Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, October 18, 2010 7:40 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, important acum e ca sunteti bine, sanatoase, iar puiuta e o bebelina frumoasa foc! coeur Nu mai zic de tati si de fratiori, cat de mandri si fericiti sunt! computerlove Va doresc toate cele bune si cat mai multa iubire si impliniri! Abia astept pozici multe, multe cu voi! angel Pana atunci insa, ai grija de tine, sa iti revii cat mai repede! pupici pupici pupici
danab
Scris: Monday, October 18, 2010 9:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
mela, bine ati revenit acasahearts . Alexandra e o scumpa, seamana cu fratiorii si va fii si ea o frumoasa si o eleganta, ca Larahearts.
Recuperare rapida si fara urmari! cand am nascut eu erau vreo 3 mamici care aveau aceeasi problema ca si tine, toate trei avusesera anestezie facuta de un domn doctor, si suspectau ca nu a fost atent. Eu si o alta mamica am avut alt anestezit si nu am avut nimic de la intepatura (desi la mine s-a rupt primul acpale)Singura solutie a fost atunci sa bea cafea si sa faca injectii cu vit. B

Felicitari lui Mircea! Un tatic de nota 10bravo

ps: ti-ai schimbat numarul? am incercat sa trimit sms, dar pe acelasi numar de acum doi ani.

Mela
Scris: Monday, October 18, 2010 11:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
fetelor,Mircea chiar a zis sa nu speriu pe nimeni dar m-am gandit ca e mai bine sa povestesc,sa stiti ce se poate intampla,in aceeasi masura in care e bine sa stiti ca trece si se uita,daca o sa fiti vreodata in situatia mea sa nu va perpeliti cum am facut-o eu.nu consider ca anestezista a facut o greseala,a fost vorba doar de un efect advers al epiduralei,ca dovada am lasat-o pe ea sa-mi faca injectia cu nr 2.
eu una asa sunt,cu cat am mai multe informatii cu atat mai bine...si nu mi se pare o grozavie,durerile trec,sunt inca ffff obosita,pe deasupra am racit,de azi-dimineata tusesc si asta e acum necazul cel mare,sa nu se imbolnaveasca zanuca mica.restul...pentru mine e capitol incheiat ras

Shirel,chiar speram si eu ca rezist fara epidurala dar...tu da-i inainte cu balonul,o sa faci treaba buna la nastere thumleft

Bibi,neaparat sa discuti cu medicul daca va fi caz de anestezie,tensiunea scade mult odata ce ai facut injectia,pe mine ma monitorizau la fiecare 5 minute.fii mai optimista putin,nu te tot necaji si stresa atata,acusi trece tot si te vezi cu cea mica in brate hearts

Dana,ti-am trimis pm computerlove

Ely,ai fost o curajoasa cand ai refuzat injectia pupici
Andreea&Ariana
Scris: Monday, October 18, 2010 4:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Acum am citit si eu povestea nasterii printesei......of,Mela,stii cum se spune:"tot raul sper bine" uff !Probabil ca-ti v-a fi greu sa uiti tot,dar sunt sigura ca usor-usor iti vei reveni!
Dragostea ta,atat de mare pentru puiutii tai si felul in care ti-o exprimi computerlove ,esti minunata!Multa sanatate mami scumpa si recuperare cat mai grabnica!
Lara si Mi,ma asteptam din partea lor sa se comporte asa cu surioara lor angel ....ai trei copilasi minunati,draga Mela!coeur
Iar pentru Mircea,toate felicitarile newclap ....s-a comportat ca un tata si ca un sot exemplar!
Va pupacim dulce pe toti de la minunea cea mica,la cel mare pupici pupici pupici ....si abia astept sa pui mai multe poze cu zanica cea scumpa(si cu voi,bineanteles),sa ne putem satura si noi ras !
milicutza
Scris: Monday, October 18, 2010 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Ce frumusete de fetita e Alexandra si ce falcute are!
Multa sanatate mami si refacere rapida!
Lara, Mi, tati se vede pe voi cat de fericiti sunteti!computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Monday, October 18, 2010 6:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mami sa stii ca mai vrem ceva poze cand te vei simti bine,chiar una in 5!!ras ras iloveyou iloveyou
Lilly of the valley
Scris: Monday, October 18, 2010 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Pup obrajorii bucalati ai Alexandreicomputerlove computerlove Ii doresc o viata roz, alaturi de familia ei draga, frumoasa ... acum si mai frumoasacampfire
Mela scumpa, acomodare cat mai usoara, multa sanatate si muulta fericireiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
KRYS85
Scris: Monday, October 18, 2010 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
pupici pupici pupici Alexandra bun venit !!!Esti o fetita superba ,pupici!!!!pupici pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove

Mela multa sanatate sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea si de toti copilasii vostri,sunteti o familie superba!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, ma bucur ca ne-ai impartasit experientele tale, caci dincolo de sperieturi, exista si rezolvarile, faptul ca totul pana la urma trece...desi stiu ca in momentele respective ti-a fost tare greuuff .
Sper ca si raceala asta sa iti treaca si sa te refaci cat mai curand. Te pup cu mult drag si pe tine si pe Alexandrapupici hearts
Anelise
Scris: Tuesday, October 19, 2010 1:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, multa sanatate mami de 3 pitici dragalasi! coeur Sper sa te pui cat mai repede pe picioare si sa va admiram in pozici pe toti 5! pupici pupici pupici
nadea
Scris: Tuesday, October 19, 2010 3:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Ce bumbonica minunata si frumoasa are mama....computerlove computerlove computerlove computerlove sa creasca mare si sa aiba mult mult norochearts hearts hearts hearts hearts
sousourel
Scris: Tuesday, October 19, 2010 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Felicitari! Deci a treia e chiar mai grea? Nu mi-as fi putut inchipui, insa ma bucur ca a trecut, va felicit pe amandoua si va doresc recuperare usoara, lapte bun pentru fata si multa sanatate la puiuticomputerlove
mommy
Scris: Saturday, October 23, 2010 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Mela, felicitari inca o data! Imi pare rau ca a fost o nastere cu peripetii, dar totul e bine cand se termina cu bine! pupici computerlove hearts

Legat de peridurala eu sunt contra, cred ca am mai scris de 100 de ori ca am avut probleme mari cu spatele din cauza ei si din cauza asta am si refuzat-o la a doua nastere. Nu stiu de ce, dar am impresia ca efectele secundare sunt mai frecvente decat se stie in general.
shirel
Scris: Saturday, October 23, 2010 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Miru wrote:
Mela, felicitari inca o data! Imi pare rau ca a fost o nastere cu peripetii, dar totul e bine cand se termina cu bine! pupici computerlove hearts

Legat de peridurala eu sunt contra, cred ca am mai scris de 100 de ori ca am avut probleme mari cu spatele din cauza ei si din cauza asta am si refuzat-o la a doua nastere. Nu stiu de ce, dar am impresia ca efectele secundare sunt mai frecvente decat se stie in general.

Ai perfecta dreptate,Miru si eu am o prietena care-i sa intamplat la fel ca si tie ramanand cu dureri si acuma!
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 26, 2010 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Draga mea, te felicit din inima si-i urez bun venit pe lume, micutei Alexandra!coeur
...ce frumusetze de zana falcoasa ai!

Imi pare tare rau ca ai avut probleme, offf! -insa ma bucur sincer ca s-au rezolvat... iloveyou

Sunteti o familie... perfecta!!!!!!
computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.