Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu alaturi de voi ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Nastere usoara scumpooooooooo...sintem cu tine si iti tinem pumniiiiii....beby boo sa fie sanatos si mincacios si cumintellllllllll am emotii mari pentru voi....Si Alexandruuuu foarte frumos nume..eu tot mma gindeam la numele acesta daca era baiat...pupici si curajjjjjj mult mult mult |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, si mie imi place Alexandru. De altfel si pe Marwan il cheama asa...insa nu in acte
Sa intri cu vesti si azi, sa ne zici cum te simti...am eu asa o presimtire ca boo e foarte foarte aproape de a veni in bratele lui mami |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Hai mamico ca e mai putin putin. De abia astept sa ne dai vesti despre cum te simti si daca se rupe apa intre timp da ne de stire! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nastere usoara draga mea |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinaso,sa ne spui in fiecare zi cum esti,nu ne lasa in ceata,te rooooog! am asa niste emotii
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Delfinasa o sa ma gandesc la tine si nu o sa fiu aici la marea intalnire cu Alexandru. Nastere usoara si abia astept sa va vad impreuna cand ma intorc. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am tot asteptat o oferta la video-monitor, dar nu am gasit si inca n-am luat...barbata-miu nu-l vrea, zice ca e un moft de-al meu si ca mai mult de cateva luni n-o sa-l folosesc si arunc cu banii pe geam...eu l-as vrea, dar 200$ nu dau pe el.
Cu numele, v-am zis ca fii-mea il striga numai Jimmy si ce se supara daca ne buseste rasul sau ii spunem ca ne mai gandim!!! Am incercat sa aflu de unde i-a venit ei numele asta...zice ca nu stie, ca ei asa ii place sa-l cheme si asta e numele lui . Pentru mine iese din discutie numele asta, nu-mi place deloc, dar am in calcul si numele John, pentru ea, ca sa poata sa-i zica Jimmy sa fie apropiat -Johnny ar fi nickul lui- . |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ce dulce e cea mica... trebuia sa-i spui ca atunci cand va fi mare si va avea ea bebe atunci ii va pune Jimmy, sau ca bebe e tare suparat si nu prea ii place numele acesta si sa zicem il v-a chema Jonatan ... sunt ater curioasa cum o scoateti la capat cu ea. Imi aduc aminte ca asa a patit si verisoana mea cu fetita ei... era gravida si nu stia sigur ce are dar cea mica a spus ca vrea fratior si sa-l cheme Adi... s-a nascut fratiorul si il cheama Adrian .. asa ca incearca sa te obijnuiesti ca nu stiu pe unde scoti camasa ....
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17952
| Delfinasa, sa stii ca si pe Andrei il cheama Andrei tot datorita lui Alice. Ea a vrut Andrei . Sergiu a venit dupa aceea de la mine, cand l-am tinut in brate si am vazut ce serios era, m-am gandit ca ii trebuie si un nume mai serios. Acum imi pare rau ca nu l-am lasat doar cu Andrei. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Delfinasa, eu tot dau tarcoale pe aici in asteptare de vesti proaspete! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17952
| Delfinasa, ceva noutati? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nope...fii-miu sta cuminte in cuib...se mai intinde, dar cum nu mai are loc, se potoleste repede...eu stau prost cu mersul, parca simt ca-l scap cu fiecare pas, asa jos il simt, si ma tin cu mainile de burta si de spate cand merg . Nici o urma de dop n-am mai avut si am stat mai mult in pat. Am avut si-un incident azi-dimineata ...cand mi-am intins picioarele, mi s-a incalcit un muschi si am urlat de durere vreo 2 minute; barbata-miu ma tot masa si nimic, nu revenea deloc ...in agitatia mea, nu mi-am dat seama cum m-am intors pe burta pentru cateva secunde ...saracul bebe incepuse sa-i bata inima tare, s-a agitat, va dati sema ca-mi venea sa-mi dau pumni in cap ca m-am asezat pe el . V-am zis ca trebuia sa mergem la o petrecere azi, dar cum astept din clipa in clipa sa se declanseze travaliul, am anulat participarea noastra. Ei bine, am aflat ca prietenii nostri imi pusesera la cale un baby shower surpriza pentru boo , dar acum o sa il tina dupa ce nasc. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Nastere usoara! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Vaiii Delfi,ce cunoscute imi sunt crampele alea musculare sau mai bine-zis carceii.Eu urlam noaptea prin somn cat ma tinea gura.Pot spune ca avema probleme cu calciu.Limita normala era 7-9 si eu aveam 4 . Eu cred ca mai duci o spatamana ... dar cred ca de abia astepti sa il tii p e bebe in brate .Eu sunt cu galeria .Hai,curaj Baby Boo.Te asteptam |
|
|
|