Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Sunday, August 21, 2011 10:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Delfinasa ce burtica frumoasa ai tu acolo! Baby boo se pare ca nu prea vrea sa iasa - ii place la mami in burtica!ras
Iar Kari e o dulce ! Si ce delicat pupa ia bebe mic!pupici pupici
Dupa cum povestesti ca sta treaba cu dilatatia, dopul si contractiile , eu cred ca pana maine o sa-l tii in brate!computerlove computerlove
Hai Baby Boo facem galerie in continuare!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Sunday, August 21, 2011 2:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Delfineasa, inca nimic?Iti urez si eu nastere usoara si un bebe sanatos si asa cum ti-l doresticomputerlove
oanamaria
Scris: Sunday, August 21, 2011 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am crezut ca ai nascut de mult timp!
Ma alatur galeriei pana vine minunea pe lume!majoreta majoreta
Rody
Scris: Sunday, August 21, 2011 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Am intrat sa-ti spun nastere usoara iubita!majoreta majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Sunday, August 21, 2011 7:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nastere usoara,sau poate ai nascut deja?sic
delfinasa
Scris: Monday, August 22, 2011 4:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
computerlove For all of you pupici
N-a vrut nici azi si l-am plimbat la greu...am iesit 1/2 zi in oras s-o sarbatorim anticipat in familie pe K, a fost un efort mare pentru mine si am obosit foarte tare, insa lui boo ii place sa stea covrig, ca asa il simt ca s-a lungit si sta mai incolacit...mama zice ca ar fi tare sa il nasc maine de ziua Karinei, ca tot imi zicea ea ca eu sa nu-i iau cadou, ca baby boo va fi cadoul meu pentru ziua eisic...maine iar ma vad cu doctora ca am depasit termenul...sper sa fie in regula, ca iar il va monitoriza sa vada cum o duce-n burta si sper sa fi avansat si eu macar putin cu dilatatia si sa ma mai lase cateva zile, poate se hotaraste boo ca e mai bine sa iasa singur, sa nu il fortam.
georgyana
Scris: Monday, August 22, 2011 6:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Delfi iti mai urez inca o data nastere usoara si sa duci cat mai repede la capat sarcina pt ca stiu cum e sa astepti si sa numai iasa odatahearts
irina21
Scris: Monday, August 22, 2011 8:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Delfinasa sunt alaturi de tine !Nastere usoara!!pupici
kali
Scris: Monday, August 22, 2011 10:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nicio miscare in front?
Boo-smecherul are planurile lui, e clar.
Nastere usoara si asteptam vesti.computerlove
gabyta
Scris: Monday, August 22, 2011 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Nastere usoara ,fara peripetii si rapida ras
facem galerie sa vina bebeledance majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta dance
computerlove
Ely
Scris: Monday, August 22, 2011 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Delfinasa mai bine ai cumpara cadoul ca al meu baietel asa a venit,dimineata i-am luat ceva si seara nerabdator sa-si desfaca cadoulsic Si acum la galerieee.majoreta majoreta majoreta wav wav wav confeti pupici pupici
bereea
Scris: Monday, August 22, 2011 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Delfineasa, ar fi foarte fain sa se nasca fratiorul Karinei chiar de ziua ei.Nastere usoara, draga meamajoreta majoreta majoreta
bulinutza
Scris: Monday, August 22, 2011 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
bereea wrote:
Delfineasa, ar fi foarte fain sa se nasca fratiorul Karinei chiar de ziua ei.Nastere usoara, draga meamajoreta majoreta majoreta

Da...chiar! sa ai 2 copilasi nascuti in aceesi zi...dance

Asta da "perfect timing"...hohot hohot hohot hohot hohot

Asteptam cu nerabdare controlul de maine...:018:

Pup covrigelul din burtica!computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Monday, August 22, 2011 5:25 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Delfinasa, am lipsit 2 zile si ma gandeam ca intru deja sa te felicit, dar vad ca baietelul tau iti joaca feste de pe acum si te face sa-l astepti ras.

Inca o data iti urez nastere usoara !Ar fi foarte tare sa se nasca de ziua Karinei ! majoreta majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Monday, August 22, 2011 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
ras Ar fi chiar tare sa vina azi...eu nu mai am presimtiri asa cum ma apucase in sapt. 37...m-am convins ca fii-miu s-a puturosit ras si ne tine in suspans pe toti.
Ieri roboteam la tortul Karinei si, cine stie cum e German chocolate cake: se fac 3 blaturi separat, mi-au iesit blaturile mai groase, crema mai multa, zic sa n-o arunc si a iesit si-al doilea tort, mai mic ras. Eu ma gandeam ca daca vin prietenii ei azi pe la ea, sa-l manance ei pe-ala, dar Karina pe langa mine: "mami, tortul mai mare e pentru mine si ala mai mic pentru my little brother Jimmy" ras (ah, n-o scoatem deloc la capat cu Jimmy al ei, incepe sa planga rau cand aude alte nume si se supara alcool....noi ne-am cam hotarat la John din cauza asta, ca nickul ar fi Johnny, care e apropiat de Jimmy ras sa poata sa-i spuna ea asa sic -buli, stiai tu ca asa o sa fieras).

De azi sunt in concediu...mai tarziu vin cu vesti de la doctor. computerlove you all
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.