Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Bine ai venit pe lume Andrada!Felicitarile mele parintilor!Sa va bucurati de copiii vostri |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| bine ai venit pui mic si dulce |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Bine ai venit ingeras mic, felicitari mami ! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bine ai venit pe lume, Andrada! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Miru, felicitari pt minune!!!!
Andrada, bine ai venit pe lume!!!!Asteptam pozici multe, multe....
Refacere usoara mami si bebe sanatos!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fetelor, va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune, pentru suport si pt pumnii stransi, pentru ca v-am simitit alaturi si asta conteaza enorm, cred ca v-a auzit Dumnezeu! Va multumesc pentru telefoane si mesaje, Kiki iti multumesc pt vizita si pt tot!
Dupa un travaliu ce a inceput foarte greu, lucrurile s-au precipitat si in final abia am avut timp sa ajung la spital, unde am nascut in mai putin de o ora (asta cu tot cu asteptat doctorul, ca terminam si mai repede)! Povestea nasterii e chiar comica (o spun acum... , atunci nu parea asa haios), dar nu pot sa o scriu acum, ca stau intr-o rana si fundul meu se resimte. Promit sa-mi revin repede si sa va povestesc.
Cateva poze cu iubita mea:
PS: Mihaita o adora si e disperat ca, fiind racit, nu-l lasam sa o smotoceasca cum vrea el... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miru, felicitari! Ce printesa frumoasa, dulce ca un bobocel de floare Sa fiti sanatosi toti, iar tie-recuperare grabnica! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Kali, multumim, te pup!
Am uitat sa scriu: iubitica mea a fost de nota 10, 3.300 kg, 51 cm. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Uiiii cat e de frumoasa ce obrajori ca niste bujori. ,il cred pe Mihaita ca si mie imi vine sa o pup prin desktop la cat de scumpa este.Miru sa aveti parte numai de feicire alaturi de puiutii vostri.Refacere usoara mami si te asteptam cu povestea. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce dulce e! Va pupam dulce si va dorim sa va intrati cat mai repede in ritm cu toate! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Bun venit pe lume, Andrada! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc! Miru, imbratisez cu maaaare drag o mamica atat de fericita. Si de-abia astept un pupic de la Mihaita! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ce frumoasa e
nu ma mir de Mihaita al tau,si eu as pupaci-o toata ziulica |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Miru, felicitari!! Ai doua minuni care-ti lumineaza viata! Sa fiti sanatosi si fericiti o mie de ani! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| dulcica de ea! imi aduce aminte de Andi al meu cand era mic. phiu, cred ca imi trebuie si mie inca un pui asa mic-mic...
Miru, esti o fericita si o binecuvantata cu asa doi copilasi scumpi! sa-ti traiasca draga mea! |
|
|