Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, September 20, 2011 5:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Da, crestem, crestem...nu-mi vine nici mie sa cred ca s-au scurs 3 saptamani asa repede.
Shirel, se poate sa ai dreptate ca baietii sunt mai sensibili decat fetitele...pana acum, fii-miu dovedeste exact asta. Si ce voinic il credeam eu si rezistent la orice angel!...e voinic el ca fizic, dar la partea emotionala e mai demanding ca o fetita sic.
Nadea, crestere frumoasa si Adelinei pupici.
Despre ochi, ce sa zic? L-au vazut cativa doctori in spital, pediatra la office de cateva ori si toti spun ca trece sters cu apa calduta, nici macar fiarta si racita...m-am dus si special pentru el acum cateva zile sa-l mai vada ca incepuse sa-i curga mai mult lichid din ala sticky si se si iritase pleoapa inferioara putin spre coltul ochiului...nu avea infectie, ca de-asta ma temeam...abia atunci pediatra mi-a zis sa-i fac masaj la baza ochiului spre nas si sa continui cu stersul cu apa...nu mi-a spus nimic de vreun tratament special cu picaturi...ii mai pun si lapte de la mine, dar nu vad o ameliorare de la el.
Cute, picaturi de care spui c-ai folosit la Ioana la noi probabil se dau cu prescriptie...Nici ser fiziologic nu se gaseste...deocamdata doctora a considerat ca nu e nevoie de un tratament, nu stiu ce sa zic...la spital efectiv i-au inmuiat un servetel in apa calda de la chiuveta si asa mi-au zis sa-i fac si acasa.

Oanamaria, eu sunt foarte bine, multumesc...cum zice barbata-miu: "nici nu zici c-am nascut"...incredibil de rapida recuperarea dupa a doua mea nastere. Ma ajuta enorm si mama, mai ales cu Karina dimineata, ca bebe se nimereste sa vrea sa pape exact cand trebuie ea pregatita de scoala, hranita si dusa la autobuz si singura greu de tot m-as fi descurcat cu amandoi -cel putin acum cat alaptez exclusiv-.
Ziua cand bebe doarme, imi fac de treaba prin casa, pe-afara, na, recuperez ce n-am putut sa fac in timpul sarcinii si ca eram la serviciu, cat mai am timp...bebe se trezeste de 2 ori/noapte sa pape, il schimb si iar nani...spre deosebire de sor-sa nu prea doarme noaptea in patutul lui -care acum e bassinetul- ci mai mult cu noi in pat alcool...asta e din cauza mea ca adorm cu el langa mine cand il alaptez si uite-asa ma trezesc cu veioza aprinsa la urmatoarea lui masa si zic "nu-i mai dau sa pape in pozitia asta intinsa" si somnoroasa tot asa ii daumaseluta...noroc ca avem un "snuggle nest" in care-l pun- este un fel de salteluta-patut in care-l pui pe bebe si doarme cu tine-n pat si il protejeaza sa nu te invarti peste el-.
Noaptea n-am probleme cu el la adormit, dar ziua alcool tare greu adoarme si sta treaz si 3-4 ore, vrea sa vada prin casa, cocotat pe umar, e obosit si ii trebuie neaparat suzi cand se culca si si-asa adoarme greualcool...ce tzitzi? aia e doar pentru papa 5 minute si gata...iar afara la plimbare nu doarme neam, sta cu ochii mari-mari cat ne plimbam si e rupt de somn si tot nu se culca. Ma bucur insa ca doarme cat de cat bine acasa, in masina in cos, la cumparaturi prin magazine, pot sa-mi fac si treburile, nu vrea atarnat de mine non-stop.

Denisa, as usual: full-time...am citit bine ca si tu te-ai intors la serviciu part-time? Eu sper sa am unde sa ma intorc sa muncesc dupa astea 2 luni uff ; mi-ar parea rau daca ar prefera noua angajata temporara, ca e un serviciu bun pt. o mama.
madanuta
Scris: Tuesday, September 20, 2011 7:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Ce scump e printul! Sa fie santos si sa va aduca numai bucurii!!! computerlove
Poza cu amandoi e super, iar ce povestesti de comportamentul Karinei, imi aduce aminte de mine. Eu ii luam suzeta fratelui meu si ne gasea mama pe mine dormind cu suzeta in gura(la 7 ani) si pe el plangand.hohot
sweet angel
Scris: Wednesday, September 21, 2011 12:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
cat sunt de scumpi amandoi copii tai delfineasa . pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.