Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, August 24, 2011 8:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
tot dau tarcoale pe aici poate poate... si momentan liniste deplina... nastere usoara computerlove computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, August 24, 2011 9:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Delfinasa, asa tare ma amuza Baby Boo! coeur Vad ca toate burticile ti-au luat-o inainte! sic Lasa, mami, dar si cand apare strumfuletul, sa vezi tu bucurie mare atunci si sunt sigura ca nu mai e chiar atat de mult! computerlove
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 24, 2011 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Delfi,o fi azi ziua cea mare?Da-ne de stire daca dapupici computerlove
Ana
Scris: Wednesday, August 24, 2011 10:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
asteptam un semntopai
delfinasa
Scris: Thursday, August 25, 2011 12:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Not yet, girls...maine dimineata daca doctora-mi zice "la spital la inducere cu tine" nici nu mai stau pe ganduri si am plecat, ca m-am saturat de atatea dureri...bine ca nu mai lucrez, ca nu mai puteam sa merg la birou...nu pot sa stau pe scaun mai mult de cateva minute, nu in picioare, merg foarte greu, durerea de bazin si spate este continua si ma termina si cand simt ca mi se rupe si burta de sub sani..pale uff. Am incercat mai multe exercitii de stimulare a lui boo, dar e un lenes si jumatate, nu-l deranjeaza nimic, prefera sa stea ghem in burta gravida.
flori1972
Scris: Thursday, August 25, 2011 12:34 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
of draga mea ce greu ti-e pale pale de mult ai acele dureri continue???eu asa am avut la una din nasteri ,burta nu ma durea deloc doar spatele .

sa de-a domnul sa ne dai vesti bune cit de repede pupici pupici
delfinasa
Scris: Thursday, August 25, 2011 12:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
uff Pfff, le-am avut cam de la 5-6 luni cand a inceput burta sa creasca...s-a asezat uterul cam naspa pe oasele mele si am avut dureri mereu, am incercat tot felul de remedii si la serviciu, si acasa, nu m-au parasit...acum s-au acutizat, nu le mai suport nici cateva minute, trebuie sa stau intinsa-n pat...sper sa nu raman cu probleme cu oasele din cauza sarcinii dupa ce nasc.
Ange blanc
Scris: Thursday, August 25, 2011 6:27 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Delfinasa, da-ne odata vestea cea mare, ca deja ma doare sufletul de cand ma tot uit pe aici.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste, iar noutatile pe care le asteptam de la tine sa fie numai de bine.
bereea
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
si eu fusesem programata pentru nastere ca nu mai iesea si cu o zi inainte si-a dat seama ca mamica ei chiar numai poate.Cred ca baby va iesi repede si nu te va mai nevcaji atat.Tin pumniipupici
oanamaria
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Hai cu vestea cea mare !majoreta majoreta
gabyta
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Draga de tinehearts si eu ma rog sa iti ajute DD sa scapi cat mai repede de aceste dureri ,o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Si eu la ultima sarcina de la 6 luni am umblat in carjii asa de pe o zi pe alta m-a luat durerea si nu m-a lasat decat cu 5 zile inainte de nastere(am avut o lombosciatica din cauza ca se asezase uterul unde nu trebuia).
Am suferit f mult de dureri ingrozitoare,dar faceam haz de necaz,,asa nu m-am ingrasat multhohot
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove suntem alaturi de tine draga noastrapupici
mariana71
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
miriam
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
ce asteptat se lasa booras ...de obicei fetele intarzie la intalniri, dar uite ca nici boo al tau nu se lasa mai prejos...nastere usoara!!!!!pupici
Mela
Scris: Thursday, August 25, 2011 8:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinasa,cat am stat in tara intram pe forum doar ca sa vad daca ai nascut.cu gandul la tine,la voi sunt si acum,tin o galerie puternica pentru ca baby boo sa se grabeasca si sa-si paraseasca locsorul,si la mami in brate e bine,nu doar in burtica sic hearts
hai puiut mic,te asteptam toti topai
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
denisa_rachid
Scris: Thursday, August 25, 2011 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Delfinasa, si eu la galeriemajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.