Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Sunday, October 17, 2010 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Felicitari, Mela, pentru mica printesa frumoasa si dulce foc! Sunteti o familie minunata! Va doresc multa sanatate, dragoste si tot binele din lume! Va pupam cu drag! yes yes yes dance dance dance computerlove computerlove computerlove hearts hearts hearts majoreta majoreta majoreta iloveyou iloveyou iloveyou coeur coeur coeur
Irinuca
Scris: Sunday, October 17, 2010 4:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Pupam fetita frumoasa si dulce foooc!!!coeur coeur coeur coeur coeur mie mi se pare ca seamana cu mami? ras oricum e SUPERBA!!!
Mela
Scris: Sunday, October 17, 2010 6:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra va multumeste frumos pentru primele complimente din viata ei angel si va pupa tare,tare dulce pupici coeur hearts

povestea nasterii...stiu ca o asteptati majoreta n-am crezut ca a treia nastere va fi mai grea ca primele doua,maica-mea ma avertizase inainte,doar a nascut si ea de 3 ori,avea experienta insa eu am fost convinsa ca scap ieftin si de data asta ras m-am cam inselat dar nu-i bai,bine ca toate trec, se uita greul,durerile si raman doar amintiri frumoase...poate o sa va intrebati care parte e frumoasa la nastere sic ei bine,dupa ce a iesit capsorul Alexandrei am mai impins o data si au iesit umerii,dr m-a facut atenta si inainte sa-mi dau seama ce se petrece am pus mainile pe fetita mea,i-am scos eu piciorutele iar apoi mi-am asezat-o la piept angel e un moment magic,nu stiu daca cineva a mai trecut prin asta,NIMIC nu se compara cu emotiile din acele clipe coeur innori

deci,luni seara,in jur de 7 am ajuns la spital cu dilatatie de 2 cm,moasa si dr au hotarat ca raman internata,mi-au pus benzile pentru monitorizare apoi m-au controlat din ora in ora,membranele erau doar fisurate,vroiau sa-mi taie apa eu nu si nu,stiam ca daca fac asta vin durerile si contractiile dintr-o data,ma gandeam ca mai bine sa decurga totul ca la o nastere normala.la 10 aveam dilatatie de 4 cm,a ajuns si Mircea la spital,ce noroc sa-l am langa mine in momentele alea coeur atunci au inceput si durerile,chiar si intre contractii abia respiram...la 12 noaptea,am chemat moasa,sa-mi dea ceva ca nu mai rezistam...primele 2 nasteri s-au incheiat in 2 ore,cu travaliu cu tot,de data asta eram dilatata 7 cm cu posibilitatea sa mai dureze 3 ore sau jumate de ora.moasa a chemat dr sa-mi faca anestezie epidurala,parca mi-a luat durerea cu mana.tot mai simteam ceva,ceva dar a fost floare la ureche pe langa durerile de pana la 7 cm.la 2:30 am simtit presiune mare,mare,chiar si dureri,nevoia sa imping (nu cum se spune ca nu simti cand faci epidurala),am chemat moasa,ea l-a chemat pe dr,m-au dus in sala de nasteri,m-au pus pe alta masa,adica pe o canapea,asa era de confortabila.am stat aproape la verticala,nu culcata,cica iese mai usor copilul asa,am muncit din greu vreo 15 minute,aveam impresia ca nu mai iese odata sic apoi s-a intamplat minunea,zana mea cea mica s-a hotarat ca e cazul sa-si cunoasca parintii coeur

