Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Filip,e un ingeras dulce tare ....iar poza cu fratiorii e atat de frumoasa,ma topesc nu alta (cand vad pereche de fratiori,aici pe forum,asa ma apuca si pe mine un dor de bebe si asa imi apare in suflet dorinta sa-i fac si eu pereche Arianei )...si cat de scumpa este si Maria .....sa-ti traiasca puiutii,Misha,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii....iar tie multa sanatate si sa te recuperezi cat mai repede ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce pereche frumoasa de copii ...Filip e un ingerash, iti vine sa-l papi ce scump e . Maria are o privire topita ...se vede ce mult isi iubeste fratiorul si o sa va ajute mult sa-l cresteti si pe el mare . Si eu cred ca diferenta asta de varsta dintre copii e foarte buna. Cel mare e cuminte, se imbraca singur, mananca singur, face multe lucruri neajutat...nu trebuie sa mai stai cu ochii ca pe butelie pe el sa nu faca nazdravanii in timp ce te ocupi de bebe, e mai intelegator si te ajuta. Tu ca parinte nu esti asa incordat ca trebuie sa supraveghezi indeaproape 2 copii mici. Asta am observat la prieteni cu copii cu diferenta mai mare intre ei si parintii sunt mult mai relaxati. Cel mic o sa prinda mult mai repede vorbirea si pe toate o sa le faca mai curand avand un frate/o sora mai mare...bineinteles ca o sa bage si prostiile la cap mai repede, nu prea se vor juca impreuna, vor avea prieteni si preocupari diferite, dar cel mare va fi totdeauna mai protectiv cu cel mic. Felicitari Mariei pentru implicare...sa-i tina Dumnezeu obiceiul ! (fii-mea m-a anuntat deja ca ea nu schimba poopy diapers ). |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Misha felicitari inca odata ....foarte emotionanta povestioara nasterii copilasii iti sunt 2 boturele de aur sa va creasca mari si cumintei..dulci de tot pozele..ma bucur imens ca sunteti bine ... |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Andreea, pai si de ce nu va puneti pe treaba? Ariana e destul de mare si sunt sigura ca iti va fi de mare ajutor!
Delfinasa, ai dreptate! Sunt mult mai relaxata!
Nadea, multumesc! Acusica te vei bucura si tu de ingerasul tau! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Misha, ai doi ingerasi. Sa fiti fericiti si sa-i cresteti frumos. |
|

| Multumesc, Monica! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ingeras scump si draaaag |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E perfect ! Sunt perfecti amandoi ! Mami, ai o pereche absolut adorabila !
|
|

| Alexandra, Oana |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| cat e de dulce filip sa iti traiasca ingerasul, multa sanatate si tot ce isi doreste mama pt puisorii ei sa se indeplineasca. felicitari mami pt copilasii dragalasi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minune mica!Tare frumos este si atat de dulce Frumos ii sade Mariei cu Filip in brate Sa va aduca bucurii dragalasii! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce emotionant!Ce minuni ai tu acolo! Sa-ti aduca numai bucurii si sunt convinsa ca Maria iti este de mare ajutor . Imi place la suflet poza de la avatar! |
|

| Lia, Mihaela, Oana multumesc fetelor! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| misha cu adevarat o minune de bebelus, sa va traiasca sa va bucurati de cei doi ingerasi pe care vi i-a dat Dumnezeu. Este tare tare frumos |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Misha, aveti doi copii superbi, sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri! |
|
|