Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Wednesday, September 22, 2010 10:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mela deja????????Tot nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,doar ieri am nascut ,iar tu anuntai ca esti insarcinata.Sincera sa fiu cred ca este prima data cand sunt atat de surprinsa de cineva la cat de repede a trecut perioada de sarcina. Draga Mela iti doresc o nastere rapida ,nu inainte de a o ruga pe Alexandra sa mai stea la caldurica sa faca bulanase si buculite,ca afara incepe frigul si chiar are nevoie.Pupam cu drag.majoreta coeur majoreta majoreta computerlove
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:34 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
milicutza wrote:
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Intradevar a trecut repede, parca numai acuma nu de mult spuneai ca esti insarcinata! wav wav

Multumesc,Milicutza pupici computerlove

praslea_cel_voinic wrote:
Am crezut ca nu vad bine cand am vazut topicul....:018: Mi-au dat lacrimile ca am "simtit" langa tine Mela toata sarcina de la inceput....
Ma alatur si eu galeriei si iti doresc o nastere usoara ca un fulg, o recuperare rapida si fara multe nopti albe, o bebitza papacioaasa si cuminte!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

m-ai emotionat aseara,cand am citit mesajul tau prima data angel
multumesc pentru ca ai fost alaturi de noi,sa stii ca te-am simtit aproape floare2 pupici iloveyou

carla wrote:
Nastere usoara,Melamajoreta majoreta majoreta

multumesc computerlove

raly wrote:
Vai.........deja galerie?Si incepeti fara mine?Pai nu stiti ca eu tre sa strig cel mai tare?Nastere usoaaaaaaarrrrrraaaaaaa Meeeelllllllaaaaaaa!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Raly iloveyou cu tine si Cris ca si moase nu are cum sa-mi fie greu ras
te pup pupici coeur
roxinthya
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mela sa ai o nastere usoara, iar Alexandra sa fie sanatoasa si mancacioasa! hearts hearts
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:42 AM
Nivel

bulinutza wrote:
Waaaaaaaiiiiiiiii...Melaaaaa!!!!

Nu-mi vine sa cred!!!! ma trezesc si la tine ca la Teea, intrebandu-ma: Unde a zburat timpul asta?????????????????????????????????//

Bulinutza,nu stiu nici eu hainoroc

bulinutza wrote:
Nastere usoara dragutza!! Si o Alexandra dulce, cumintzica si papaciooasa!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

multumesc computerlove sa fie asa cum zici tu angel

roxy_oxxy wrote:
Melapupici pupici pupici pupici ... ce repede a trecut timpultopai topai topai deja e timpul sa apara bebelina.... nastere usoara refacere cat mai rapida si mult mult lapticcomputerlove computerlove computerlove

Roxy,multumesc pentru gandurile bune pupici thankyou

Ely wrote:
Mela deja????????Tot nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,doar ieri am nascut ,iar tu anuntai ca esti insarcinata.Sincera sa fiu cred ca este prima data cand sunt atat de surprinsa de cineva la cat de repede a trecut perioada de sarcina. Draga Mela iti doresc o nastere rapida ,nu inainte de a o ruga pe Alexandra sa mai stea la caldurica sa faca bulanase si buculite,ca afara incepe frigul si chiar are nevoie.Pupam cu drag.majoreta coeur majoreta majoreta computerlove

Ely,esti o dulceata de femeie,zau iloveyou musai bulanase,dar nu doar pentru frig ci si ca sa avem ce pupaci :018:

roxinthya wrote:
Mela sa ai o nastere usoara, iar Alexandra sa fie sanatoasa si mancacioasa! hearts hearts
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Roxi,iti multumesc si tie pupici hearts

pe mine m-a sunat mami de dimineata cand stia ca-s la gradi cu picii,asa,dintr-o data(desi puteam vorbi pe mess),sa ma intrebe cum ma simt.eu sper sa nu fi presimtit ea ceva,chiar nu ma simt stralucit diminetile.sau poate or fi emotiile anterioare controlului de maine...

oricum,eu simt ca inca mai e pana ce nasc angel
valerrie
Scris: Thursday, September 23, 2010 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Ar trebui sa mai stea putin bubunoatza sa se mai grasuneasca. pupici
Ai grija de tine si multa sanatate in continuare, nastere usoara si la termen. majoreta
miriam
Scris: Thursday, September 23, 2010 4:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mela, nastere usoara ca un fulg ,iar tie refacere rapida ca trebuie sa fii barbata intre trei copii, vorba fetelor.
majoreta majoreta majoreta pupici
koko2008
Scris: Thursday, September 23, 2010 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Nastere usoara, iubita!!1 pupici
sweet angel
Scris: Thursday, September 23, 2010 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela , a zis edy ca nu mai are rabdare o vada pe alexandrasic
iti doresc si eu nastere usoara. travaliu cat mai usor si o expulzie cum am avut si eu, ca durata ma refer 5 min. a durat. dar am impins din greu si eu , edy m-a ajutat si el ca era nerabdator si moasa la fel. deci am avut ajutoare.
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 6:30 PM
Nivel

Valerrie pupici ,Miriam pupici ,Koko pupici ,va multumesc thankyou

Lia,nu mai zi tu nimic, ca de Edi stiu ca are rabdare sic toata dupa-masa m-a durut burtica dar n-am avut contractii...l-am ridicat putin pe Mitza,cred ca l-am tinut maxim 5 secunde,oare sa fie de la asta?
ioana0023
Scris: Thursday, September 23, 2010 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Mela nastere usoara, sa ai o bebelina sanatoasa si frumusica! Sa nu ai probleme! pupici pupici
sousourel
Scris: Thursday, September 23, 2010 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Mela wrote:

Lia,nu mai zi tu nimic, ca de Edi stiu ca are rabdare sic toata dupa-masa m-a durut burtica dar n-am avut contractii...l-am ridicat putin pe Mitza,cred ca l-am tinut maxim 5 secunde,oare sa fie de la asta?

ras eu cand voiam sa nasc si fata ba, l-am tinut putin asa, vreo 15 minute pe finutzul meu cel energic in brate, in timp ce plangea dupa mami a lui...si dupa cateva ore nasteam topai Asa ca, depinde cum vrei sa fie...daca e sa o mai lasi acolo (si tu sa dormi noptilesic ) nu-l mai ridica pe puiut deocamdata. Hai, pupici si nu te grabipupici
Kiki
Scris: Thursday, September 23, 2010 11:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Nastere usoara, draga mea! majoreta
AdrianaC
Scris: Thursday, September 23, 2010 11:33 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mela, nastere usoara !!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
nikmiki
Scris: Thursday, September 23, 2010 11:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
teea09
Scris: Friday, September 24, 2010 7:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Mela wrote:

Vrei neaparat sa mi-o iei innainte nu ....... Ia ai tu grija cu ridicatul ca acum isi face mica printesa aparitia sa o ti si pe ea in brate hearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.