|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Dar Jimmy ce are? Mie imi place si Jimmy 
Hai Delfinasa, un nume de la voi si unul de la fata ! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Jimmy nu vine de la James? e mai fain decat John...cred |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Vesti????
Sau tortuletzul cel mic il papa J???
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, ce zice Jimmy ? Nastere usoara usoara iti doresc! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Dupa un nou test azi, fii-miu pare fericit in burta, asa ca doctora zice sa-l mai lasam pana joi...n-a mai zis nimic de inducere deocamdata...inima lui bebe bate intre 133 si 160 batai/min, in functie de cum se misca, cand era vreo contractie si devenea mai alert...azi s-a miscat intruna in timpul testului, ca trebuia sa-l fugaresc cu monitorul ala pe burta ca sa-l pozitionez in dreptul inimii lui...dilatatia mea tot la 3-4cm este, contractiile tot asa usoare, tensiunea buna, ingrasat 1/2kg in 4 zile ...dupa control am avut o usoara sangerare maronie - stiam ca se poate sa ai asa si nu m-am alarmat-...so far, culcusul inca este preferat.
Da, Jimmy de la James/Jim vine...dar orice alt nume in afara de exact Jimmy creeaza lacrimi si suparare la fii-mea, asa ca ori James sau John, pentru ea tot aia e, ca nu e Jimmy . |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Delfinasa, poate fi si mai rau. Alexia vrea ca pe fiul ei - asta dupa ce s-a lamurit ca eu nu mai fac alt bebe - sa-l cheme Spionel. Iar un baietel drag din familie isi dorea cu dispere ca pe fratiorul din burtica sa-l cheme Miguel -si locuiesc in Ro! Noroc ca bb a fost, intr-un final, fetita.
Bravo, bebe-boo, e perfect daca tu esti fericit la locul tau de joaca! Asta-i cel mai important! Poti sa mai zabovesti vreo 2 sapt. ca nu cred ca se supara nimeni ( poate doar mami, putin, la iesire... da-i trece cum te vede ). Delfinasa, zile usoare, iti doresc... se pare ca baiatului tau ii place sa fie asteptat de fete.
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Delfinasa spaeram sa nasti de ziua mea si sa sarbatorim impreuna anul viitor. Chiriasul tau se simte bine acolo, asa ca... sarbatorim cand vrea el. Nastere usoara! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| delfinasa wrote:Dupa un nou test azi, fii-miu pare fericit in burta, asa ca doctora zice sa-l mai lasam pana joi...n-a mai zis nimic de inducere deocamdata...inima lui bebe bate intre 133 si 160 batai/min, in functie de cum se misca, cand era vreo contractie si devenea mai alert...azi s-a miscat intruna in timpul testului, ca trebuia sa-l fugaresc cu monitorul ala pe burta ca sa-l pozitionez in dreptul inimii lui...dilatatia mea tot la 3-4cm este, contractiile tot asa usoare, tensiunea buna, ingrasat 1/2kg in 4 zile  ...dupa control am avut o usoara sangerare maronie - stiam ca se poate sa ai asa si nu m-am alarmat-...so far, culcusul inca este preferat. Da, Jimmy de la James/Jim vine...dar orice alt nume in afara de exact Jimmy creeaza lacrimi si suparare la fii-mea, asa ca ori James sau John, pentru ea tot aia e, ca nu e Jimmy  .
Jimmy vad ca se lasa asteptat .
Eu zic sa ii spuneti si James, ca al 2-lea nume, in acte, iar Karinei ii spuneti ca il poate striga Jimmy, ca asa il cheama si gata . |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ce dragut!are personalitate din burtica!ne tii pe jar ! ps:marie!poate vine de ziua mea! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Delfinasa ..asteptam vesti |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Still cu casa la purtator. Azi am trait impreuna si primul cutremur american, desi zona in care stam nu sunt cutremure (un prieten care sta de-o viata-n zona zice ca a mai trait unul mic in 40 de ani)...a avut 6 grade, epicentrul a fost la noi in VA la maxim o ora de noi...a fost o miscare tremurata sus-jos, nu de leganare...foarte ciudat am simtit burta in timpul cat a durat...eram cu trupa de prieteni ai fiica-mii acasa, putin speriati toti, i-am scos din casa repede...imediat dupa au inceput sa curga telefoanele din Romania :"n-ai nascut de la cutremur, nu?" ..."n-am nascut, fii-miu e obisnuit cu bram-bram; in fiecare zi il legan cu masina, chiar in perioada asta se reasfalteaza o sosea mare la noi in zona si e denivelat drumul, asa ca nu se sperie el de la un cutremur de-asta ". |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Sa stii ca m-am gandit la tine si la Jimmy ca poate veni odata cu cutremurul, esti nostima tare Omul isi face griji pentru voi, da' pe Jimmy-l doare la basc ca mami l-a antrenat deja Acum lasand gluma la o parte, ma bucur ca sunteti bine, cat de departe e centrala aia nucleara de voi? Pe mine daca nu ma sunau din Ro nici nu stiam ca a fost cutremur, n-am simtit nimik, am vazut la stiri pe seara Cum a reactionat mama si Karina? Nu s-au speriat? Jimmy, toata lumea te asteapta
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| jimmy te cam lasi asteptat puiut trebuie sa fie tare bine in burtica. Cat despre nume si mie imi place mai mult james decat john. nastere usoara |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| Nastere usoara !! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa bebe se joaca cu emotiile voastre de nu vrea sa iasa poate se hotaraste azi de ziua mea sa te cunoasca! |
|
|