|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Multumim tuturor pentru urarile de bun venit pentru John ! Pana la urma boo a venit neprovocat pe 25 aug, ca-n filme, ca la cat de mult ne-a tinut in suspans, trebuia sa isi faca aparitia si spectaculos . Suntem amandoi foarte bine. Pe scurt, datele lui sunt cum vi le- a scris Oana: 3,875kg, 53,5 cm, circumf. cap 35cm si e un pletos si lulea dupa tzitzi si mai pe lung va scriu mai multe alta data, ca suntem inca in spital, ne fac teste peste teste, am avut vizitatori si ieri si azi si n-am avut cand sa intru sa va anunt eu. Pupici si revin cu info zilele astea |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Delfinasa, felicitari si ma bucur mult pentru voi !
Bine ca e mancacios si sanatos si bine ca esti si tu OK !
Abia astept sa ne povestesti filmul ...
Bine ai venit bebe John Alexandru !!!
 |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari !Ce emotii !Ce frumos ! Abia stept poveste anasterii si sa va vad impreuna. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bine ai sosit pe lume, baby boo. Sa fii sanatos si cumintel! Felicitari, Delfinasa! Sa va traiasca noul membru al familiei, sa va umple de bucurii. Recuperare rapida dupa nastere si cat mai mult laptic. |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Vai, lung travaliu am avut. Aproape ca nu mai puteam lucra nimic. Va doresc sanatate, crestere frumoasa la bebe si refacere rapida la mamica. |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Te felicit si eu ,Delfinasa!!!Multa multa sanatate va doresc si tie si lui bebe,refacere rapida si crestere usoara. |

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Pine ai venit pui mic ... sa cresti mare si voinic sa ai parte numai de lucruri bune in viata |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| |

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| delfinasa ,FELICITARI bine ai venit bebe mic ,sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii familiei tale |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Felicitari, Delfinasa! Va uram sa reveniti acasa cat mai repede si sa va bucurati pe indelete de formula extinsa! |

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Felicitari Delfinasa si bun venit printului! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| Felicitari pentru minunea mica Delfinasa. Sa fiti amandoi sanatosi ! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari,mami,tati si Karina ....si bun venit pe lume Baby Boo ...sa fii sanatos si papacios ! Abia astept sa citesc povestea venirii pe lume a puiutului,dar mai ales sa vad poze cu micutul John.....plus ca as vrea sa stiu si cum a fost prima intalnire intre fratiori! Recuperare cat mai grabnica,Mihaela.... si sa mergeti cat mai repede acasa sa va puteti bucura de minunea mica ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Felicitari delfinasa sa-ti fie sanatos puiutul si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familie |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Delfinasa sa va traiasca scumpul baietel!Bine ai venit John Alexandru! Sa fi sanatos si cuminte si sa nu ai colici.Sper ca sunteti bine amandoi!Sunt sigura ca acum sunteti cat se poate de fericiti.Aveti pereche!Abia astept sa vad si minunea de baietel si pe surioara lui.Cred ca este tare incantata Karina.Astept primele impresii cu nerabdare. Refacere rapida si mult laptic la sursa! |
|
|