Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| miru, draga...ai o "sarmalutza" dulcica foc..tu arati minunat..nu s-ar spune ca acum cateva zile ai nascut.... Va doresc numai bine...bebica cuminte si papacioasa...Pupici multi!!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fluturas, Kiki, Mariuta, Kali, Raly, Alina, Bulinutza, multumesc, va pupacesc!
Burta am dat-o repede jos, ca asa mi-e conformatia, am un colacel si pe burta, dar depozitele adevarate le am pe fund si pe picioare... ... Din 15 kg cat am luat in sarcina, 10 kg am dat jos cu nasterea si in saptamana de dupa, iar cele 5 kg cu care am ramas sunt grasime curata (pentru alaptat, cred... ), asa ca nu incap in blugi inca. Dar e bine oricum, daca suge asta mica tot asa bine in continuare, le voi da eu jos, in timp. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miru sa-ti traiasca frumusetea de fetita ca este tare scumpa iar tu mami arati taaare bine , sigur ai fost gravidutza si ai nascut??? |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Miru, sa va traiasca scumpica, sa va bucurati de ea. Sa aiba parte de multa sanatate, noroc si numai bine! Ii doresc o viata usoara, ca un fulg
Iar voi, mami si tati, sa fiti sanatosi, sa ii educati frumos pe amandoi, sa va bucurati de fiecare realizare a lor! :923: |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitari, Miru ! Aveti o fetita frumoasa foc, blonda ca si fratiorul ei, e sanatoasa, cuminte si papacioasa...e bobocelul ce v-a completat fericirea! Sa va aduca cel putin la fel de multe bucurii cate v-a adus Mihaita, numai fericire si zambete pe chipuri ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Miru,ce poveste,am citit cu sufletul la gura
esti frumoasa,la fel e si puiuta ta,sa va traiasca,sa va bucurati de ea si de fratiorul ei mai mare |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Dya, Laura, Delfinasa, Sami, va multumesc si va pup! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Miru, ce peripetii !!! iti dai seama ca gravida mare cum sunt m-au prins emotiile si mi-au dat lacrimile citind ce-ai scris. Ma bucur ca sunteti bine acum si ca totul a trecut repede si usor.
|
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Miru ma bucur ca sunteti bine amandoua,iar piticuta este o frumoasa si o dulcica Nici nu se vede ca ai fost insarcinata,mie mi-au trebuit 6 luni sa dau jos surplusul de 10 kg,pt ca in timpul sarcinii m-am ingrasat 20 de kg,10 am dat jos dupa ce am nascut si cu 10 am ramas. Va doresc tot binele din lume,multe bucurii alaturi de cei doi comori |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Miru m-ai9 tinut cu sufletul la gura cu povestea voastra am tot chicotit singurica (ca se mira sotul de ce tot ma apuca rasul) ¨ sa va traiasca ingerasul, e fumosaaaaaaaaaaaa-foc!!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Miru, micuta ta e atat de frumoasa! Iar tu mami, arati super!!!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Pupam dulce scumpetea de fetita si pe mamicuta ei care arata super dupa nastere ! Inca o data iti spun Miru:sa-ti traiasca minunatia de fetita,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa aiba parte numai de noroc in viata! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miru, s-a meritata alergatura si drumurile ! Andrada e absolut superba ! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miruleana, Miruleana! Adevarul e ca in Bucuresti ai toate sansele sa nasti in masina! Ai o fetita superba! Iuli cand a vazut poza in care Mihaita e langa Andrada isi inchipuia cum o sa fie Matei langa Alex! Minunat! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Miru sunteti doua frumoase!!!!! Iar tu mami, arati de nota 20!!!! |
|
|