Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Saturday, October 16, 2010 7:14 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, ma bucur tare mult ca ati ajuns acasica la tati si cei doi fratiori iubareti! angel Pupasica mica e o dulceata si asa mult mi-a placut in body cu inimioare!!! coeur coeur coeur Sunteti frumosi, frumosi si o familie implinita, cu siguranta! computerlove Va pupacim!!! pupici pupici pupici
bulinutza
Scris: Saturday, October 16, 2010 7:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Melaaaa...Doamne ce frumusetze falcoasa ai tu acolo!! Sa stii ca e toata, toata MIHAITZA!!!:018:

Daomne cat e de dragutza...coeur coeur coeur coeur

Imi pare rau ca ai avut probleme, dar ma bucur enorm ca s-au rezolvat...newclap newclap newclap

Te imbratisez cu mare, mare drag, odihneste-te si cand esti pregatita, povesteste-ne TOT!!

Sunteti o familie asa frumasa...Lui Mircea ii sta PERFECT cu 3 copilasi!!
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, October 16, 2010 7:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mela, ce dulce e!!! Mi se pare mie sau seamana cu tati????
Sa fiti fericiti!computerlove
Ana
Scris: Saturday, October 16, 2010 9:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Seamana cu taticoeur coeur cum ti-am scris si pe mess,scumpica de ea va pup cu drag frumoaselor!!iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
bibishka
Scris: Saturday, October 16, 2010 10:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
vai , vai , vai ce domnisoara frumoasa ...desi o vazusem de ieri pe camera asteptam cu nerabdare pozici cu ea , ca sa pot sta in liniste si sa o admir cat de de dulce..i-as papa obrajorii
si chiar seamana cu Larisa cand era bebe
de tati as putea spune doar....TATI CEL BOGAT!!!!!....caci asta ne e bogatia noastra cea mai de pret
MIrcea si Mela va doresc multa sanatate si putere de muca sa va cresteti si educati frumos minunile voastre hearts

Lara si Mihaitza si pe voi va felicit pt minunata surioara si va rog doar sa fiti in perioada asta mai cumintiei, sa nu va certati pe Alexandra iar mami sa se superepupici
sanatate multa va doresc!
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, October 16, 2010 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mela,ce scumpa e Alexandra angel .....are falcute numai bune de pupacit pupici pupici pupici !
Mie mi se pare ca seamana cu Lara ras (chiar daca toata lumea a scris ca seamana cu Mi sic ),sanatoasa sa fie asta e mai important!
Pozica cu tati si cei trei ingerasi e superba,dar mi-as fi dorit sa o vedem si pe mamica cea draga......avem rabdare,stim ca acum nu te simti in stare de nimic(odihneste-te,stiu ca ai mare nevoie) computerlove !
Va pupacim dulce pe toti de la mic la mare si va dorim tot binele din lume si muulta sanatate!pupici pupici pupici pupici pupici
shirel
Scris: Saturday, October 16, 2010 1:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mela,bine ai venit acasa!Ce pot sa-ti spun va privesc cu lacrimi in ochi si ma minunez de micutza Alexandra care este o grasunica ,unde D-zeu a intrat intr-o burtica asa de finutza ca a ta.Si eu sunt sigura ca seamana in primul rand cu taty si cu Mihaitza ,binenteles cand va fi mai marisoara stiu ca va semena si cu Lara fiind fetitze amandoua.Ma bucur ca ai trecut si peste pasul care te chinuia si ca ti-au trecut si durerile de cap.Astept sa intri in normal si pe urma sa ne povestesti tot.
Sa va traiasca minunea.
Mircea tie chiar iti sta bine inconjurat de copii ,esti un tata perfect ,iubitor se vede pe tine.Sa-ti traiasca familia ta minunata.

computerlove computerlove computerlove pupici pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, October 16, 2010 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mela computerlove iloveyou bine ati venit acasa!!!! Imi inchipui ca esti cea mai fericita mamica din lume! coeur Alexandra e frumusica foc, mie mi se pare ca seamana cu Lara coeur coeur coeur Va pup cu drag!!!! Sa te intremezi repede ca sa te poti bucura din plin de copii si mai ales de Alexandra, sa creasca repede, sanatoasa, norocoasa si frumoasa!!!!computerlove pupici iloveyou
fdianamaria
Scris: Saturday, October 16, 2010 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Mela draga, bine ai revenit acasa. Pana la urma toate relele vor trece si falcutele cele mici va vor bucura fiecare clipa. Cred ca amandoi sunteti incantati de micuta dulce si cei doi fratiori la fel.
Multa sanatate sa aveti !!!
oanamaria
Scris: Saturday, October 16, 2010 9:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Doamne ce dulce este printesa mica!
Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca bucurii impreuna cu fratiorii ei drag!
Mami refacere rapida si felicitari inca o data pentru minunea careia i-ai dat viata!computerlove
denisa_rachid
Scris: Sunday, October 17, 2010 12:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, superba Alexandra!pupici hearts Ca toata familia, de altfel. Sa va bucurati impreuna multi multi ani de acum inainte!
nikmiki
Scris: Sunday, October 17, 2010 12:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Vai,dar cat de frumoasa e coeur coeur si grasuna!Sa va aduca numai bucurii in viata printesa mica,e dulce,dulce de tot.computerlove computerlove
koko2008
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Grasunica draga pusici de la noi.Esti dulce rau..cu niste falcute de nota 10. Mela recuperare rapida si mult laptic computerlove
Alina
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:58 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Draga mea, te felicit!!!
Sa fiti sanatosi cu totii.computerlove computerlove
Maria & Mario
Scris: Sunday, October 17, 2010 10:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
O frumoasa cu falcutze pupabile ! Bine ati ajuns acasa ! Acomodare rapida si cat mai usoara !
E toata Mi ! Felicitari , mami ! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.