|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Delfinasa,sa te odihnesti sa ai putere pentru cand va veni dolofanul si mai fa poze sa ai amintire si sa te vedem si noi |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nastere usoara!!!!!!!! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nastere usoara, bb dolofan si sanatos,si tie multa multa putere ca o s ai nevoie sa fiti fericiti frumuseilor |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Delfinasa draga, tin pumnii si iti urez nastere usoara si sa fiti sanatosi! Va pupam! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| A mai trecut o zi !
E totul in regula? Tot 2 in 1 sunteti? |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Nastere usoara ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Haide Miha ! Haide Baby Booo ! Hai Karina la galerie ! Buni ??? Dan ???
Hai bebe !!!!!!
Nastere usoara !!!!!!!!!!!
Sunt cu gandul la tine, la voi !
Pupici cu drag !
Oana si Mariuca ! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| de ce am impresia ca Delfi il tine in brate pe cel mai nou membru al familiei?! sa fiti sanatosi si fericiti! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noo, tot kanguroo sunt, cu puiul inchis la marsupiu...azi dimineata inca un bobuletz de dop si liniste. Semnele ar fi ca ar mai vrea sa stea un picutz . Si mi-am facut si unghiile bleu , pentru fii-miu ... |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| azi m-am gandit toata ziua la voi si la bucuria imensa care ti-o da un bebelin!ma bucur ca mai sta la caldurica,iar, mami, eu am facut treaba pana-n ultima clipa,asa ca va fi un pui plin de energie! sa ai o nastere usoara ca un fulg!
 |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Nastere usoara iubita |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, sa ai o nastere extrem de usoara si un travaliu la fel de usor . Si un bebel sanatos si pufos asa cum iti doresti. By the way...cum a ramas cu numele pana la urma? Si cum te mai simti acum...ceva semne ca vrea sa vina azi-maine? Desi, daca stau si ma gandesc, la mine chiar inainte de a naste, parca nu mai aveam niciun semn |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Numele... ...da...numele!!! Nici nu m-am mai gandit ...Alexandru ramane, cu celalalt cred c-o sa ramana inspiratia ultimei sute de metri !
Multumesc pentru gandurile bune tuturor ! Sunteti foarte dragute ca va ganditi la noi  1
Rody si Kiki, ma bucur sa vad ca mai treceti pe la pitici! Multumesc pentru urari si don't be strangers, cum se mai zice pe la noi! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Alexandru???? Ramane Alexandru?????
Ce faaaaaaaaaaaaaaaain!!!!
Mie imi place la nebunie numele asta....Daca aveam si eu un boo in burtik , tot Alexandru l-ar fi chemat...
Pupiiiiiiici si sunt cu ochii pe tine!!!
PS Delfi, ai achizitionat video monitorul? daca da, pune o pozica, pleaseeeee... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si noi suntem cu ochii pe voi in asteptarea lui baby boo! |
|
|