toate bune si frumoase pana a doua zi.exista o vorba si m-am convins ca e adevarata "de ce ti-e frica nu scapi".de la anestezie am ramas cu ceafa intepenita si dureri insuportabile,nu ma puteam misca,nu mi-am tinut fata in brate,n-am schimbat-o eu prima data,trebuia sa cer ajutor si doar ca sa o pun la san,au fost doua zile groaznice,am plans mult,o data am cedat cand erau Lara si Mi la mine in salon,nici sa ma uit la ei,sa-i imbratisez nu reuseam,a fost chinul de pe lume,ma temeam sa nu raman asa pentru toata viata,m-am rugat atunci pentru libertatea de miscare plans
ce s-a intamplat? de la ac a ramas un fel de gaura prin care lichidul se scurgea afara si de-aici durerile si intepenirea,toti dr si asistentele ziceau ca trece dupa o saptamana dar imi recomandau o anumita procedura,ca sa scap mai repede,adica sa-mi ia sange din mana pe care sa-l injecteze in coloana,va dati seama cat eram eu de speriata cand mi-au zis ca nici procedura asta nu e sigura,pot sa-mi ofere doar o certitudine de 85 la suta.
am sunat-o si pe Ana,ea a fost cea care m-a ajutat sa ma decid,am zis ca fac si asta,numai sa scap de dureri si sa ma vad in stare sa ma ocup de copii.
miercuri la amiaza s-a efectuat procedura,am stat la pat 24 de ore,cand m-am ridicat nu mai aveam nimic.anestezistul a venit sa ma vada,m-a avertizat ca dopul de sange care acoperea gaura se va duce la un moment dat,sa stau linistita ca sa nu se intample asta prea devreme.eu,curajoasa,daca am vazut ca-s mai bine ieri m-am ridicat din pat,am facut una alta,aseara eram blocata de spate iar,vai,ce m-am suparat iar,azi am stat intinsa toata ziua...inca am dureri de cap dar sunt si racita,cobza,ma ustura nasul,ochii,gatul,tusesc,bolesc in ultimul hal,ce mai.maseluta

noroc ca fiica-mea e cuminte coeur desi beau 3 cafele si un litru de cola zilnic (ca asa au zis doctorii,sa bag cofeina le greu),desi iau paracetamol si diclofenac pastile,ea doarme mult,papa bine,nu are colicute (sper sa nici nu apara uff ) se gandeste ca mami ei are nevoie de liniste,ca sa se refaca. hearts

Larisa si Mihaita isi adora surioara,sunt cuminti si dragostosi,asa cum am sperat,ii multumesc lui Dumnezeu pentru ei si pentru Mircea care a stat zi-noapte langa mine,mi-a dat sa mananc,m-a spalat,m-a pieptanat,a schimbat scutece,a leganat fata angel ei sunt familia mea,am lacrimi in ochi cand ma gandesc la ei si la dragostea ce mi-o poarta si le-o port,ii iubesc pana dincolo de ratiune,fara limita si ma rog sa ma tina Dumnezeu sa le fiu alaturi multi ani de-acum inainte angel

cam asta ar fi povestea nasterii,sper ca nu v-am plictisit ras

Shirel,draga mea,m-am gandit la tine cand eram in travaliu,cum ai ales exact ziua aia sa ma suni,ceva din tine simtea ca e momentul,nu-i asa? iloveyou

inca o data,va multumesc din inima tuturor,pentru incurajari,pentru galerie,pentru ganduri bune si pentru felicitari,pentru complimentele adresate zanei mele dragi coeur computerlove
toate cele bune si sanatate maxima va doresc voua,copiilor si familiilor voastre angel iloveyou thankyou
Ana
Scris: Sunday, October 17, 2010 6:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Vai Mela mi sa ridicat parul pe mana,oare asa am sa trec si eu dureri la a treia?sper sa nu,imi pare rau de momentele prin care ai trecut si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa iti dea putere si tie si lui tati sa va cresteti copii cu drag!
sunteti o familie frumoasa si va admir mult!
va doresc zile frumoase si pline de liniste!iloveyou iloveyou iloveyou
ingerash
Scris: Sunday, October 17, 2010 7:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,bine ca a trecut totul...de acum ai o zana,dulce dulce.Multa sanatate si refacere rapida.
p.s.ai grija cu cafelele si cola,nu fac bine Alexandrei(daca o alaptezi binenteles)angel
Mela
Scris: Sunday, October 17, 2010 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Anabella,nu vreau sa speriu pe nimeni,se intampla rar cazuri de genul asta,fii linistita si optimista,o sa nasti repede si usor.pupici

