Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| nastere usoara,mamica draga,sa fiti sanatosi amandoi |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17939
| Delfinasa, iti doresc si eu o nastere foarte usoara, un bebe pufulici cum iti doresti si sanatos tun !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Uite mai cuma trecut timpul...
Esti asa aproape de intalnirea cu baby boo...
Iti doresc din inima o nastere cat mai usoara si fara surprize neplacute, si boo pufos, scumpic si papacios...
Adaptare usoare lui Kari la rolul de surioara mai mare!
Abia astept sa va vad in formatie completa!!!:018:
Te puuuuuuup cu mare drag!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce repede trece timpul -mai ai atat de putin pana vine bebe la voi ! Sarcina usoara iti doresc ,un baietel mancacios si sanatos si tie refacere rapida ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa nu-mi vine sa cred ca mai ai un picut si cand ma uit pe lista gravidutelor si vad ca o sa raman in capul listei Nastere usoara ca un fulg, mult laptic, sa ai o recuperare extra rapida si voinicelul tau sa fie sanatos, papacios si cuminte ! NASTERE USOARA , USOARA MAMI!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Deja ????
Miha , nastere usoara ca un fulg , un Baby Boo sanatos, falcos, papacios si cuminte - ca frumos garantat e , recuperare rapida , laptic la sursa , acomodare usoara acasa si ..... abia astept vestea cea mare , povestea nasterii, fotografii ..... reactia Karinei etc etc ....
Pupici
Si curaj !!!!
Oana si Mariuca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nastere usoara,Mihaela recuperare rapida,un bebic sanatos si papacios si numai bine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deja???tot august??frumos cadou pentru karina.... o nastere usoara,recuperare rapida si o viata frumoasa in 4 va doresc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Delfinasa nu a mai intrat !O fi nascut?! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Poate a fost in plimbari in weekend! ... Asteptam vesti de la voi, Delfinasa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Wow... ce mult am lipsit... Nici nu stiam ca asteapta bb2. Nastere usoara, draga mea! Sa fiti sanatosi! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinasa,nastere usoara,rapida si un bebel sanatos tun iti doresc am niste emotii pentru tine! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Delfinasa ma gandesc la tine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Delfinasa nu a mai intrat !O fi nascut?!
Cred ca a venit mami ei si sunt ocupate cu povesti de regasire... Nastere usoara si bebelus perfect! Te asteptam cu vesti de pe ultima suta de metri. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, pe unde esti? Sa nu imi spui ca tu deja ai nascut? Hai vino aici cu un semn |
|
|
|