Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela deja????????Tot nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,doar ieri am nascut ,iar tu anuntai ca esti insarcinata.Sincera sa fiu cred ca este prima data cand sunt atat de surprinsa de cineva la cat de repede a trecut perioada de sarcina. Draga Mela iti doresc o nastere rapida ,nu inainte de a o ruga pe Alexandra sa mai stea la caldurica sa faca bulanase si buculite,ca afara incepe frigul si chiar are nevoie.Pupam cu drag. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| milicutza wrote:Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Intradevar a trecut repede, parca numai acuma nu de mult spuneai ca esti insarcinata!
Multumesc,Milicutza
praslea_cel_voinic wrote:
m-ai emotionat aseara,cand am citit mesajul tau prima data multumesc pentru ca ai fost alaturi de noi,sa stii ca te-am simtit aproape
multumesc
Raly cu tine si Cris ca si moase nu are cum sa-mi fie greu te pup |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mela sa ai o nastere usoara, iar Alexandra sa fie sanatoasa si mancacioasa!
|
|
| bulinutza wrote:Waaaaaaaiiiiiiiii...Melaaaaa!!!!
Nu-mi vine sa cred!!!! ma trezesc si la tine ca la Teea, intrebandu-ma: Unde a zburat timpul asta?????????????????????????????????// Bulinutza,nu stiu nici eu
multumesc sa fie asa cum zici tu
Roxy,multumesc pentru gandurile bune
Ely,esti o dulceata de femeie,zau musai bulanase,dar nu doar pentru frig ci si ca sa avem ce pupaci :018:
Roxi,iti multumesc si tie
pe mine m-a sunat mami de dimineata cand stia ca-s la gradi cu picii,asa,dintr-o data(desi puteam vorbi pe mess),sa ma intrebe cum ma simt.eu sper sa nu fi presimtit ea ceva,chiar nu ma simt stralucit diminetile.sau poate or fi emotiile anterioare controlului de maine...
oricum,eu simt ca inca mai e pana ce nasc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Ar trebui sa mai stea putin bubunoatza sa se mai grasuneasca. Ai grija de tine si multa sanatate in continuare, nastere usoara si la termen. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mela, nastere usoara ca un fulg ,iar tie refacere rapida ca trebuie sa fii barbata intre trei copii, vorba fetelor.
|
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nastere usoara, iubita!!1 |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mela , a zis edy ca nu mai are rabdare o vada pe alexandra iti doresc si eu nastere usoara. travaliu cat mai usor si o expulzie cum am avut si eu, ca durata ma refer 5 min. a durat. dar am impins din greu si eu , edy m-a ajutat si el ca era nerabdator si moasa la fel. deci am avut ajutoare. |
|
| Valerrie ,Miriam ,Koko ,va multumesc
Lia,nu mai zi tu nimic, ca de Edi stiu ca are rabdare toata dupa-masa m-a durut burtica dar n-am avut contractii...l-am ridicat putin pe Mitza,cred ca l-am tinut maxim 5 secunde,oare sa fie de la asta? |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Mela nastere usoara, sa ai o bebelina sanatoasa si frumusica! Sa nu ai probleme! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mela wrote:Valerrie  , Miriam  , Koko  ,va multumesc Lia,nu mai zi tu nimic, ca de Edi stiu ca are rabdare  toata dupa-masa m-a durut burtica dar n-am avut contractii...l-am ridicat putin pe Mitza,cred ca l-am tinut maxim 5 secunde,oare sa fie de la asta?
eu cand voiam sa nasc si fata ba, l-am tinut putin asa, vreo 15 minute pe finutzul meu cel energic in brate, in timp ce plangea dupa mami a lui...si dupa cateva ore nasteam Asa ca, depinde cum vrei sa fie...daca e sa o mai lasi acolo (si tu sa dormi noptile ) nu-l mai ridica pe puiut deocamdata. Hai, pupici si nu te grabi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nastere usoara, draga mea! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Mela, nastere usoara !!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mela wrote:Valerrie  , Miriam  , Koko  ,va multumesc Lia,nu mai zi tu nimic, ca de Edi stiu ca are rabdare  toata dupa-masa m-a durut burtica dar n-am avut contractii...l-am ridicat putin pe Mitza,cred ca l-am tinut maxim 5 secunde,oare sa fie de la asta?
Vrei neaparat sa mi-o iei innainte nu ....... Ia ai tu grija cu ridicatul ca acum isi face mica printesa aparitia sa o ti si pe ea in brate |
|
|