Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am vorbit astazi cu Mela la telefon. Era tare necajita. In urma anesteziei epidurale pe care a facut-o a ramas cu niste dureri ingrozitoare de cap.Mai precis in zona cefei. Se plangea ca nu isi poate misca capul. Exista si o rezolvare, nu intru in detalii pe care sincer nu le cunsoc, am sfatuit-o sa vorbeasca cu Ana (bulibuli) care e rezidenta pe ATI si nu stim inca daca a decis sau nu sa mearga inainte cu procedura...era un pic speriata!
In rest, e bine si ea si Alexandra s-a retras burtik, nu o mai doare nimic in afara de problema asta...
Mela, draga...sper ca totul e ok si va vedem acasa in catva zile in echipa completa!!:018:
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim de veste Bulinutzo,va asteptam acasa cu mare drag!!! sper sa treaca durerile de cap |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| of,of.mela,sper cat de curand sa ne spui ca ai scapat de aceste dureri,si sa va bucurati de viata in 5.multa sanatate si va asteptam acasa |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, multa sanatate si sa ajungeti cat mai repede acasica la voi! Abia astept sa va vad! ... Am avut si eu o colega de salon care avea dureri groaznice de cap in urma nasterii si stiu ca i se puneau intr-una perfuzii si facea injectii. Sper sa treaca repede! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| bun venit bebeline mici si multa sanatate mami
la datorie, asteptam pozici |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sa va traiasca printesa cea mica iar tie mami insanatosire grabnica si sa auzim numai vesti bune! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma bucur sa aud vesti despre tine Mela dar nu ma bucur de aceasta durere de cap ,sper sa fie ceva solutii pentru asa ceva,plus ca timpul rezolva si el problema.o prietena de a mea a ramas cu dureri de spate groaznice dar care au disparut incetul cu incetul ,nici ea saraca nu se putea misca. Sper sa nu am nevoie niciodata sa stiu ce este epidurala ! Asteptam vesti despre voi si vrem sa o vedem pe frumoasa de Alexandra! |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mela e bine, fetelor... tocmai am vorbit cu ea la telefon, mi-a zis ca a facut procedura respectiva (blood patch) si de ieri de la 3, dupa ce a facut-o a inceput sa se amelioreze durerea de cap, iar azi se simte mult mai bine, nu ameteste, nu o doare capul, nu ii este rau.. tocmai se pregatea sa plece acasa cu puiul mic, Alexandra
Eu una ma bucur mult ca a decis sa o faca (ii era tare frica, si o inteleg) si ca totul este bine. :018: |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| asta da veste buna! azi dimi cand am citit nici nu imi venea sa cred ca are probleme , mamica noasta! si m-am intristat de nu am gasit nici un cuvat de incurajare
acum sunt cu okii pe calculator , ca daca vine acasa sigur ne bucura cu 1-2 pozici |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,sunt acasa promit ca va povestesc tot,mai tarziu sau poate maine,deocamdata am impresia ca trebuie sa dorm continuu... zana mea e sanatoasa,frumoasa,are niste falcute incredibile pentru 3 kg o sa pun si poze,sunt sigura ca sunteti nerabdatoare
multumesc din suflet tuturor,pentru urari si ganduri bune sunteti niste fete deosebite,toate
multumiri speciale pentru Ana o persoana pe care nu o stiu decat din poze,de pe forum,de pe mess, dar care mi-a dat incredere printr-o parere de-a ei iti raman vesnic recunoscatoare
Bulinutza,Liz,Deea,Anabella,Fluturas,va iubesc mult,va multumesc pentru mesaje si incurajari |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, ma bucur tare mult sa adu ca esti bine, Abia acum am citit mesajele si am vazut ca ti-a fost rau, dar ma bucur ca s-a terminat cu bine si ca ati ajuns acasa, frumoase si sanatoase amandoua. Ma gandesc acum la frica ta ca Alexandra va fi micuta rau, dar la peste 3 kg deja este maricica, nu? SI mai are si falcute asa cum iti doreai. Totul a iesit foate bine paan la urma.
Alexandra, sa papi mult sa faci falcute sa aibe ce manca mami, bine? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mela acum am citit de problemele voastre , ma bucur ca acum e totul ok. inca o data felicitari pt bebelina mica , abia astept sa o vad m-am gandit zilnic la voi , tu ai incheiat nasterile din luna octombrie , iti era frica ca vei naste inaint de termen si tu ai fost ultima dintre noi care a nascut, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine, de acum ne vom intalni mai des la teme de bebei . o imbratisare si un pupic la toata familia |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mela, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, chiar si asa, de la distanta. Stii cat imi sunteti de dragi, abia astept poze si sa ne povestesti cum e viata in 5. Va pup pe toti, de la mic la mare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela ce mult ma bucur ca te simti bine si ca Alexandra printesa creste,am sa te sun zilele viitoare deoamdata te las sa te odihnesti. pupici scumpa mamica |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela bine a-ti revenit acasa ,ma bucur ca sunteti bine .Asteptam cuminti poze cu Alexandra si povestea nasterii.. |
|
|