Ingeras,la fiecare masa mi se aducea cafea si Cola,fara sa cer,am intrebat pediatra,asistentele,anestezistii,pana si ginecologul daca nu afecteaza laptele,toti au zis sa mananc orice si sa beau cofeina daca vreau sa-mi fie bine,pe fata n-o afecteaza,mai ales daca si in timpul sarcinii am baut cate o cafeluta pe zi.cred ca asta a fost "norocul",sa fie obisnuit organismul meu cu cafeaua de dimineata si de-aia n-o deranjeaza pe printi meniul asta angel
denisa_rachid
Scris: Sunday, October 17, 2010 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. Sper ca te vei refacepupici hearts cat mai repede. Sa te ajte Dumnezeu si sa iti dea ai multi alturi de familia draga, multi si fericiti si implinitihearts .
Si pentru Alexandra inca odata bine ai venit!hearts si ma bucur ca o ajuti pe mami sa se refaca ca sa aiba grija de tinepupici hearts
marivic
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Bine ati venit acasa!E frumoasa tare falcuta mica,seamana cu Lari si cu Mi,....Doamne ce tare seamanalove love love Vad un tata fericit si coplesit de atata fericire;va doresc tot binele din lume,sanatate tuturor si laptic pt.bebelina.
Si eu tot asa am patit,cu sarcina;cea mai usoara a fost prima ,apoi din ce in ce mai greu,....la Victor cel putin am zis ca mor acolo pe masa,...nu inteleg de ce,cand organismul ar fi trebuit sa fie obisnuit,dar tind sa cred ca elasticitatea oaselor este cea care face totul sa fie asa de greu.
Inca o data numai bine si mii de pupici pt.voi totipupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici computerlove
shirel
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela ,iubita mea inainte de a te suna mi-a trecut asa deodata prin gand ca nasti ,am vrut chiar sa-ti spun ca sunt surprinsa sa te stiu ca esti acasa dar am simtit in vocea ta frica si neliniste nu am mai vrut sa te bag in panica ca vei naste cateva ore mai tarziu ,cu toate ca eram toata ziua agitata din cauza ta sa dai vreun semn ca esti la spital pana cand Anabella ne-a anuntat.
Da,de obicei toti spun ca a treia nastere este mai grea decat celelalte dar cred ca noi suntem mai obosite si corpul reactioneaza altfel.
Ceea ce ai povestit ca ai scos-o singura este foarte emotionat ,eu una am scris pe lista mea sa nu ma puna sa fac asa ceva ca si pe aici este asa obiceiul si eu nu vreau sa o vad cu sange pe mine .....dar poate la a 4 nastere cand vreau sa nasc acasa sic alcool alcool sau nastere naturala cum era pe vremuri voi face si eu asa ceva.sic De nascut pe o parte este cel mai indicat nu inteleg de ce te pun sa stai pe spate ,pe o parte am nascut-o pe Eden si este exact ce voi cere si acuma .Pe Oshry l-am nascut pe spate dar asta fiindca vroiam sa vad olimpiada de la televizor.
Ce sa-ti spun mami ,ai trecut si peste asta ,o ai pe Alexandra acasa tu sa te mai simti bine si multumeste lui d-zeu pentru tot.
aici in cazul tau se face inca o epidurala in cantitate mica care regleaza si ajuta corpul sa-si revina .Ai rabdare totul va fi bine .Uite vezi de asta eu nu vreau nici macar sa aud de epidurala incerc sa suport si fac Epi-nou pana nu mai pot !sic ras
Alexandra ,este o dulce o grasunica sa o mananci toata ,ce fericire este la voi cand ma gandesc deabia astept!
Eden a pupat poza cu ea sa stii si a spus ca si ea o vrea pe bebelina cat mai repede acasa.Iubitele lui mami!
Te pup draga mea adica va pup pe toti daaa si pe Mircea fiindca este asa un sot minunat .Bravo tie,Mircea asa se comporta un barbat adevarat in asemenea situatii.computerlove computerlove computerlove pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Sunday, October 17, 2010 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Eiiiiiiii..........si uite asa s-a mai nascut un copilas in marea familie 7 PITICI. emotionanta poveste, curajoasa mamica si micutza Alexandra.....frumoasa foc. Mela felicitari pt bebelina si sa fie sanatoasa. va pupam cu drag. sunteti o familie frumoasa
bulinutza
Scris: Sunday, October 17, 2010 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Draga de tine...Pot doar sa-mi inchiupui prin ce ai trecut...sorry1

