Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 25, 2010 5:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mela, iti dorim din suflet o nastere usoara ca un fulg, o frumusete de printesa sanatoasa , papacioasa , cuminte , refacere rapida , muuult laptic la sursa , mult suport , dragoste si intelegere din partea familionului !!!!!
Abia astept vestea cea mare ! computerlove

Alexandra ..... tu sa vii cand esti gata , nu te grabi ca noi fermentam, dar te asteptam aici, pe baricade !!! computerlove
monique
Scris: Sunday, September 26, 2010 2:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Vaaai, Mela, scumpa mea, ce putin mai ai!Doamneee, ce-a trecut timpul! Hai ca am emotii... parca as naste eu... Te imbratisez si tit doresc ca Bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai o nastere usoara ca un fulg, si minunatia de Alexandra sa iti insenineze viata, alaturi de scumpii ei fratior si surioara! Sunt cu gandul la tine, sa stii!computerlove computerlove
Mela
Scris: Sunday, September 26, 2010 9:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Monique computerlove ,Oana computerlove ,zilele astea am fost asa linistita angel acum,citind mesajele voastre pe bune ca ma apuca emotiile si pe mine angel
va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi cu gandurile voastre frumoase iloveyou iloveyou

Marivic pupici ,Bereea pupici ,Bretonelle pupici ,multumesc pentru urari thankyou
bulibuli
Scris: Monday, September 27, 2010 7:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
coeur coeur Melaaaaa, nastere usoara, sa pupi printesa mica si dulce din partea noastra iloveyou iloveyou
delfinasa
Scris: Monday, September 27, 2010 7:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mai e putiiin, Mela bounce...Ar fi foarte bine ca Alexandra sa mai stea in burtica si sa mai puna niste muschiuleti ca sa vina pe lume si mai puternica, dar stii ca e pregatita de acum de intalnirea cu tine, s-a pozitionat perfect, deci oricand simte ca e timpul, poate sa bata sa iasa.
Ma alatur si eu cu urari de nastere usoara si cred ca asa va ficomputerlove!
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Irinuca
Scris: Tuesday, September 28, 2010 10:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Mela felicitari pentru 37 de saptamani!!! ce e mult a trecut ras Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe de nota 10!majoreta
roxinthya
Scris: Tuesday, September 28, 2010 10:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mela hai ca nu mai e mult - esti pe ultima suta de metri!dance dance dance dance
Venim si noi la galerie! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o fetitza sanatoasa si mancacioasa!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Mela
Scris: Tuesday, September 28, 2010 12:43 PM
Nivel

Ana,sigur Alexandra o sa primeasca un pup si din partea ta iloveyou

Delfinasa,sa te auda Dumnezeu angel sa-mi fie nasterea usoara si travaliul cat mai scurt posibil.
te pup pupici computerlove

Irinuca,multumesc iloveyou
ce bine ca ai scapat de burtica,mie imi e tot mai greu s-o duc,am niste intepaturi si niste dureri!!! uff

Roxi,iti multumesc si tie pentru galerie pupici computerlove

ce de moase am eu aici yes grup iloveyou

deja am inceput sa ma uit pe calendar,sa vad in care dintre weekendurile anterioare datei de 19 octombrie s-ar putea sa nasc ras de parca e dupa mine alcool
sper doar sa nu fie azi ca Mircea e in Olanda,cine stie cand si daca ajunge,poate il vad doar maine...
Ana
Scris: Tuesday, September 28, 2010 7:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela suntem noi alaturi de tine"!computerlove computerlove

felicitari pentru cele 37 de saptamani!!hearts hearts
Ange blanc
Scris: Tuesday, September 28, 2010 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Mela wrote:

ce de moase am eu aici yes grup iloveyou

Ai mult mai mult decat se vede, numai ca nu toate au timp sa scrie de fiecare data.
Nastere usoara si refacere rapida! computerlove
bibishka
Scris: Wednesday, September 29, 2010 7:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
37+
Alexanrda sa nu te horarasti sa te intalnesti cu noi in timpul saptamanii...da???bottle
si pt Mela...putin mai e..fii fara fricabebic
si un slogan :921:
HAI CA POTI!!!!! HAI CA POTI!!!!! wav wav wav

teea09
Scris: Wednesday, September 29, 2010 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Mela mai ai si tu asa de putin nu mi vine sa cred, sigur Alexa mica o sa te asculte si o sa vina intr0un weekend ca sa nu va faca problemute iloveyou coeur MUlti pupici pentru voi toti si unul special pentru burtica roz pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, September 29, 2010 8:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mela ma gandesc la tine!computerlove
nikmiki
Scris: Wednesday, September 29, 2010 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
majoreta majoreta majoreta Mela,mai ai putin.Mult curaj!O nastere usoara si o bebelina frumoasa,sananatoasa si papacioasamajoreta majoreta majoreta majoreta
Mela
Scris: Wednesday, September 29, 2010 10:38 AM
Nivel

Anabella, iloveyou

Irinuta,esti foarte draguta coeur multumesc pentru gandurile bune pupici

Miha,vai,simt ca se apropie...acu 2 zile mi-a fost rau,ieri am vomitat,asa,dintr-o data uff m-au trecut niste calduri,m-am pus jos si gata am fost,saraca Larisa s-a speriat rau,plagea...nici azi nu ma simt stralucit,azi noapte m-am trezit de 7 ori,Mitza a plans toata noaptea,vorbea prin somn,m-am tot ridicat la el...bebelina ma apasa peste tot...
multumesc de incurajari,am nevoie de ele computerlove

Teea,Oanamaria,Nikmiki,va pup si va multumesc pentru gandurile bune pupici pupici pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.