Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Mela nastere cat mai usoara sa ai si o bebelina sanatoasa. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| o imbratisare mare pt tine cred ca esti si foarte stresata ca nu ai cu cine lasa copii eu deja ma gandesc mereu la tine legat de asta ma rog doar sa te apuce durerile nasterii cand e Mircea prin preajma sa nu ii sperii pe puiuti cumnata nu te poate ajuta?
poate vb cu doctorul si iti provoaca el nasterea in w-e sau cand isi ia Mircea liber |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mela,sunt cu gandul la tine |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Fluturas,Alexandra
Miha,tocmai ce-am vorbit cu mami, si-a rezervat bilet,pe marti cel tarziu e aici la nevoie as putea sa apelez la Dorina,la vecina de la 2,care s-a oferit deja sa stea cu copiii,la sotia unui coleg de-al lui Mircea care,la fel,mi-a promis ca ma ajuta daca e cazul.nu o cunosc prea bine ca nu e demult aici,dar pe el il stiu de mai bine de un an,copiii ii plac deci n-ar fi probleme,dar tot mai linistita as fi stiind ca-i las pe mana lui mami,ea a mai fost aici,stie unde sunt toate in casa,stie gradinita,le stie obiceiurile...altfel e cand e cineva din familie. stresata nu-s,in cel mai rau caz chem salvarea si ii duc cu mine...sigur ca n-as vrea sa se intample asa ceva,mai bine le e acasa iar dr asta nu provoaca nasterea,mi-a zis Dorina (ca era si ea in pericol sa depaseasca termenul) ca el face cezariana daca nu vine bebe la timp. vedem...mai sunt 20 de zile...destule in care sa o asteptam pe cea mica |
|
| iti doresc sa se aseze toate cum e mai bine pentru tine si ce bine ca vine mami |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Mela nastere usoara si refacere rapida!!!! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sunt sigura ca bebelina mica o sa vina la momentul potrivit si atunci mami are sa fie langa voi sa aiba grija de Larisuca si de Mi iar tu si bebelina o sa aveti parte de cea mai emotionanta intalnire |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| ei mami drag, acum iti spun si eu :nastere usoara, o bebelina super frumoasa si sanatoasa!!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, nastere usoara...abia acum am vazut topicul cu galeria . Sa te ajute Dumnezeu sa se aseze lucrurile asa cum iti doresti si cum va fi mai bine pentru voi si pentru Alexandra. Sa decurga totul bine si usor si sa ai laptic mult, fetita sanatoasa si frumoasa si desteapta . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Mela draga, nastere usoara iti doresc si eu. Credeam ca ai nascut deja. Ma rog pentru tine sa treci cu bine peste tot si sa ajungeti sanatosi acasa. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mela, sunt si eu alaturi de tine Un gand bun |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Deziree,m-am gandit mult la tine speram din tot sufletul sa fiti ok si am citit la alt topic ca sunteti,in special la copilasi imi era gandul n-am nascut dar vezi tu,nici mult nu mai am sper sa fie bine tot,mai ales dupa ce am citit de travaliul tau oare cum de s-o fi intramplat sa te tina atat? la a treia nastere ar fi trebuit sa mearga ca pe roate totul... te pup multumesc pentru urari
Bibi,Krys,Lacra,Dana,Teea,multumesc pentru ca-mi sunteti alaturi
Denisa,bine ca ai gasit topicul inainte sa nasc,apuci sa ma mosesti si tu,nu doar eu pe tine pup |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mela abbia astept sa o vad pe nora mea. ii fac si un pic de galerie sa vina la timp. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mela |
|
| iote soacra mare ce topaie...vrea sa slabeasca mai repede Mela sunt cu okiul pe tine tot timpul, nu numai in week-end....
pup si mult curaj..... |
|
|