Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cum esti cap de lista la gravidute si cum vad ca printul iti da batai de cap, am zis sa nu pierd momentul. Oricand se hotaraste, de acum e binevenit si asteptat cu maaaare drag de toti.
Deci:
Nastere usoara-usoara, draga mea, si recuperare grabnica!! Sa te bucuri de ultimele saptamani cu burtica si sa profiti de rasfatul pe care-l meriti! Bebe sa fie sanatos si sa se nasca sub o stea norocoasa!
Il pupam si pe D. - viitor tatic de barbat - si-i uram sa fie puternic si pe faza, sa gaseasca toate resursele pentru a va fi aproape si a va sprijini in aceasta noua aventura!!
Astept cu drag vesti bune despre voi!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, credeam ca la al doilea bebe nu mai sunt emotiile atat de mari... dar cum m-ai prins intr-un moment mai sensibil, mi-a cam stat inima pe moment... uitasem cat de frumos e totul!!!
Multumesc din suflet!!! In rest... fara cuvinte!
p.s. Cum am noutati, dau de stire pe mail! Poate patesc ca alte fete - l-am speriat putintel si acum sta pana la 39 de saptamani! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Nastere usoara anelise!Ce a trecut timpul.Eu nici acum.nu am parasit aspirantele dar vin eu cat e curand :) |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Nastere usoara draga mea Anelise,sa ai un bebe sanatos,mancacios,cuminte si fara colici.......iar tie recuperare cat mai rápida.Asteptam vesti si poze de la voi.....astept cu nerabdare sa-l vad pe micut |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Doina, tin pumnii, sa stii! Abia astept sa te vad burtica! 2015 cu siguranta e anul tau si al altor aspirici tare dragi mie!!! Ynnea, multumesc mult! Acusica iti facem si tie galerie! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Anelise nastere usoara! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Am ajuns si aici NASTERE USOARA DRAGA NOASTRA!!! Sa ai un bebe sanatos si mancacios, sa stea mai bine pana la 38-39 sa nu se grabeasca ca Stefanut la 37 s fix Te pupam si abia asteptam sa vina printul mic |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nastere usoara , draga mea, si un bebe asa cum ti-l doresti! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Kali, credeam ca la al doilea bebe nu mai sunt emotiile atat de mari... dar cum m-ai prins intr-un moment mai sensibil, mi-a cam stat inima pe moment... uitasem cat de frumos e totul!!!
Ma bucur!
Anelise wrote:Multumesc din suflet!!! In rest... fara cuvinte! ... p.s. Cum am noutati, dau de stire pe mail! Poate patesc ca alte fete - l-am speriat putintel si acum sta pana la 39 de saptamani!
Cu mare drag!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sa dea DD sa ai o nastere usoaaaara, draga burtica si recuperare si mai usoara; -un sufletel sanatos si papacios!! Si... agitatele in actiune...
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Wow aneliseee parca acum ai mers sa-i asculti inimioara nastere usoara scumpa ..si refacere rapida ... iti doresc un bebe sanatos ..fara colici ... cuminte :x :*:*:* Te pupam <3 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Anelisee..deja ai galerie ce repede trece timpul, toate burticile trec usor usor spre mamici Nastere usoara iti doresc si barbatelul din burtica sa fie sanatos tun!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Nastere usoara anelise. Nu conteaza ca e primul bb,al doilea sau al treilea. ..emotiile sunt la fel. ...de fiecare data e un nou inceput. Fii tare, va fii diferit dar mai frumos |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Nastere usoara Anelise,bebe sanatos,fara colici si .uuuult laptic la sursa |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Deja? Doamne, ce a mai trecut timpul!
Anelise, nastere cat mai usoara, sanatate si intalnire cat mai placuta cu baietelul.
Mult curaj si multa credinta!
|
|
|