Bine ai venit, Filip! - mami Misha
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Tuesday, May 17, 2011 12:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Misha,uite,asa se intampla mereu:avem emotii peste emotii inainte sa se intample si cand suntem in fata evenimentului ne pastram un calm de ne miram si noi de unde l-am scos :018:
ma bucur ca s-au aranjat toate asa cum a fost mai bine pentru voi toti angel
va pup si eu,tare,tare pupici pupici pupici computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, May 17, 2011 1:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Misha, superba povestioara nasterii si bineinteles, extrem de emotionanta! coeur Te felicit si eu pentru curaj, calm si optimism! Toate s-au aranjat asa cum trebuie si abia asteptam pozele promise! Pupici la pitici! pupici pupici pupici
Ely
Scris: Tuesday, May 17, 2011 2:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Misha tare emotionnta povestea nasterii talecoeur computerlove .Ma bucur ca sunteti bine..Bebe Filip este tare duce si frumos ,iar surioara dragastoasa tare cu fratiorul ei.Va pupam cu drag.computerlove computerlove
delfinasa
Scris: Tuesday, May 17, 2011 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
A fost rapida nasterea prin cezariana si avut grija Dumnezeu de voi sa o treceti cu bine! E mai grea recuperarea decat nasterea, dar tu esti puternica si o sa te refaci mai repede.
Laptic sa ai si sa fii sanatoasa sa-i cresti mari pe voinicul Filip impreuna cu Maria computerlove! O sa fie asa dragastoasa Maria cu el coeur...ai sa vezi...am o prietena cu copii de varsta alor nostri si ma inmoaie rau aia mica cum se poarta cu fratiorul ei bebelus coeur.
Sa fiti fericiti, dragilor si sa va bucurati la maxim de tot ceea ce va ofera minunile din viatile voastre!computerlove
Maria & Mario
Scris: Wednesday, May 18, 2011 7:47 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
computerlove computerlove computerlove
Irinuca
Scris: Wednesday, May 18, 2011 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
FELICITARI MAMI!!! mai ca-mi dadeau lacrimile de emotie la povestea ta computerlove computerlove computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, May 18, 2011 10:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Misha, foarte frumoasa si emotionanta povestea ta! Va uram acomodare cat mai usoara la viata de 4!pupici
misha
Scris: Wednesday, May 18, 2011 2:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Multumim tuturor! computerlove

Ma tot uit la minunea mica si ma gandesc cum m-a binecuvantat Dumnezeu! Sper sa fie macar la fel de cuminte si sanatos pe cat este Maria.

Am vazut ca voi ma considerati curajoasa si calma. Nu stiu de ce am lasat impresia asta, caci n-a fost deloc asa si daca nu ma intarea Cel de Sus...

V-am promis cateva pozici. Asadar:

Va imbratisam cu drag!iloveyou
aurishta
Scris: Wednesday, May 18, 2011 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Bb e un inger, iar Maria e adorabila cu el in brate!coeur coeur coeur
misha
Scris: Wednesday, May 18, 2011 2:42 PM
Nivel

Multumesc, Aurishta! pupici
Mela
Scris: Wednesday, May 18, 2011 2:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
angel cat sunt de perfecti nou-nascutii hearts vazandu-l pe Filip mai ca mi se face dor de un bebel,desi nici a mea nu-i inca asa mare ras
puiu seamana bine cu Mariuca,sunt superbi,amandoi coeur coeur
clalina
Scris: Wednesday, May 18, 2011 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Ce frumoasa este poza in care Maria il tine in brate pe fratiorul ei,ai doi copii tare frumosi sa-ti traiasca sa te bucuri de ei!pupici pupici pupici
mirela74chris
Scris: Wednesday, May 18, 2011 3:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Frumosilor!computerlove computerlove computerlove Va pup cu drag.M-a impresionat mult poza cu palmele si cea in care Maria il tine in brate pe Filip.Ma face nostalgica si imi aduce aminte cum erau si ai mei cand era Razvan mic.Diana ar fi stat numai cu el in brate.pupici pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Wednesday, May 18, 2011 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Ce frumos e micutullove . Si Mariuca ce surioara devotata estepupici love
misha
Scris: Wednesday, May 18, 2011 3:56 PM
Nivel

Mela, si eu zic ca seamana cu Mariuca. Ma asteptam de altfel, dar in prima zi nu puteam sa-mi dau seama. Desi nu simpatizez deloc personajul, mi se parea ca seamana cu Basescu: cu ochii bulbucati si chelie.hohot Cred ca eram inca sub efectul anesteziei!ras Acum, normal ca orice cioara ce-si lauda puiul, mi se pare o scumpete de ingeras!coeur

Alina, multumesc frumos!pupici

Mirela, te cred! Altadata as fi spus ca e prea mare diferenta intre ei, dar acum ma bucur ca Dumnezeu le-a aranjat astfel. Maria imi e de mare ajutor, si ii place foarte mult sa se implice. Chiar m-a intrebat daca o las sa-i schimbe scutecelul...pupici

Denisa, pupici si pentru voi!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.