata...ehhh, din astea de-ale bebelusilor! Va pupam! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Misha, multa sanatate si tie si puiului mic! Speram sa treaca colicii repede . Eu cu Marwan nu am avut probleme, dar am si evitat o gramada: varza, fasole, portocale, mere, vinete, lapte batut etc. Cam tot ce balona. Multi pupici de la noi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Misha ai o familie extraordinara iti doresc multa sanatate , putere sa ai grija de puiutii tai si sa fiti cu toti sanatosi pentru ca asta conteaza cel mai mult!! Va pupam! |
|
|