Bine ai venit, Bubu de Taty!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Saturday, August 11, 2012 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
mirela74chris wrote:
Nici de rau,dar nici foarte bine.L-au increstinat.Si asta e foarte bineangel

Ce ma bucur! coeur Isi va reveni puiul, cu siguranta! angel computerlove Sa va ajute DD pe amandoi, Taty! computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, August 11, 2012 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Sa va ajute Dumnezeu, Tatycomputerlove
TatyKS
Scris: Saturday, August 11, 2012 4:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Va multumesc din suflet dragelor ! In alte situatii eram si eu printre voi plangand la suferinta altor fete care aveau probleme ... acum eu sunt de partea cealalta a baricadei. Asa a fost sa fie ! Imi doresc ca spre noi sa vina gandurile pozitive care le aveti pentru noi .
Aseara cand am vorbit cu Dr. a spus ca trebuie sa avem multa rabdare , ca la prematuri totul este imprevizibil si le ia ceva timp pana totul este intr-un echilibru in corpusorul lor. De marti suntem in repaus de laptic , bubu e intubat si inca e pe antibiotic. E mititelu intepat peste tot ... are urme de la multe branuleschimbate in manute si picioruse ... numai pot de mila lui cand il vad ... dar el are puterea si imi zambeste computerlove ... atunci mi se umple sufletul de bucurie si ma incarc cu multa energie pozitiva.
Miercuri l-am si botezat ca sa intre si el in randul crestinilor , sa-l protejeze Dumnezeu si sa ne ajute sa-l facem sanatos, sa-i spunem pe nume si sa-l alintam . Acum bubu mic poarta numele de Sofian Alexandru.

Va pup pe toate si va multumesc din suflet !
ildi
Scris: Saturday, August 11, 2012 5:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
doamne ajuta,taty! ma rog din tot sufletul ptr voi!hearts
mamiemi
Scris: Saturday, August 11, 2012 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Taty, sa iti traiasca!
Sa te întareasca Dumnezeu!
Sofian-Alexandru, lupta in continuare, mami abia te asteapta! sa iti dea Dumneeu inger de paza si tot ajutorul sa cresti repede si sa fii sanatos!
Taty, dar de ce il vezi doar de doua ori pe zi? Citeam ca bebelusii prematuri sunt mai bine daca sunt atinsi de parinti, daca simt prezenta mamei.
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, August 11, 2012 11:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Taty, felicitari pentru printisor. Alexandru, iti doresc din suflet sa prinzi puteri si sa cresti mare. pupici pupici
Mami iti doresc multa putere sa puteti trece peste acest hop. SI ai mei gemenasi sau nascut prematuri si uite acum ce mandreturi de 2 anisori sunt.computerlove computerlove computerlove

Fluturas
Scris: Sunday, August 12, 2012 12:31 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
hai bubu mic,fii tare.familia ta te asteapta acasa.

taty,o sa fie bine.gandeste pozitiv.a mai luat in greutate??
alexandrabogdan
Scris: Sunday, August 12, 2012 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
taty wrote:
Va multumesc din suflet dragelor ! In alte situatii eram si eu printre voi plangand la suferinta altor fete care aveau probleme ... acum eu sunt de partea cealalta a baricadei. Asa a fost sa fie ! Imi doresc ca spre noi sa vina gandurile pozitive care le aveti pentru noi .
Aseara cand am vorbit cu Dr. a spus ca trebuie sa avem multa rabdare , ca la prematuri totul este imprevizibil si le ia ceva timp pana totul este intr-un echilibru in corpusorul lor. De marti suntem in repaus de laptic , bubu e intubat si inca e pe antibiotic. E mititelu intepat peste tot ... are urme de la multe branuleschimbate in manute si picioruse ... numai pot de mila lui cand il vad ... dar el are puterea si imi zambeste computerlove ... atunci mi se umple sufletul de bucurie si ma incarc cu multa energie pozitiva.
Miercuri l-am si botezat ca sa intre si el in randul crestinilor , sa-l protejeze Dumnezeu si sa ne ajute sa-l facem sanatos, sa-i spunem pe nume si sa-l alintam . Acum bubu mic poarta numele de Sofian Alexandru.

Va pup pe toate si va multumesc din suflet !

taty imi doresc din suflet ca Sofian sa lupte si sa se faca bine. va fi un copil specialcoeur
aurishta
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ma bucur mult sa aud vesti de la voicomputerlove computerlove O ploaie de ganduri bune si de imbratisari!pupici iloveyou
Petronella
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Taty noi suntem alaturi de tine si ii uram micutului Alexandru multa sanatate sa creasca mare si voinic!
Vei vedea ca este foarte puternic si se va reface cat de curând ,trebuie doar sa nu va pierdeti si sa aveti credin?a ca totul va fii bine! Ma voi ruga pentru voi! angel
S.ELENA
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Tatiana, cu rabdare si credinta in Dumnezeu, totul va fi bine!!!
O imbratisare calda din partea mea!!!!computerlove
sandica80
Scris: Sunday, August 12, 2012 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Tatiana multa sanatate si putere va doresc! Nu te mai ingrijora o sa fie bine computerlove Dumnezeu o sa aiba grija de micutul tau coeur
Ruth
Scris: Sunday, August 12, 2012 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
taty suntem si noi alaturi de voigrup
oanamaria
Scris: Tuesday, August 14, 2012 12:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Inca o zi in care ma gandesc la voi!Sa cresca mare Sofian si sa pape tot lapticul plin de dragoste a lui mami .computerlove
Petronella
Scris: Wednesday, August 15, 2012 8:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Taty va doresc din tot sufletul multa sanatate si sa reveniti in curând acasa! computerlove
Ma gândesc la voi in fiecare zi! angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.