Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Misha,cum e buricul lui bb? banuiesc ca nu mai sangereaza daca nu ai mai pomenit de asta...eu ii curatam pe copii cu apa oxigenata sau spirt in zona,fara pudra sau creme si aveam grija sa indoi scutecelul ca sa nu atinga buricul. legat de vezica...bei destule lichide? stii ca,pe langa antibiotice,si astea sunt necesare.in rest...au cam zis fetele ceea ce stiam si eu... recuperare cat mai rapida iti doresc si sanatate maxima sa treaca toate necazurile,sa te poti bucura de micii tai dragi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mela, si ieri si astazi l-am curatat pentru ca avea iar cate 1 cheag micut. L-am dat cu betadina si am aplicat iar baneocin. Din fericire, nu sunt semne de infectie. Scutecelul il suflec si eu si urmaresc sa vad ce se mai intampla. Sper sa se vindece bine! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Misha multa sanatate va doresc.Nici nu vreau sa ma gandsc la cate am patit dupa ambele nasteri de am ajuns si la colonoscopie ,abia dupa ce nu le-am mai dat piept m-am linistit.In cazul meu a fost tare greu procesul in sine nu constipata ca si tine. Nevoia de merge la toaleta era zilnica, dupa dureri crunte de sezut m-a tinut cam 6 luni sper sa anu fie si la tine cazul.Doamne ajuta.A sa nu uit daca ai bideu pune apa fierbinte si stai deasupra faci vapori timp de 5-8 minute in fiecare zi ,ajuta la sezut. . La capitolul pipi am fost bine ,nu mi-aduc aminte sa fi trecut prin asa ceva.Ar fi bine sa mergi mai repedde la medic e mult peste 2 saptamani. Eu pentru buric i-am curatat cu alchool sanitar parca de 70 de grade.Infacol la noi nu a avut nici un efect,am dus-o asa cu colicii plimbare in brate si rabdare multa .Pupici si multa ,multa sanatate . |

| Ely, si esti bine acum dupa colonoscopie? Nu stiu, ai scris undeva despre asta? Multumim mult pentru urari! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Misha draga,multa sanatate iti doresc scumpo..si un pupik dulce lui Filip.. mai vrem pozici cu el |

| Ely, ma bucur ca s-a rezolvat! La mine nu e nicio schimbare deocamdata, nici cu vezica nici cu celalalta problema...
Anabella, Oana va pupam si noi fetelor! |