Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mela, iti dorim din suflet o nastere usoara ca un fulg, o frumusete de printesa sanatoasa , papacioasa , cuminte , refacere rapida , muuult laptic la sursa , mult suport , dragoste si intelegere din partea familionului !!!!! Abia astept vestea cea mare !
Alexandra ..... tu sa vii cand esti gata , nu te grabi ca noi fermentam, dar te asteptam aici, pe baricade !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Vaaai, Mela, scumpa mea, ce putin mai ai!Doamneee, ce-a trecut timpul! Hai ca am emotii... parca as naste eu... Te imbratisez si tit doresc ca Bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai o nastere usoara ca un fulg, si minunatia de Alexandra sa iti insenineze viata, alaturi de scumpii ei fratior si surioara! Sunt cu gandul la tine, sa stii! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Monique ,Oana ,zilele astea am fost asa linistita acum,citind mesajele voastre pe bune ca ma apuca emotiile si pe mine va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi cu gandurile voastre frumoase
Marivic ,Bereea ,Bretonelle ,multumesc pentru urari |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Melaaaaa, nastere usoara, sa pupi printesa mica si dulce din partea noastra |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Mela felicitari pentru 37 de saptamani!!! ce e mult a trecut Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe de nota 10! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mela hai ca nu mai e mult - esti pe ultima suta de metri! Venim si noi la galerie! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o fetitza sanatoasa si mancacioasa!
|
|
| Ana,sigur Alexandra o sa primeasca un pup si din partea ta
Delfinasa,sa te auda Dumnezeu sa-mi fie nasterea usoara si travaliul cat mai scurt posibil. te pup
Irinuca,multumesc ce bine ca ai scapat de burtica,mie imi e tot mai greu s-o duc,am niste intepaturi si niste dureri!!!
Roxi,iti multumesc si tie pentru galerie
ce de moase am eu aici
deja am inceput sa ma uit pe calendar,sa vad in care dintre weekendurile anterioare datei de 19 octombrie s-ar putea sa nasc de parca e dupa mine sper doar sa nu fie azi ca Mircea e in Olanda,cine stie cand si daca ajunge,poate il vad doar maine... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela suntem noi alaturi de tine"!
felicitari pentru cele 37 de saptamani!! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Ai mult mai mult decat se vede, numai ca nu toate au timp sa scrie de fiecare data. Nastere usoara si refacere rapida! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| 37+ Alexanrda sa nu te horarasti sa te intalnesti cu noi in timpul saptamanii...da??? si pt Mela...putin mai e..fii fara frica si un slogan :921: HAI CA POTI!!!!! HAI CA POTI!!!!! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mela mai ai si tu asa de putin nu mi vine sa cred, sigur Alexa mica o sa te asculte si o sa vina intr0un weekend ca sa nu va faca problemute MUlti pupici pentru voi toti si unul special pentru burtica roz |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mela ma gandesc la tine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Mela,mai ai putin.Mult curaj!O nastere usoara si o bebelina frumoasa,sananatoasa si papacioasa |
|
| Anabella,
Irinuta,esti foarte draguta multumesc pentru gandurile bune
Miha,vai,simt ca se apropie...acu 2 zile mi-a fost rau,ieri am vomitat,asa,dintr-o data m-au trecut niste calduri,m-am pus jos si gata am fost,saraca Larisa s-a speriat rau,plagea...nici azi nu ma simt stralucit,azi noapte m-am trezit de 7 ori,Mitza a plans toata noaptea,vorbea prin somn,m-am tot ridicat la el...bebelina ma apasa peste tot... multumesc de incurajari,am nevoie de ele
Teea,Oanamaria,Nikmiki,va pup si va multumesc pentru gandurile bune |
|
|