Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, August 22, 2011 7:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Dar Jimmy ce are? Mie imi place si Jimmy ras

Hai Delfinasa, un nume de la voi si unul de la fata ! pupici
bereea
Scris: Monday, August 22, 2011 10:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Jimmy nu vine de la James? e mai fain decat John...cred
bulinutza
Scris: Monday, August 22, 2011 10:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Vesti????uff uff uff uff uff

Sau tortuletzul cel mic il papa J???yes

denisa_rachid
Scris: Tuesday, August 23, 2011 2:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Delfinasa, ce zice Jimmysic ? Nastere usoara usoara iti doresc!pupici majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Tuesday, August 23, 2011 5:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Dupa un nou test azi, fii-miu pare fericit in burta, asa ca doctora zice sa-l mai lasam pana joi...n-a mai zis nimic de inducere deocamdata...inima lui bebe bate intre 133 si 160 batai/min, in functie de cum se misca, cand era vreo contractie si devenea mai alert...azi s-a miscat intruna in timpul testului, ca trebuia sa-l fugaresc cu monitorul ala pe burta ca sa-l pozitionez in dreptul inimii lui...dilatatia mea tot la 3-4cm este, contractiile tot asa usoare, tensiunea buna, ingrasat 1/2kg in 4 zilemaseluta...dupa control am avut o usoara sangerare maronie - stiam ca se poate sa ai asa si nu m-am alarmat-...so far, culcusul inca este preferat.

Da, Jimmy de la James/Jim vine...dar orice alt nume in afara de exact Jimmy creeaza lacrimi si suparare la fii-mea, asa ca ori James sau John, pentru ea tot aia e, ca nu e Jimmymaseluta .
kali
Scris: Tuesday, August 23, 2011 9:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Delfinasa, poate fi si mai rau.
Alexia vrea ca pe fiul ei - asta dupa ce s-a lamurit ca eu nu mai fac alt bebe - sa-l cheme Spionel.alcool
Iar un baietel drag din familie isi dorea cu dispere ca pe fratiorul din burtica sa-l cheme Miguel -si locuiesc in Ro! Noroc ca bb a fost, intr-un final, fetita.

Bravo, bebe-boo, e perfect daca tu esti fericit la locul tau de joaca! Asta-i cel mai important! Poti sa mai zabovesti vreo 2 sapt. ca nu cred ca se supara nimeni ( poate doar mami, putin, la iesire... da-i trece cum te vede ).newclap
Delfinasa, zile usoare, iti doresc... se pare ca baiatului tau ii place sa fie asteptat de fete.coeur
Ange blanc
Scris: Tuesday, August 23, 2011 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Delfinasa spaeram sa nasti de ziua mea si sa sarbatorim impreuna anul viitor. Chiriasul tau se simte bine acolo, asa ca... sarbatorim cand vrea el.
Nastere usoara! computerlove
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 23, 2011 9:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
Dupa un nou test azi, fii-miu pare fericit in burta, asa ca doctora zice sa-l mai lasam pana joi...n-a mai zis nimic de inducere deocamdata...inima lui bebe bate intre 133 si 160 batai/min, in functie de cum se misca, cand era vreo contractie si devenea mai alert...azi s-a miscat intruna in timpul testului, ca trebuia sa-l fugaresc cu monitorul ala pe burta ca sa-l pozitionez in dreptul inimii lui...dilatatia mea tot la 3-4cm este, contractiile tot asa usoare, tensiunea buna, ingrasat 1/2kg in 4 zilemaseluta...dupa control am avut o usoara sangerare maronie - stiam ca se poate sa ai asa si nu m-am alarmat-...so far, culcusul inca este preferat.

Da, Jimmy de la James/Jim vine...dar orice alt nume in afara de exact Jimmy creeaza lacrimi si suparare la fii-mea, asa ca ori James sau John, pentru ea tot aia e, ca nu e Jimmymaseluta .

Jimmy vad ca se lasa asteptat ras.

Eu zic sa ii spuneti si James, ca al 2-lea nume, in acte, iar Karinei ii spuneti ca il poate striga Jimmy, ca asa il cheama si gata ras.
serarg
Scris: Tuesday, August 23, 2011 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
ce dragut!are personalitate din burtica!ne tii pe jar !pupici
ps:marie!poate vine de ziua mea!
Ana
Scris: Tuesday, August 23, 2011 11:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Delfinasamajoreta majoreta ..asteptam vesti
delfinasa
Scris: Wednesday, August 24, 2011 12:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
gravida Still cu casa la purtator.
Azi am trait impreuna si primul cutremur american, desi zona in care stam nu sunt cutremure (un prieten care sta de-o viata-n zona zice ca a mai trait unul mic in 40 de ani)...a avut 6 grade, epicentrul a fost la noi in VA la maxim o ora de noi...a fost o miscare tremurata sus-jos, nu de leganare...foarte ciudat am simtit burta in timpul cat a durat...eram cu trupa de prieteni ai fiica-mii acasa, putin speriati toti, i-am scos din casa repede...imediat dupa au inceput sa curga telefoanele din Romania :"n-ai nascut de la cutremur, nu?"flower..."n-am nascut, fii-miu e obisnuit cu bram-bram; in fiecare zi il legan cu masina, chiar in perioada asta se reasfalteaza o sosea mare la noi in zona si e denivelat drumul, asa ca nu se sperie el de la un cutremur de-asta flowers".
mikaela
Scris: Wednesday, August 24, 2011 2:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
hohot Sa stii ca m-am gandit la tine si la Jimmy ca poate veni odata cu cutremurul, esti nostima tare hohot Omul isi face griji pentru voi, da' pe Jimmy-l doare la basc ca mami l-a antrenat deja hohot hohot
Acum lasand gluma la o parte, ma bucur ca sunteti bine, cat de departe e centrala aia nucleara de voi? Pe mine daca nu ma sunau din Ro nici nu stiam ca a fost cutremur, n-am simtit nimik, am vazut la stiri pe seara uff
Cum a reactionat mama si Karina? Nu s-au speriat?
Jimmy, toata lumea te asteapta majoreta majoreta majoreta

computerlove
sweet angel
Scris: Wednesday, August 24, 2011 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
jimmy te cam lasi asteptat puiut trebuie sa fie tare bine in burtica. Cat despre nume si mie imi place mai mult james decat john. nastere usoaratopai pupici
alinutzza
Scris: Wednesday, August 24, 2011 8:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2011
Nastere usoara !!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
irina21
Scris: Wednesday, August 24, 2011 8:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Delfinasa bebe se joaca cu emotiile voastre de nu vrea sa iasa poate se hotaraste azi de ziua mea sa te cunoasca!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.