Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Taty, pe 31 iulie, a nascut un baietel...Bubu-asteptam numele! Felicitari mami, recuperare rapida si laptic muuuuuuuuuuuuuult! Sanatate si sa ne arati comorile... Va imbratisam cu maaaaaaaaaaaaare drag!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| 31 iulie ?? Asa devreme , la doar 30 saptamani ?
Bine ai venit bubu Mic si nazdravan ! Sa fii sanatos , papacios si cuminte ! Mami, felicitari ! Sa va traiasca voinicul si sa va bucurati de minuni ! Abia astept prima fotografie in 4 , primele impresii , nume , detalii , povestea venirii lui pe lume etc ...
Mamy, hai cu vesti .... te gasesc on line !!!! Pupici si sa aveti grija de voi !!!! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Da dragelele mele ... 31 iulie nici 30 saptamani , asa a vrut el si Dumnezeu ... oricat s-au straduit doctorii sa-l mai tina la caldurica nu a mai vrut . O sa pun la jurnal povestea noastra ca am tot scris cate un pic ... Trebuia sa va anunt , o faceam astazi dar Leuta iubita a fost mai rapida . Va pup si va multumesc pentru gandurile bune . |
|
| taty wrote:Da dragelele mele ... 31 iulie nici 30 saptamani , asa a vrut el si Dumnezeu ... oricat s-au straduit doctorii sa-l mai tina la caldurica nu a mai vrut . O sa pun la jurnal povestea noastra ca am tot scris cate un pic ... Trebuia sa va anunt , o faceam astazi dar Leuta iubita a fost mai rapida  . Va pup si va multumesc pentru gandurile bune  . N-am putuuuuuuuuuuuuuuut...sa mai astept! Pentru mine e o bucurie enorma, caci stiu ca ti-ai dorit un baietel...apoi, multumesc din suflet pentru urare! Sa ma ierti, da? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| bine ai venit bubu mic( nu stim numele tau) sa cresti mare si voinic si sa fii ascultator de parinti iar tie mami recuperare rapida, mult laptic si acomodare usoara in 4 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| waw,,ce surpriza!!,Doamne -ajuta si sa fie intr-un ceas bun ,sa creasca mare si cuminrte !! recuperare rapida si multa sanatate la amandoi ,mamica si printisor,abia asteptam poze . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari taty pentru printisor. Sa creasca mare si voinic, sa va aduca numai bucurii. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Waw Taty sunteti bine ? Va pup cu drag |
|

|
nu m-am suparat |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Felicitari ! Am crezut ca n-am vazut bine .Cum sunteti ?Cum e Bubu mic ? |
|

| Multumesc din inima fetelor  .Revin ca ma duc sa dau laptic.
Koko , |
|
| Pofta mare! Pupa frumosu' baiat... |
|

| Oana, bubu acum a trecut la 10 ml de laptic ... prin gavaj dar i-a mai dat si cu seringuta . Multumim Angi Dormea asa frumos ca un ingerah ... |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru bebelus!! De-abia astept sa-ti vad papusa de baietel!!! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!! Felicitari pentru minune si putere multa tie, draga mea! Imi inchipui ca nu e usor si ca ai o multime de griji, insa toate vor disparea ca un fum, sa ai incredere!! E un copil deosebit, puternic, luptator, independent... e perfect!! Cat va tine in spital? Pana la 2.5 kg.? |
|

| kali wrote:Felicitari pentru bebelus!! De-abia astept sa-ti vad papusa de baietel!!! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!! Felicitari pentru minune si putere multa tie, draga mea! Imi inchipui ca nu e usor si ca ai o multime de griji, insa toate vor disparea ca un fum, sa ai incredere!!  E un copil deosebit, puternic, luptator, independent... e perfect!! Cat va tine in spital? Pana la 2.5 kg.?
Mi-au ajuns la inima vorbele tale , iti multumesc pentru incurajari ... imi e greu psihic ca fizic ma descurc ... imi e greu ca sunt impartita in doua ... imi e dor nebun de Kari ca nu sunt cu ea ca inainte si nici pe pui nu-l vad decat de 2 ori pe zi . Da dupa ce face 2,5 kg asa am inteles si eu .
|
|
|