Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| delfinaso!sunt atat de suparata ,ca nu-mi vine nici sa deschid calculatorul,dar stii de ce intru constiincios?!sa vad ce face baby boo si kari un bebelin sanatos si papacios! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfi, astept si eu pozica cu burtica pe ultimii metri si fac galerie lui bebe sa iasa afara fara nicio interventie...cred ca vei naste totusi maine sau poimaine, asa in week-end |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Delfinasa, se aude cumva vreun planset mic? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,mai esti burticutza,sau esti cu puiul in mana deja???sunt tare curioasa... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Serarg, imi pare rau ca esti necajita .
Am facut 40 de saptamani azi si bebe va pupa tot din balon . Zilele trecute am inceput sa elimin din dop...foarte putin cantitativ gasesc pe pad...daca n-as sti exact cum poate fi, l-as confunda foarte usor cu secretia...ma mai trece cate-o contractie ca durerea de la menstruatie, in rest braxtoane garla....spatele ma rupe si burta ma doare in partea de sus cand stau mai mult ridicata -probabil asa se manifesta trecerea spre faza a doua a travaliului la mine acum. O poza de aseara delfinasa attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sunteti trei frumosi.
Hai ca mai e un pic. Poate maine, de ziua Karinei, sa va faca boo o surpriza frumoasa. Nastere usoara si santate multa! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ma asez si eu in coada galeriei, nastere usoara Delfinasa, merge mult mai repede si mai usor la al doilea Un bb papacios si sanatos! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce burtica frumoasa ai! Karina e o scumpa cu pupicul ei pentru fratior Deci saptamana viitoare il cunoastem pe flacaul vostru.Abia astept! |
|

| Ce frumosi sunteti! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Delfinasa..ce dulciii sunteti amindouuuaaaa....2 printese in asteptarea printului celui mic hai beby booo c avrem sa te vedemmmm!!!!!! Nastere usoara draga mea....si travaliu cit mai scurt |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ce dragutza e pozica...Ce amintiri de nepretuit...
Esti asa maricica...
Ai un burtoi de baieztoi garsan si pufos...Abia astept sa-l vad...
Curaj, te pup cu drag! |
|

| Vine Baby Boo ...simt eu . Nastere usoara usoara si sa iti revii repejor, sa ai laptic mult pentru Boo |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Apar si eu in galerie pe ultima suta de metrii!!! Nastere usoara si rapida!!! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| De fiecare data cand vad activ topicul, am impresia ca ne-ai dat marea veste. Se pare insa ca nu se prea grabeste chiriasul tau. Nastere usoara! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Delf,care-i treaba?Eu cred ca azi e ziua cea mare.Hai baby Boo |
|
|