Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise wrote:Ingerash, multumesc de intrebare! Bebe e foarte bine - papa, doarme si creste! Deja il simt mult mai greut. Eu nu sunt prea bine deocamdata... Am mai scris pe undeva - am slabit 14 kg in 2 saptamani pentru ca mi-am dat stomacul peste cap si imediat ce incercam sa mananc ceva, ma durea ingrozitor. Acum incerc niste pastile. Plus altele pentru care merg sa fac investigatii incepand de saptamana viitoare... Cu alte cuvinte, ma simt rau, stare generala cat se poate de proasta, din pacate... Anelise nu te lasa coplesita de starea asta, sanatate iti doresc , inca putin si o sa treaca
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Anelise, imi pare rau ca s-A lasat cu probleme. ..sper incet incet sa iti revii, sa ai putere sa fii langa copilasii tai. Multa sanatate iti doresc si ai mare grija de tine. Pupici |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa treaca repede perioada aiurea si sa va bucurati de viata in 4 cat de curand!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miriam, incerc! Fluturas, Kali, va pup si va multumesc! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ai grija de tine draga mea sper ca ai ajutor,e binevenit in aceasta perioada. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ingerash wrote:Ai grija de tine draga mea sper ca ai ajutor,e binevenit in aceasta perioada. Ingerash, nu prea... M-a ajutat sotul cat a putut. Acum, incet-incet, incerc sa ma descurc singura. Pupici! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise wrote:Ingerash, nu prea... M-a ajutat sotul cat a putut. Acum, incet-incet, incerc sa ma descurc singura. Pupici!
Si la mine sotul e ajutorul,ma simt jenata sa apelez la prietene.Se ofera ele zic da,vin la mine sant binevenite.Au si ele multi copii. Pup cu drag |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise , cum esti?Este o perioada frumoasa pentru noi, mamicile |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise , felicitari pentru printisorul vostru Imi pare tare rau ca ai o perioada grea dupa , sper sa iti revii cat mai repede , sa te bucuri maxim de aceasta perioada !! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari,Anelise pentru noul membru al familiei! E frumos asa, mamica de fetita si de baietel! Sanatate multa iti doresc ca sa te poti bucura din toata inima de ingerasii tai! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Felicitari, draga mea!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi! |
|
|