Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Tuesday, August 2, 2011 11:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
delfineasa nastere usoara, ce putin mai ai , si o sa strangi in brate puisorulcomputerlove
AlexandraL
Scris: Tuesday, August 2, 2011 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Nastere usoara, mamica scumpa, bebe sanatos, cuminte, mancacios, si multa fericire la voi in familie computerlove
denisa_rachid
Scris: Wednesday, August 3, 2011 12:43 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Delfinasa, mie asa mi-a curs un lichid incolor, nu foarte gelatinos, inainte sa nasc. Dimineata am vazut si apoi a tot curs cate u pic pana au inceput contractiile. Eu zic ca esti foarte foarte aproap de nastere. Nastere usoara ca un fulg si un bebe sanatos tun si papaciospupici majoreta
Anelise
Scris: Wednesday, August 3, 2011 8:17 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Delfinasa, ce vesti frumoase! coeur Deschidem lista de pariuri si la tine? sic Eu zic ca pana vineri vine bebe! Nastere cat mai usoara si bebe sanatos tun! computerlove
miriam
Scris: Wednesday, August 3, 2011 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Nastere usoara Delfinasa, chiar ca a trecut repede de cand ne-ai dat vestea ca esti insarcinatapupici
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 3, 2011 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Nastere usoara Delfinasa!!!!
denisa_rachid
Scris: Wednesday, August 3, 2011 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Delfinasa, cum te mai simti azi? Se arata bebe azi cumva? Nastere usoara usoara!pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, August 3, 2011 2:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Delfinasa ma gandesc la tine iubita!computerlove
raly
Scris: Wednesday, August 3, 2011 3:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Delfinasa mai esti pe baricade?Sau esti cu bebe in brate?Nastere usoara draga mea!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Wednesday, August 3, 2011 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Buna dimineata (la minesic) ca la voi e dupa-amiaza...abia am aterizat la serviciu si sunt singurica cuc...ieri boo s-a miscat foarte mult, parca vroia sa iasa odata...am tot avut contractii false, dar in afara de ele, pata aia mica si o presiune mai mare pe bazin nu a mai aparut nici un semn mai deosebit...seara s-a linistit cand m-am culcat si am putut sa dorm bine. Azi dimineata am vazut o bucatica micuta cat 2-3 boabe de orez, cred ca de dop, ca era gelatinos si transparent. Ma simt ok, de-aia am si venit la lucru...ma rog sa mai stea asta micu' in cuib cateva zile macar. Barbata-miu cand vede ce burta tare am cand am contractiile false, cum imi iese buricul in afara si cat de mult si tare se misca boo zice ca nu trec weekendul ras. Karina stie si ea ca sunt aproape si in fiecare dimineata alearga dupa mine la usa cand plec sa-l pupe ca daca nu mai apuca sa-l vada in burtica cand ma intorc eu acasa coeur. Aseara mi-am luat si diaper bagul, asta era ultima chestie pe care n-o luasem si, daca tot am fost la magazinul de bebelusi, mi s-a lipit de maini si-o paturica pufoasa, cu care a dormit invelita fii-mea seara ca si ea e un bebelus mai mare ras.
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 3, 2011 4:30 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Delfinasa mami, tu inca mai mergi la lucru ? Vrei sa nasti pe acolo ?

Iti tin pumnii sa fie totul in regula si sa nasti usor !

Boo, nu ne mai tine pe jar, vrem sa te vedem !!!

majoreta majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Wednesday, August 3, 2011 4:48 PM
Nivel

Sunt foarte aproape de spital si cu serviciul, cam aceeasi distanta ca si de acasa...acasa sigur as face mai mult efort decat la serviciu ca gasesc ceva de facut mereu, mai ales acum cand sunt bolnava de nesting hohot, asa ca la job sunt mai cuminte decat as sta acasa sic.
sweet angel
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
delfineasa sunt cu ochii pe tine, sa vad cand anunti ca mergi sa nasti.
shirel
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Delfineasooo,iubito ce emotii am ,auzi parca as naste eu ras sic dar asa de mult imi doresc sa te vad cu baietelul in bratze si mai ales leutz ca si Oshry!Nastere usoara ,draga mea ma rog si ma gandesc mereu la tine inca putin ,inca putin!iloveyou iloveyou pupici pupici

Karinutza,draga de ea ce scumpica !Va fi o surioara tare grijulie si un mare ajutor lui mami! pupici pupici coeur coeur
delfinasa
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:55 PM
Nivel

Mai, liniste si pace azi dupa agitatia de ieri dupa control cand ma asteptam sa mi se rupa si apa ras si ma controlam din 1/2 in 1/2hsic. Bebe e linistit si el, a dormit toata ziua, si-a primit portiile de mangaiat pe fund ras si sper sa trecem si ziua asta 2-in-1 ca vrem sa venim pe lume mai puternici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.