Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| mirela74chris wrote:Nici de rau,dar nici foarte bine.L-au increstinat.Si asta e foarte bine
Ce ma bucur! Isi va reveni puiul, cu siguranta! Sa va ajute DD pe amandoi, Taty! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Sa va ajute Dumnezeu, Taty |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Va multumesc din suflet dragelor ! In alte situatii eram si eu printre voi plangand la suferinta altor fete care aveau probleme ... acum eu sunt de partea cealalta a baricadei. Asa a fost sa fie ! Imi doresc ca spre noi sa vina gandurile pozitive care le aveti pentru noi . Aseara cand am vorbit cu Dr. a spus ca trebuie sa avem multa rabdare , ca la prematuri totul este imprevizibil si le ia ceva timp pana totul este intr-un echilibru in corpusorul lor. De marti suntem in repaus de laptic , bubu e intubat si inca e pe antibiotic. E mititelu intepat peste tot ... are urme de la multe branuleschimbate in manute si picioruse ... numai pot de mila lui cand il vad ... dar el are puterea si imi zambeste ... atunci mi se umple sufletul de bucurie si ma incarc cu multa energie pozitiva. Miercuri l-am si botezat ca sa intre si el in randul crestinilor , sa-l protejeze Dumnezeu si sa ne ajute sa-l facem sanatos, sa-i spunem pe nume si sa-l alintam . Acum bubu mic poarta numele de Sofian Alexandru.
Va pup pe toate si va multumesc din suflet ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| doamne ajuta,taty! ma rog din tot sufletul ptr voi! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Taty, sa iti traiasca! Sa te întareasca Dumnezeu! Sofian-Alexandru, lupta in continuare, mami abia te asteapta! sa iti dea Dumneeu inger de paza si tot ajutorul sa cresti repede si sa fii sanatos! Taty, dar de ce il vezi doar de doua ori pe zi? Citeam ca bebelusii prematuri sunt mai bine daca sunt atinsi de parinti, daca simt prezenta mamei. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Taty, felicitari pentru printisor. Alexandru, iti doresc din suflet sa prinzi puteri si sa cresti mare. Mami iti doresc multa putere sa puteti trece peste acest hop. SI ai mei gemenasi sau nascut prematuri si uite acum ce mandreturi de 2 anisori sunt.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| hai bubu mic,fii tare.familia ta te asteapta acasa.
taty,o sa fie bine.gandeste pozitiv.a mai luat in greutate?? |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| taty wrote:Va multumesc din suflet dragelor ! In alte situatii eram si eu printre voi plangand la suferinta altor fete care aveau probleme ... acum eu sunt de partea cealalta a baricadei. Asa a fost sa fie ! Imi doresc ca spre noi sa vina gandurile pozitive care le aveti pentru noi . Aseara cand am vorbit cu Dr. a spus ca trebuie sa avem multa rabdare , ca la prematuri totul este imprevizibil si le ia ceva timp pana totul este intr-un echilibru in corpusorul lor. De marti suntem in repaus de laptic , bubu e intubat si inca e pe antibiotic. E mititelu intepat peste tot ... are urme de la multe branuleschimbate in manute si picioruse ... numai pot de mila lui cand il vad ... dar el are puterea si imi zambeste  ... atunci mi se umple sufletul de bucurie si ma incarc cu multa energie pozitiva. Miercuri l-am si botezat ca sa intre si el in randul crestinilor , sa-l protejeze Dumnezeu si sa ne ajute sa-l facem sanatos, sa-i spunem pe nume si sa-l alintam . Acum bubu mic poarta numele de Sofian Alexandru. Va pup pe toate si va multumesc din suflet !
taty imi doresc din suflet ca Sofian sa lupte si sa se faca bine. va fi un copil special |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ma bucur mult sa aud vesti de la voi O ploaie de ganduri bune si de imbratisari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Taty noi suntem alaturi de tine si ii uram micutului Alexandru multa sanatate sa creasca mare si voinic! Vei vedea ca este foarte puternic si se va reface cat de curând ,trebuie doar sa nu va pierdeti si sa aveti credin?a ca totul va fii bine! Ma voi ruga pentru voi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Tatiana, cu rabdare si credinta in Dumnezeu, totul va fi bine!!! O imbratisare calda din partea mea!!!! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Tatiana multa sanatate si putere va doresc! Nu te mai ingrijora o sa fie bine Dumnezeu o sa aiba grija de micutul tau |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| taty suntem si noi alaturi de voi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Inca o zi in care ma gandesc la voi!Sa cresca mare Sofian si sa pape tot lapticul plin de dragoste a lui mami . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Taty va doresc din tot sufletul multa sanatate si sa reveniti in curând acasa! Ma gândesc la voi in fiecare zi!
|
|
|