Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ptiuuu..KALIIII! Ai furat startul...i-ai facut topic cu o zi inainte...si eu de cand pazeam momentul.. Anelise...moaaa...Doamne ce putin mai este!Nu-mi vine a crede!
Sa te intareasca Cel de Sus, sa te ocroteasca... si sa-ti dea o nastere usurica! Asteptam vesti buuuune..! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, multumesc mult! Russian, inca putin si dam startul si la galeria pentru voi! Mary, barza munceste non-stop! Cu siguranta ajunge!!! Nanny, Kali a dat startul la galerie de acum o saptamana din cauza problemutzelor aparute - am crezut ca bebe vine mult mai repede... Acum vad ca s-a mai linistit, dar avand in vedere ca de ieri gata cu tratamentul, vedem cand se hotaraste! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bine ca s-a mai linistit BB si va mai sta la copt cat trebuie. Eu cred ca vei trece de 38 de saptamani. Ai programat cezariana? Sanatate si ganduri bune. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Asa zic si eu, acum.
Nanny, eu am nascut mai devreme a doua oara si uite asa bebe a venit pe neasteptate, fara galerie. E o amintire frumoasa... asa ca... de ce nu?!
Anelise, deja facem AMR-ul. Parca vad ca vine un bebeloi bucalat, numai bun de rontzait! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Un bebelus papacios, fara colicute Si tie recuperate rapida Anelise Acomodare cat mai usoara la formula de 4 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ....uite cum trece timpul...iti doresc o nastere usoara...recuperare rapida....bebe sanatos....mult laptic...si cat mmai multe nopti linistite.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Nastere usoara, Aneliseeee! Doamne ajuta sa fiti bine amandoi, sa scapati tzaca paca, si sa ne vedem la mamici acolo! Te pup! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce ma bucur ca vine bebe cel iubit! Ma alatur galerie cu cele mai frumoase ganduri ,sa fii curajoasa si senina si sa treci cu bine peste momentele mai putin placute . Bebe sanatos ,voinic si mancacios! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara draga mea! Bebe sanatos si papacios! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumim! Ingerash, Simona, Ioana, Praslica, Oanamaria, mii de pupici! Kali, Monica, tare greu mai trece timpul... Tot incerc sa-mi gasesc diverse activitati, doar ca e aiurea ca nu pot face foarte multe fara sa obosesc... Ei, acusica apare bebe! Teoretic a fost programat pentru perioada 1-3 februarie. Saptamana viitoare ma vad iar cu medicul. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bebe o sa fie un Varsator ,visator ,idealist ,razvratit ,o sa fie ALTFEL . |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Nastere usoara, Anelise!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Nastere usoara draga mea !! si fara complicatii .. bebe mancacios si cuminte sa fie |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Nastere usoara Anelise bebe cumintel si papacios, refacere rapida tie, o sa vezi ca o sa fie mai usor acum, o sa fii mult mai sigura pe tine.
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nastere usoara, Anelise! Doamne ce emotii. Acum iti scriu pt. ca simt ca se apropie momentul ffff curand. Refacere usoara, bebe necolicios si sanatos tun. |
|
|