Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Friday, August 5, 2011 8:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu alaturi de voi !coeur coeur
nadea
Scris: Friday, August 5, 2011 9:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Nastere usoara scumpooooooooo...sintem cu tine si iti tinem pumniiiiii....beby boo sa fie sanatos si mincacios si cumintellllllllll am emotii mari pentru voi....Si Alexandruuuu foarte frumos nume..eu tot mma gindeam la numele acesta daca era baiat...pupici si curajjjjjj mult mult multiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Friday, August 5, 2011 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Delfinasa, si mie imi place Alexandru. De altfel si pe Marwan il cheama asa...insa nu in acteuff

Sa intri cu vesti si azi, sa ne zici cum te simti...am eu asa o presimtire ca boo e foarte foarte aproape de a veni in bratele lui mamipupici majoreta majoreta majoreta
irina21
Scris: Friday, August 5, 2011 11:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Hai mamico ca e mai putin putin. De abia astept sa ne dai vesti despre cum te simti si daca se rupe apa intre timp da ne de stire!pupici
koko2008
Scris: Friday, August 5, 2011 3:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Nastere usoara draga mea computerlove
Mela
Scris: Friday, August 5, 2011 4:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinaso,sa ne spui in fiecare zi cum esti,nu ne lasa in ceata,te rooooog! am asa niste emotii angel
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
oanamaria
Scris: Friday, August 5, 2011 4:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Delfinasa o sa ma gandesc la tine si nu o sa fiu aici la marea intalnire cu Alexandru.angel pupici
Nastere usoara si abia astept sa va vad impreuna cand ma intorc.computerlove
delfinasa
Scris: Friday, August 5, 2011 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Am tot asteptat o oferta la video-monitor, dar nu am gasit si inca n-am luat...barbata-miu nu-l vrea, zice ca e un moft de-al meu si ca mai mult de cateva luni n-o sa-l folosesc si arunc cu banii pe geam...eu l-as vrea, dar 200$ nu dau pe el.

Cu numele, v-am zis ca fii-mea il striga numai Jimmy ras si ce se supara daca ne buseste rasul sau ii spunem ca ne mai gandim!!! Am incercat sa aflu de unde i-a venit ei numele asta...zice ca nu stie, ca ei asa ii place sa-l cheme si asta e numele luiclosedtopic. Pentru mine iese din discutie numele asta, nu-mi place deloc, dar am in calcul si numele John, pentru ea, ca sa poata sa-i zica Jimmy sa fie apropiat -Johnny ar fi nickul lui- sic ras.
roxy_oxxy
Scris: Friday, August 5, 2011 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
ce dulce e cea mica... trebuia sa-i spui ca atunci cand va fi mare si va avea ea bebe atunci ii va pune Jimmy, sau ca bebe e tare suparat si nu prea ii place numele acesta si sa zicem il v-a chema Jonatansic ... sunt ater curioasa cum o scoateti la capat cu ea. Imi aduc aminte ca asa a patit si verisoana mea cu fetita ei... era gravida si nu stia sigur ce are dar cea mica a spus ca vrea fratior si sa-l cheme Adi... s-a nascut fratiorul si il cheama Adriansic .. asa ca incearca sa te obijnuiesti ca nu stiu pe unde scoti camasaras ras ....
majoreta majoreta majoreta NASTERE USOARAmajoreta majoreta majoreta
AdrianaC
Scris: Saturday, August 6, 2011 7:12 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Delfinasa, sa stii ca si pe Andrei il cheama Andrei tot datorita lui Alice. Ea a vrut Andrei ras.
Sergiu a venit dupa aceea de la mine, cand l-am tinut in brate si am vazut ce serios era, m-am gandit ca ii trebuie si un nume mai serios. Acum imi pare rau ca nu l-am lasat doar cu Andrei. sic
Anelise
Scris: Sunday, August 7, 2011 12:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Delfinasa, eu tot dau tarcoale pe aici in asteptare de vesti proaspete! coeur
AdrianaC
Scris: Sunday, August 7, 2011 1:44 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Delfinasa, ceva noutati? majoreta majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Sunday, August 7, 2011 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nope...fii-miu sta cuminte in cuib...se mai intinde, dar cum nu mai are loc, se potoleste repede...eu stau prost cu mersul, parca simt ca-l scap cu fiecare pas, asa jos il simt, si ma tin cu mainile de burta si de spate cand merg sic. Nici o urma de dop n-am mai avut si am stat mai mult in pat.
Am avut si-un incident azi-dimineatauff...cand mi-am intins picioarele, mi s-a incalcit un muschi si am urlat de durere vreo 2 minute; barbata-miu ma tot masa si nimic, nu revenea deloc pale...in agitatia mea, nu mi-am dat seama cum m-am intors pe burta pentru cateva secunde uff...saracul bebe incepuse sa-i bata inima tare, s-a agitat, va dati sema ca-mi venea sa-mi dau pumni in cap ca m-am asezat pe el banghead banghead nervi.
V-am zis ca trebuia sa mergem la o petrecere azi, dar cum astept din clipa in clipa sa se declanseze travaliul, am anulat participarea noastra. Ei bine, am aflat ca prietenii nostri imi pusesera la cale un baby shower surpriza pentru boo angel, dar acum o sa il tina dupa ce nasc.
nikmiki
Scris: Sunday, August 7, 2011 10:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Nastere usoara!majoreta majoreta majoreta majoreta
giulia_mamik
Scris: Sunday, August 7, 2011 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Vaiii Delfi,ce cunoscute imi sunt crampele alea musculare sau mai bine-zis carceii.Eu urlam noaptea prin somn cat ma tinea gura.Pot spune ca avema probleme cu calciu.Limita normala era 7-9 si eu aveam 4 alcool .
Eu cred ca mai duci o spatamana ...ras dar cred ca de abia astepti sa il tii p e bebe in bratecomputerlove .Eu sunt cu galeria majoreta majoreta majoreta .Hai,curaj Baby Boo.Te asteptammajoreta computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.