Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Mela bine ai revenit din nou acasa ne bucuram cu toate pentru tine ....iti dorim mult laptic si cit mai multe nopti linistite |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela,ce mult ma bucur ca esti bine si ca acum sunteti acasa la voi .....abia asteptam povestea nasterii micutei,dar mai ales poze cu minunea cea scumpa ! Sunt curioasa sa vad cum s-au comportat Lara si Mi cu minunea cea mica! Cand ai sa te simti in stare,sa intri sa ne pui poze si sa ne povestesti...sa stii ca noi avem rabdare ! Va pupacim dulce-dulce pe toti,de la mic la mare ! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Bine ai venit acasa.... recuperare cat mai rapida ... sa ai mult laptic... si abia asteptam sa vedem pozele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am vazut pe printesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi-a aratat-o mami putin pe webbbb,ce frumoasa si gingasa e are un parut negruuu ,mi-au dat lacrimile cand am vazut-o,sper sa-mi dea si mie Doamne-Doamne asa o fetita!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Mela,bine ai venit acasa.Sa te faci bine repede si apoi poate ne arati si noua printesa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela,arata-ne zana ta Recuperare rapida,mult laptic si multi pupici la amandoua!Abia astep sa o vad pe Alexandra |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ea e Alexandra, falcutza noastra cea draga

e cuminte,papa laptic bun de la mami,miercuri avea 3020 grame,joi 3050 iar azi are deja 3150 doarme mult,plange cate un pic,cat sa stim ca avem bebe in casa Larisa si Mihaita sunt topiti dupa ea,domnisoara mea chiar si-a pus-o la piept,cum m-a vazut si pe mine facand putin sunt stresata,ei sunt raciti amadoi,sper sa nu ia si cea mica vreun virus de la ei... povestea nasterii...intr-una din zilele urmatoare,inca nu ma pot concentra suficient pot doar sa spun ca a fost mai greu decat prima si a doua data...
tati si 3 pui frumosi
 |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| pupici la grasunica mica,cat e de dragalasa seamana cu lara si mi. sa va traiasca fetita mela , si voua sa va dea dumnezeu putere sa ii cresteti pe toti 3. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superba! Pup cu mult drag falcutele ei pufoase Multa sanatate,Mi si Larisa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Vai scumpa e Alexandra!Pupam fetita si pe mamica ei curajoasa,ei si sa nu uit si de ceilalti |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Tzuceo mami pe ea de bh frumoasa !!! Mela, crestere mare cu sanatate sa aveti, cred ca santeti tare fericiti in formatie de 5
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Uaaa ce buculite bune de pupacit.E dulce rauu si frumoasaaa,ce draga imi este .Seamana cu amandoi fratiorii.Mela iti doresc multa sanatate , dar si sotului sa va cresteti copii . Larisa cred ca nu mai poate dupa ea ,mai ales ca e fetita si de are sentimente materne, cu pusul la tatica stiu cum este ca si Kari a mea a incercat cand alaptam .Sunt haioase tare nu?Pupam cu drag o familie frumoasa. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| este tare frumoasa mica voastra papusica... sunteti niste parinti impliniti .. felicitari |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Doamne, ce frumoasa e, printesa mamii cea mica, toata numai inimioare rosii, ce bine ii sta!!...mi se pare ca seamana cu Mihaita asa de bine Ce familie superba, sunteti cei mai cei, sper sa va intalnesc vreodata si live |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mela, Mircea va felicit pentru frumoasa domnisoara pe care o aveti.Dumnezeu sa o binecuvanteze pe ea si pe voi, intreaga familie E superba mica printesa, mi se pare ca e toata Mihaita |
|
|