Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Delfinasa ce burtica frumoasa ai tu acolo! Baby boo se pare ca nu prea vrea sa iasa - ii place la mami in burtica! Iar Kari e o dulce ! Si ce delicat pupa ia bebe mic! Dupa cum povestesti ca sta treaba cu dilatatia, dopul si contractiile , eu cred ca pana maine o sa-l tii in brate! Hai Baby Boo facem galerie in continuare! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Delfineasa, inca nimic?Iti urez si eu nastere usoara si un bebe sanatos si asa cum ti-l doresti |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am crezut ca ai nascut de mult timp! Ma alatur galeriei pana vine minunea pe lume! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Am intrat sa-ti spun nastere usoara iubita! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nastere usoara,sau poate ai nascut deja? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| For all of you N-a vrut nici azi si l-am plimbat la greu...am iesit 1/2 zi in oras s-o sarbatorim anticipat in familie pe K, a fost un efort mare pentru mine si am obosit foarte tare, insa lui boo ii place sa stea covrig, ca asa il simt ca s-a lungit si sta mai incolacit...mama zice ca ar fi tare sa il nasc maine de ziua Karinei, ca tot imi zicea ea ca eu sa nu-i iau cadou, ca baby boo va fi cadoul meu pentru ziua ei...maine iar ma vad cu doctora ca am depasit termenul...sper sa fie in regula, ca iar il va monitoriza sa vada cum o duce-n burta si sper sa fi avansat si eu macar putin cu dilatatia si sa ma mai lase cateva zile, poate se hotaraste boo ca e mai bine sa iasa singur, sa nu il fortam. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Delfi iti mai urez inca o data nastere usoara si sa duci cat mai repede la capat sarcina pt ca stiu cum e sa astepti si sa numai iasa odata |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa sunt alaturi de tine !Nastere usoara!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nicio miscare in front? Boo-smecherul are planurile lui, e clar. Nastere usoara si asteptam vesti. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Nastere usoara ,fara peripetii si rapida facem galerie sa vina bebele |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Delfinasa mai bine ai cumpara cadoul ca al meu baietel asa a venit,dimineata i-am luat ceva si seara nerabdator sa-si desfaca cadoul Si acum la galerieee. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Delfineasa, ar fi foarte fain sa se nasca fratiorul Karinei chiar de ziua ei.Nastere usoara, draga mea |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
|
Da...chiar! sa ai 2 copilasi nascuti in aceesi zi...
Asta da "perfect timing"...
Asteptam cu nerabdare controlul de maine...:018:
Pup covrigelul din burtica! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Delfinasa, am lipsit 2 zile si ma gandeam ca intru deja sa te felicit, dar vad ca baietelul tau iti joaca feste de pe acum si te face sa-l astepti .
Inca o data iti urez nastere usoara !Ar fi foarte tare sa se nasca de ziua Karinei ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ar fi chiar tare sa vina azi...eu nu mai am presimtiri asa cum ma apucase in sapt. 37...m-am convins ca fii-miu s-a puturosit si ne tine in suspans pe toti. Ieri roboteam la tortul Karinei si, cine stie cum e German chocolate cake: se fac 3 blaturi separat, mi-au iesit blaturile mai groase, crema mai multa, zic sa n-o arunc si a iesit si-al doilea tort, mai mic . Eu ma gandeam ca daca vin prietenii ei azi pe la ea, sa-l manance ei pe-ala, dar Karina pe langa mine: "mami, tortul mai mare e pentru mine si ala mai mic pentru my little brother Jimmy" (ah, n-o scoatem deloc la capat cu Jimmy al ei, incepe sa planga rau cand aude alte nume si se supara ....noi ne-am cam hotarat la John din cauza asta, ca nickul ar fi Johnny, care e apropiat de Jimmy sa poata sa-i spuna ea asa -buli, stiai tu ca asa o sa fie).
De azi sunt in concediu...mai tarziu vin cu vesti de la doctor. you all |
|
|