Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
|
Nastere usoara, Anelise!!
Sa fiti sanatosi , sa treceti cu bine si usor peste nastere, sa va acomodati repede uni cu ceilalti. Tu sa ai recuperare usoara si mult laptic, iar piticotul sa fie mancacios , bucalat si lipsit de colici.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nastere usoara, Lizule ! Recuperare rapida, voinic sanatos, frumos si la termen ! Acomodare rapida si mult laptic la surse ! Sa vezi ce ajutor ai tu de la Printzi Miru' Mic !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nastere usoara ,draga mea |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Nastere usoara Anelise
sa ai un bebit sanatos, fara colici si tu mult laptic
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumim mult, mult de tot! Am fost ieri la spital si bebe e bine. Avem aproape 3.200 grame! Sa vedem acum daca tot grabit e sau s-a mai linistit... Asteptam, asteptam... 
Kali, Deea, Koko, Juwy, Monica, Dana, Capsunica, Cris-DL, Bereea, Lilly, multi pupici dulci la fete! Oana, mandrutza mea e deja foarte incantata si abia asteapta! M-a ajutat si a fost foarte grijulie si pe sarcina, draga de ea!  Fluturas, sunt un pic cu griji ca deocamdata nu prea stiu mare lucru despre baietei... dar nici despre fetite nu stiam la prima sarcina, asa ca... sa vina, sa fie sanatos si ne descurcam noi! Hai, Leila, iti pastrez locul cald? Ema, iau tratament pana implinim 37 fix, dupa care gata, il asteptam! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nastere usoara! Ce iubire mare o sa te astepte acasa si un ajutor de nadejde ... sa fiti bine si tu si bebe |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise , ce rapid a trecut timpul...pentru mine Acusica pleci si nu te-am mai prins si eu
Nastere usoara cu bebe sanatos si mancacios si tie refacere rapida !!!!!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| WOW...se pare ca am pierdut notiunea timpului, am fost surprinsa sa vad ca a sosit momentul galeriei Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara,un bebe sanatos si mancacios si mai ales necolicios
Te sarut cu drag |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Draga noastra Anelise iti dorim nastere usoara,bebe sanatos si pufos!!!Sa te refaci repede si sa ai mult laptic!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vai, ce repede a zburat timpul, parca mult mai repede ca la prima sarcina. Ai sa vezi ca e mai usor cu baietii, nu-s asa sensibili si plangaciosi.. cred. Plus ca e al doilea, nu mai esti asa debusolata ca la primul. Plus ca-s foarte mamosi ??
Sa fiti sanatosi, nastere usoara si refacere rapida! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Nastere usoara scumpa noastra! Multa sanatate tie si bebelului. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si gandurile bune!
Maine implinim 37 de saptamani! Suntem la termen, deci bebe poate sosi oricand! Si chiar sper eu cat mai repede ca nu mai am rabdare!
Sousourel, Crys, Deyutzu, Andreina, pupici! Eileen, hai, hai! Buli, sa stii ca a trecut mult mai repede timpul de data asta! Dar si sarcina a fost mult mai grea... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Chiar ca a trecut foarte repede timpul !
Sarcina usoara cat mai este si o nastere usoara iti doresc !
|
|

Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| NASTERE USOARA SCUMPA! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Nastere usoara Anelise! Sa fiti sanatosi tu si bebe ,sa va bucurati de el toata familia ! Sunteti o familie completa,binecuvantata.Dupa nastere te rog sa trimiti barza la aspirante, sa nu intre in somaj, sa munceasca in continuare. |
|
|