Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Tuesday, October 26, 2010 1:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Doamne Mela, eu de-abia acum am citit cele povestite de tine despre nastere. Efectiv am plans si la mesajul tau si al lui Shirel, in sfarsit acum vad si eu ca poate fi si nasol. Mie toata lumea imi spune doar lucruri frumoase, si poate tocmai din cauza asta, ca toate mamicile stiu ca e si greu. Asta este, voi merge innainte si Dumnezeu sa ne aibe in paza pe toate sa reusim sa nastem si sa nu ramanem cu sechele dupa. Ma ingroziti acum cu ce spuneti si despre epidurala. Eu am fost de curand la un medic naturist care mi-a dat ceva ca sa nasc usor, sunt niste bilute dulci pe care le sug, nu sunt medicamente si mi-a spus ca vaccinurile la copii sunt foarte periculoase, si ca majoritatea bolilor grele de care sufera unii copii vin de la acetse vaccinuri. Din ce spuneti si voi, imi intareste mai mult ideea de a nu face epidurala, dar numai daca o sa pot, ca nu stiu cum o fi.
Mela o sa ma rog pentru tine sa te refaci cat mai repede ca sa te poti ocupa de minunea bucalata ce ai nascut-o, doamne cat este de frumoasa si cat de frumosi sunteti toti, o familie minunata.
Te pupic si sunt cu gandul alaturi de tine rugandu-ma sa-ti fie bine. computerlove
Pupicei si pentru Alexandra.computerlove
Mela
Scris: Tuesday, October 26, 2010 7:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Valerrie,multumesc frumos pentru mesaj,esti o dulceata de graviduta iloveyou nu trebuie sa-ti fie frica de nastere,nu e usor dar trece,uite,sunt 2 saptamani de cand am nascut si am trecut printr-o experienta nu tocmai placuta dar n-am frica,daca ar fi sa se mai intample o data clar n-as renunta la un copil doar de teama nasterii,m-as ruga sa ne fie bine,bebelului si mie angel
te pup si nastere usoara,usoara iti doresc coeur computerlove

Cris,m-am gandit la tine cand mi-au bagat o sonda sa pot face pipi ras cat iti era si tie de groaza de ea,ai avut dreptate,e nasol,da rau de tot alcool
te pup si iloveyou mult de tot computerlove

Miru,Shirel,se pare ca epidurala are efectul asta la 1 din 100 de femei,cel putin asa mi-a zis unul din anestezistii ce m-au vazut.asta e,daca ar fi sa mai aleg clar ca as renunta la ea...

multumesc frumos inca o data,tuturor,pentru mesaje,urari si ganduri bune thankyou
raly
Scris: Tuesday, October 26, 2010 9:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Acum am citit si eu povestea nasterii!Cu greu si cu probleme da uite ca ai o printzi frumoasa si cuminte si asta e tot ce mai conteaza!Va pup pe toti 5!hearts hearts pupici pupici pupici pupici
Mela
Scris: Tuesday, October 26, 2010 10:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Raly, computerlove iloveyou
serarg
Scris: Wednesday, October 27, 2010 7:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
mami Mela ,felicitari!
mi s-a cam zburlit pielea cand am citit povestea voastra,dar noi te felicitam si-ti spunem ca esti o mamica bogata si ii dorim printesei sa fie sanatoasa si sa se bucure alaturi de fratiori de fiece clipahearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.