Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Felicitari, mamicic de doi scumpici!
Bun venit David - Gabriel sa ai parte de multa sanatate, sa fi voios, sa te ocoleasca colicii, si sa te bucuri de minunata familie care te iubeste
Anelise multa sanatate si sa ai mult laptic pentru puisorul mic sa va acomodati repede la noua viata in 4 si sa va bucurati de fiecare moment frumos si plin de binecuvantrare
Pupicei si Surioarei si Felicitari! si taticutului pentru baiat. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
|
Refacere rapida si mult mult laptic sa ai, iar Davidutu sa fie sanatos, necolicios si mancacios!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Bine ai venit pui mic!!Sa fii sanatos si sa cresti frumos!!Felicitari Anelise si refacere rapida!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Bine ai venit, David-Gabriel! Multa sanatatesi fericire iti dorim si tie Anelise recuperare usooara |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari mami scump pentru minunea din viata voastra ! Recuperare rapida si David sa fie norocos si sanatos ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bun venit David Gabriel! Sa fii sanatos si sa aduci bucurie parintilor!
Felicitari mami si tati! Recuperare rapida! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| 
Bine ai venit pe lume, David-Gabriel !!!
Sa cresti mare, frumos si sanatos, sa le aduci numai bucurie parintilor tai !
Anelise, felicitari ! Iti doresc refacere rapida, laptic mult si nopti linistite !
Tati, felicitari pentru minunile din viata ta !
|
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Felicitari pt gogosica pufoasa !Sa creasca mare si sanatos iar tie mami recuperare rapida si mult laptic pt pitic! |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Felicitari draga Anelise pentru puiut si sa te refaci cat mai repede.....asteptam poze cu bebe cand vei avea timp sa le pui. Sa fie sanatos,cuminte si sa va aduca numai bucurii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari mami*2!!!! Recuperare grabnica si mult laptic pentru pitic!! Sa va traiasca, sa fie sanatos, sa aiba noroc si sa va bucurati impreuna de viata!!

|
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Bun venit pui mic inca o data...am tras cu ochiul la gravidute....este minunat Davidutu Asteptam sa ne povestesti cum a fost |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa te felicit corespunzator mami Refacere rapida, rabdare la acomodare si o stare de bine cronica iti doresc iar bbului dragalas ii doresc un inceput bun, sanatate de fier si o colaborare intr-ale programului cat mai eficienta |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Felicitari Anelise.e un scump,sa va traiasca |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise esti bine?Ce face bebelu` ? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ingerash wrote:Anelise esti bine?Ce face bebelu` ? Ingerash, multumesc de intrebare! Bebe e foarte bine - papa, doarme si creste! Deja il simt mult mai greut.  Eu nu sunt prea bine deocamdata... Am mai scris pe undeva - am slabit 14 kg in 2 saptamani pentru ca mi-am dat stomacul peste cap si imediat ce incercam sa mananc ceva, ma durea ingrozitor. Acum incerc niste pastile. Plus altele pentru care merg sa fac investigatii incepand de saptamana viitoare... Cu alte cuvinte, ma simt rau, stare generala cat se poate de proasta, din pacate...
Mii de scuze pentru intarziere, dar va multumesc din tot sufletul tuturor pentru multimea de ganduri frumoase!!! Ce m-as face eu fara voi...?! Pup cu drag si mii de multumiri inca o data!
|
|
|