Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari, Delfinasa! Bine ai venit, John Alexandru! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Bine ai venit gogoselule, refacere rapida mami ,abia astept sa vad pozici cu nazdravanul...ce fericire la voi acum |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ce veste buna aflu eu de dimineata! Felicitari, Delfinasa! Mult laptic pentru bebe Alexandru si refacere cat mai rapida tie! Te pup cu drag si de-abia astept povestea nasterii! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai venit Baby Boo! Abia astept sa facem cunostinta!
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Minunaaat, ai scapat de grijile nasterii, mami Delfinasa, sa va tina Doamne Doamne sanatosi mereu. Pupici. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Delfinasa, sper ca sunteti bine, sanatosi, voinici !
Abia astept sa il vad pe noul membru al familiei voastre...
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, astept cu nerabdare sa intri sa ne mai spui cate ceva despre voi! Pana atunci, sper ca totul decurge de la foarte bine in sus! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| MulTumim mult pentru urari...scuze pentru asteptare, ne- am luptat sa ne vina laptele si de ieri sunt in plina furie a laptelui, pompez la greu, stau cu comprese pe sani si nu prea fac altceva decat sa hranesc papaciosul meu mic, care ma foloseste si pe post de suzeta . Baby boo e cuminte, doarme, papa, murdareste scutece si ne sprayaza daca nu suntem atenti cand il schimbam . A facut o forma usoara de icter, ne- au dat drumul acasa fiind cam la limita maxim admisa de plecare, dar i- am bagat formula supliment la inceput ca sa poata sa faca caca mult sa elimine bilirubina, sa nu patim ca la Karina cu spitalizarE, l- a vazut si pediatra ieri si zice ca e ok, a luat putin si n greutate si a zis sa manance in continuare bine si o sa treaca fara nimic. K e topita dupa el, il pupa des si ii place sa se prosteasca sa suga la biberoanele lui, sa suga la suzi, se minuneaza ce tzitzi gigantice a facut mami . Azi l - am spalat un pic si s- a panicat ca plangea tare bebe si l- a sunat pe tac- su foarte afectata si cu ochii in lacrimi sa vina mai repede acasa ca noi 3 nu stim de ce plange si nu se potoleste .
Revin cu povestea si poze maine.Si cu ticker nou.
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| bine ati revenit acasa in formala de 2 ca pana acum era 1+1 la purtator .... abia astept sa vad poze cu baby boo ... |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bine-ati venit acasa, Delfinasa @ John Alexandru. Acomodare usoara Karinei cu fratiorul. Asteptam poze si povestea nasterii. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bine-ati revenit !Ce dulce e K. Asteptam poze ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Delfinasa si pentru tine si pentru bebele mancacios |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa ce bucurie trebuie sa fie cu 2 copilasi in casa! Bine ai revenit si de abia astept sa ne povestesti si noua cum a decurs nasterea! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Bine ati venit acasa ,bine ai venit pe lume pui mic si drag ,,,o sa fii rasfatat de 2 femei ,mami si surioara,ce bucurie mare, .Sa cresti mare si cuminte,sa fii sanatos si sa iti bucuri familia cu rasetele si ghidusiile tale.Multi pupici  |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ati venit acasa! De-abia astept pozici si povestirea! |
|
|