Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, important acum e ca sunteti bine, sanatoase, iar puiuta e o bebelina frumoasa foc! Nu mai zic de tati si de fratiori, cat de mandri si fericiti sunt! Va doresc toate cele bune si cat mai multa iubire si impliniri! Abia astept pozici multe, multe cu voi! Pana atunci insa, ai grija de tine, sa iti revii cat mai repede! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| mela, bine ati revenit acasa . Alexandra e o scumpa, seamana cu fratiorii si va fii si ea o frumoasa si o eleganta, ca Lara . Recuperare rapida si fara urmari! cand am nascut eu erau vreo 3 mamici care aveau aceeasi problema ca si tine, toate trei avusesera anestezie facuta de un domn doctor, si suspectau ca nu a fost atent. Eu si o alta mamica am avut alt anestezit si nu am avut nimic de la intepatura (desi la mine s-a rupt primul ac )Singura solutie a fost atunci sa bea cafea si sa faca injectii cu vit. B
Felicitari lui Mircea! Un tatic de nota 10
ps: ti-ai schimbat numarul? am incercat sa trimit sms, dar pe acelasi numar de acum doi ani.
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetelor,Mircea chiar a zis sa nu speriu pe nimeni dar m-am gandit ca e mai bine sa povestesc,sa stiti ce se poate intampla,in aceeasi masura in care e bine sa stiti ca trece si se uita,daca o sa fiti vreodata in situatia mea sa nu va perpeliti cum am facut-o eu.nu consider ca anestezista a facut o greseala,a fost vorba doar de un efect advers al epiduralei,ca dovada am lasat-o pe ea sa-mi faca injectia cu nr 2. eu una asa sunt,cu cat am mai multe informatii cu atat mai bine...si nu mi se pare o grozavie,durerile trec,sunt inca ffff obosita,pe deasupra am racit,de azi-dimineata tusesc si asta e acum necazul cel mare,sa nu se imbolnaveasca zanuca mica.restul...pentru mine e capitol incheiat
Shirel,chiar speram si eu ca rezist fara epidurala dar...tu da-i inainte cu balonul,o sa faci treaba buna la nastere
Bibi,neaparat sa discuti cu medicul daca va fi caz de anestezie,tensiunea scade mult odata ce ai facut injectia,pe mine ma monitorizau la fiecare 5 minute.fii mai optimista putin,nu te tot necaji si stresa atata,acusi trece tot si te vezi cu cea mica in brate
Dana,ti-am trimis pm
Ely,ai fost o curajoasa cand ai refuzat injectia |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Acum am citit si eu povestea nasterii printesei......of,Mela,stii cum se spune:"tot raul sper bine" !Probabil ca-ti v-a fi greu sa uiti tot,dar sunt sigura ca usor-usor iti vei reveni! Dragostea ta,atat de mare pentru puiutii tai si felul in care ti-o exprimi ,esti minunata!Multa sanatate mami scumpa si recuperare cat mai grabnica! Lara si Mi,ma asteptam din partea lor sa se comporte asa cu surioara lor ....ai trei copilasi minunati,draga Mela! Iar pentru Mircea,toate felicitarile ....s-a comportat ca un tata si ca un sot exemplar! Va pupacim dulce pe toti de la minunea cea mica,la cel mare ....si abia astept sa pui mai multe poze cu zanica cea scumpa(si cu voi,bineanteles),sa ne putem satura si noi ! |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Ce frumusete de fetita e Alexandra si ce falcute are! Multa sanatate mami si refacere rapida! Lara, Mi, tati se vede pe voi cat de fericiti sunteti! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mami sa stii ca mai vrem ceva poze cand te vei simti bine,chiar una in 5!! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pup obrajorii bucalati ai Alexandrei Ii doresc o viata roz, alaturi de familia ei draga, frumoasa ... acum si mai frumoasa Mela scumpa, acomodare cat mai usoara, multa sanatate si muulta fericire |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Alexandra bun venit !!!Esti o fetita superba ,pupici!!!!
Mela multa sanatate sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea si de toti copilasii vostri,sunteti o familie superba!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, ma bucur ca ne-ai impartasit experientele tale, caci dincolo de sperieturi, exista si rezolvarile, faptul ca totul pana la urma trece...desi stiu ca in momentele respective ti-a fost tare greu . Sper ca si raceala asta sa iti treaca si sa te refaci cat mai curand. Te pup cu mult drag si pe tine si pe Alexandra |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, multa sanatate mami de 3 pitici dragalasi! Sper sa te pui cat mai repede pe picioare si sa va admiram in pozici pe toti 5! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Ce bumbonica minunata si frumoasa are mama.... sa creasca mare si sa aiba mult mult noroc |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari! Deci a treia e chiar mai grea? Nu mi-as fi putut inchipui, insa ma bucur ca a trecut, va felicit pe amandoua si va doresc recuperare usoara, lapte bun pentru fata si multa sanatate la puiuti |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mela, felicitari inca o data! Imi pare rau ca a fost o nastere cu peripetii, dar totul e bine cand se termina cu bine!
Legat de peridurala eu sunt contra, cred ca am mai scris de 100 de ori ca am avut probleme mari cu spatele din cauza ei si din cauza asta am si refuzat-o la a doua nastere. Nu stiu de ce, dar am impresia ca efectele secundare sunt mai frecvente decat se stie in general. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Miru wrote:Mela, felicitari inca o data! Imi pare rau ca a fost o nastere cu peripetii, dar totul e bine cand se termina cu bine! Legat de peridurala eu sunt contra, cred ca am mai scris de 100 de ori ca am avut probleme mari cu spatele din cauza ei si din cauza asta am si refuzat-o la a doua nastere. Nu stiu de ce, dar am impresia ca efectele secundare sunt mai frecvente decat se stie in general.
Ai perfecta dreptate,Miru si eu am o prietena care-i sa intamplat la fel ca si tie ramanand cu dureri si acuma! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Draga mea, te felicit din inima si-i urez bun venit pe lume, micutei Alexandra! ...ce frumusetze de zana falcoasa ai!
Imi pare tare rau ca ai avut probleme, offf! -insa ma bucur sincer ca s-au rezolvat...
Sunteti o familie... perfecta!!!!!!
|
|
|