Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Thursday, October 14, 2010 7:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Am vorbit astazi cu Mela la telefon. Era tare necajita. In urma anesteziei epidurale pe care a facut-o a ramas cu niste dureri ingrozitoare de cap.Mai precis in zona cefei. Se plangea ca nu isi poate misca capul. Exista si o rezolvare, nu intru in detalii pe care sincer nu le cunsoc, am sfatuit-o sa vorbeasca cu Ana (bulibuli) care e rezidenta pe ATI si nu stim inca daca a decis sau nu sa mearga inainte cu procedura...era un pic speriata!sorry1 sorry1 sorry1

In rest, e bine si ea si Alexandra s-a retras burtik, nu o mai doare nimic in afara de problema asta...sic

Mela, draga...sper ca totul e ok si va vedem acasa in catva zile in echipa completa!!:018:

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Ana
Scris: Thursday, October 14, 2010 8:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multumim de veste Bulinutzo,va asteptam acasa cu mare drag!!!hearts hearts
sper sa treaca durerile de capiloveyou iloveyou
Fluturas
Scris: Thursday, October 14, 2010 9:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
of,of.mela,sper cat de curand sa ne spui ca ai scapat de aceste dureri,si sa va bucurati de viata in 5.multa sanatate si va asteptam acasa pupici pupici
Anelise
Scris: Thursday, October 14, 2010 9:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, multa sanatate angel si sa ajungeti cat mai repede acasica la voi! computerlove Abia astept sa va vad! pupici pupici pupici ... Am avut si eu o colega de salon care avea dureri groaznice de cap in urma nasterii si stiu ca i se puneau intr-una perfuzii si facea injectii. Sper sa treaca repede! coeur
PrincessLilou
Scris: Friday, October 15, 2010 4:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
bun venit bebeline mici floare3 si multa sanatate mami floare2

la datorie, asteptam pozici salut
raly
Scris: Friday, October 15, 2010 7:48 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Sa va traiasca printesa cea mica iar tie mami insanatosire grabnica si sa auzim numai vesti bune!iloveyou iloveyou iloveyou
shirel
Scris: Friday, October 15, 2010 11:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ma bucur sa aud vesti despre tine Mela dar nu ma bucur de aceasta durere de cap ,sper sa fie ceva solutii pentru asa ceva,plus ca timpul rezolva si el problema.o prietena de a mea a ramas cu dureri de spate groaznice dar care au disparut incetul cu incetul ,nici ea saraca nu se putea misca.
Sper sa nu am nevoie niciodata sa stiu ce este epidurala !
Asteptam vesti despre voi si vrem sa o vedem pe frumoasa de Alexandra!
bulibuli
Scris: Friday, October 15, 2010 11:43 AM

Inregistrat: 3/17/2008
Mela e bine, fetelor... tocmai am vorbit cu ea la telefon, mi-a zis ca a facut procedura respectiva (blood patch) si de ieri de la 3, dupa ce a facut-o a inceput sa se amelioreze durerea de cap, iar azi se simte mult mai bine, nu ameteste, nu o doare capul, nu ii este rau.. tocmai se pregatea sa plece acasa cu puiul mic, Alexandra dance

Eu una ma bucur mult ca a decis sa o faca (ii era tare frica, si o inteleg) si ca totul este bine. :018:
bibishka
Scris: Friday, October 15, 2010 12:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
yes yes asta da veste buna!
azi dimi cand am citit nici nu imi venea sa cred ca are probleme , mamica noasta!
si m-am intristat de nu am gasit nici un cuvat de incurajare

acum sunt cu okii pe calculator , ca daca vine acasa sigur ne bucura cu 1-2 pozici computerlove
Mela
Scris: Friday, October 15, 2010 1:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
fetele,sunt acasa angel promit ca va povestesc tot,mai tarziu sau poate maine,deocamdata am impresia ca trebuie sa dorm continuu...
zana mea e sanatoasa,frumoasa,are niste falcute incredibile pentru 3 kg coeur o sa pun si poze,sunt sigura ca sunteti nerabdatoare ras

multumesc din suflet tuturor,pentru urari si ganduri bune computerlove iloveyou
sunteti niste fete deosebite,toate grup iloveyou

multumiri speciale pentru Ana iloveyou iloveyou iloveyou o persoana pe care nu o stiu decat din poze,de pe forum,de pe mess, dar care mi-a dat incredere printr-o parere de-a ei pupici iti raman vesnic recunoscatoare floare2 floare2

Bulinutza,Liz,Deea,Anabella,Fluturas,va iubesc mult,va multumesc pentru mesaje si incurajari flower
denisa_rachid
Scris: Friday, October 15, 2010 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, ma bucur tare mult sa adu ca esti bine, Abia acum am citit mesajele si am vazut ca ti-a fost rau, dar ma bucur ca s-a terminat cu bine si ca ati ajuns acasa, frumoase si sanatoase amandoua.pupici hearts
Ma gandesc acum la frica ta ca Alexandra va fi micuta rau, dar la peste 3 kg deja este maricica, nu? SI mai are si falcute asa cum iti doreai. Totul a iesit foate bine paan la urma.

Alexandra, sa papi mult sa faci falcute sa aibe ce manca mami, bine?pupici pupici pupici hearts hearts hearts
sweet angel
Scris: Friday, October 15, 2010 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela acum am citit de problemele voastre , ma bucur ca acum e totul ok.
inca o data felicitari pt bebelina mica , abia astept sa o vadcomputerlove
m-am gandit zilnic la voi , tu ai incheiat nasterile din luna octombrie , iti era frica ca vei naste inaint de termen si tu ai fost ultima dintre noi care a nascut, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine, de acum ne vom intalni mai des la teme de bebei .
o imbratisare si un pupic la toata familiapupici
bulibuli
Scris: Friday, October 15, 2010 2:45 PM

Inregistrat: 3/17/2008
Mela, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, chiar si asa, de la distanta. Stii cat imi sunteti de dragi, abia astept poze si sa ne povestesti cum e viata in 5. Va pup pe toti, de la mic la mare pupici iloveyou iloveyou
Ana
Scris: Friday, October 15, 2010 2:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela ce mult ma bucur ca te simti bine si ca Alexandra printesa creste,am sa te sun zilele viitoare deoamdata te las sa te odihnesti.angel angel
pupici scumpa mamicailoveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Ely
Scris: Friday, October 15, 2010 2:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mela bine a-ti revenit acasa ,ma bucur ca sunteti binecoeur chitara .Asteptam cuminti poze cu Alexandra si povestea nasterii..computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.