Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nadea
Scris: Friday, October 15, 2010 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Mela bine ai revenit din nou acasanewclap newclap newclap ne bucuram cu toate pentru tine ....iti dorim mult laptic si cit mai multe nopti linistitecomputerlove computerlove computerlove computerlove iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Andreea&Ariana
Scris: Friday, October 15, 2010 3:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Mela,ce mult ma bucur ca esti bine si ca acum sunteti acasa la voi yes yes yes .....abia asteptam povestea nasterii micutei,dar mai ales poze cu minunea cea scumpa dance dance !
Sunt curioasa sa vad cum s-au comportat Lara si Mi cu minunea cea mica!
Cand ai sa te simti in stare,sa intri sa ne pui poze si sa ne povestesti...sa stii ca noi avem rabdare ras !
Va pupacim dulce-dulce pe toti,de la mic la mare pupici pupici pupici pupici pupici !
roxy_oxxy
Scris: Friday, October 15, 2010 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Bine ai venit acasa.... recuperare cat mai rapidamajoreta majoreta majoreta majoreta ... sa ai mult laptic... si abia asteptam sa vedem pozele
Ana
Scris: Friday, October 15, 2010 5:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Am vazut pe printesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayes yes yes yes yes yes mi-a aratat-o mami putin pe webbbb,ce frumoasa si gingasa e are un parut negruuucoeur coeur coeur coeur coeur ,mi-au dat lacrimile cand am vazut-o,sper sa-mi dea si mie Doamne-Doamne asa o fetita!!coeur coeur coeur
nikmiki
Scris: Friday, October 15, 2010 6:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Mela,bine ai venit acasa.Sa te faci bine repede si apoi poate ne arati si noua printesaras computerlove computerlove
ingerash
Scris: Friday, October 15, 2010 6:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,arata-ne zana tacomputerlove Recuperare rapida,mult laptic si multi pupici la amandoua!Abia astep sa o vad pe Alexandratopai
Mela
Scris: Friday, October 15, 2010 9:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
ea e Alexandra, falcutza noastra cea draga coeur

e cuminte,papa laptic bun de la mami,miercuri avea 3020 grame,joi 3050 iar azi are deja 3150 yes doarme mult,plange cate un pic,cat sa stim ca avem bebe in casa angel Larisa si Mihaita sunt topiti dupa ea,domnisoara mea chiar si-a pus-o la piept,cum m-a vazut si pe mine facand ras putin sunt stresata,ei sunt raciti amadoi,sper sa nu ia si cea mica vreun virus de la ei...
povestea nasterii...intr-una din zilele urmatoare,inca nu ma pot concentra suficient sorry1 pot doar sa spun ca a fost mai greu decat prima si a doua data...

tati si 3 pui frumosi coeur coeur coeur coeur

sweet angel
Scris: Friday, October 15, 2010 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
pupici la grasunica mica,cat e de dragalasacomputerlove seamana cu lara si mi.
sa va traiasca fetita mela , si voua sa va dea dumnezeu putere sa ii cresteti pe toti 3.pupici
ingerash
Scris: Friday, October 15, 2010 10:09 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Superba!love love love coeur Pup cu mult drag falcutele ei pufoasepupici pupici pupici pupici
Multa sanatate,Mi si Larisacomputerlove computerlove
carla
Scris: Friday, October 15, 2010 10:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Vai scumpa e Alexandra!Pupam fetita si pe mamica ei curajoasa,ei si sa nu uit si de ceilaltipupici pupici computerlove computerlove pupici pupici
miriam
Scris: Friday, October 15, 2010 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Tzuceo mami pe ea de bh frumoasa !!!
Mela, crestere mare cu sanatate sa aveti, cred ca santeti tare fericiti in formatie de 5grup
pupici computerlove
Ely
Scris: Friday, October 15, 2010 10:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Uaaa ce buculite bune de pupacit.E dulce rauu si frumoasaaa,ce draga imi estecomputerlove coeur .Seamana cu amandoi fratiorii.Mela iti doresc multa sanatate , dar si sotului sa va cresteti copii . Larisa cred ca nu mai poate dupa ea ,mai ales ca e fetita si de are sentimente materne, cu pusul la tatica stiu cum este ca si Kari a mea a incercat cand alaptamangel .Sunt haioase tare nu?Pupam cu drag o familie frumoasa.computerlove
roxy_oxxy
Scris: Friday, October 15, 2010 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
yes yes yes yes este tare frumoasa mica voastra papusica... sunteti niste parinti implinitinewclap newclap newclap newclap .. felicitari
bulibuli
Scris: Friday, October 15, 2010 11:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Doamne, ce frumoasa e, printesa mamii cea mica, toata numai inimioare rosii, ce bine ii sta!!...mi se pare ca seamana cu Mihaita asa de binelove Ce familie superba, sunteti cei mai cei, sper sa va intalnesc vreodata si live pupici pupici computerlove
bereea
Scris: Friday, October 15, 2010 11:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, Mircea va felicit pentru frumoasa domnisoara pe care o aveti.Dumnezeu sa o binecuvanteze pe ea si pe voi, intreaga familiecomputerlove
E superba mica printesa, mi se pare ca e toata Mihaita
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.