Bine ca a trecut totul!yes yes yes Grasunica e acasa, e frumoasa si falcoasa si iti vine sa o papi toata, toata!!coeur coeur coeur coeur

Abia astept pozici...muuuuulte pozici!!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Ely
Scris: Sunday, October 17, 2010 10:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Aiii Mela parca ai descris nasterea mea,imi pare tare rau ,dar chiar m-am gandit ca ai nascut greu vazand mesajul Anabellei la ce ora ai nascut si la cat te-ai internat,avand in vedere ca stiam ca ultimele 2 nasteri ai nascut repede.La fel de greu am nascut si eu,nici nu vreau sa ma mai gandesc,doar ca eu am refuzat epidurala ,tot cam la dilatatie 7 mi-au zis daca m-am razgandit ,dar am refuzat,noroc ca nu a mai durat mult.uff .Ai grija de tine si respecta indicatiile medicului ,las-o pe mami a ta sa te ajute la tot,pàna te pui bine pe picioare,ca apoi ramai singurica cu 3 copii si trebuie sa fi puternica,sanatoasa.Va pupam cu drag.computerlove coeur confeti
ioana0023
Scris: Sunday, October 17, 2010 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Sa va traiasca bebelina! pupici majoreta
nikmiki
Scris: Monday, October 18, 2010 1:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Vai Mela,prin cate ai trecut!pale Bine ca s-a terminat totul cu bine.Sa te faci bine repede.Si mie mi-a pus fata pe burta imediat ce a iesit,a fost un moment f emotionantcomputerlove
bibishka
Scris: Monday, October 18, 2010 7:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
yamii de dulce a fost pupicul de la Alexandra
nici ca se putea sa imi incep ziua altfel....multumesc Ale....si iti intorc si eu pupicul pe faclcutele tale minunatepupici

Mela, prima partea a povestirii m-a emotional pana la lacrimi...dar a doua m-a facut sa plang cu siroaie pe obraz
imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asa
te indemn sa stai cat mai linistita...sa iti ei doza de cofeina daca asta e remediul fara remuscari si poate eu stiu un supliment de vitamine sau minerale ceva...stii ca se zice ca, cola este o mare consumatoare de Ca si cum tu esti mai slabita, zic si eu....
refacere cat mai grabnica sa poti sa te ocupi de puisorii taicoeur

felicitari si lui Mircea, nici nu ma asteptam laaltceva din partea lui...poate citeste si paul pe aici , ca tare il vad iar ca el nu tine sau nu ii da papa lui bebe ca se ineaca sau il scaparas

stiu ca nu asta ai vrut, dar m-ai speriat rau de tot. in minte mi-a venit nasterea mea chinuitoare si orele de travalui care credeam ca nu se mai sfarsesc...ajunsesem sa urasc plansetul de copii care se nasteau sau care il auzeam din salonul de copii
si nu mai zic ca am avut epidurala , care nu a prins si peste ea anastezie toatala la cca 2h....+tensiune pe masa de operatie
deja pe mine de acum m-au cuprins temerile si ultima oara cand am fost la dr. am inceput sa vb despre nastere, despre colesterolul meu imens....imi e frica sa nu imi cresca tensiunea....
uff sper sa scap cu bine....

pupici pt totipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.