|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, ma bucur tare mult ca ati ajuns acasica la tati si cei doi fratiori iubareti! Pupasica mica e o dulceata si asa mult mi-a placut in body cu inimioare!!! Sunteti frumosi, frumosi si o familie implinita, cu siguranta! Va pupacim!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Melaaaa...Doamne ce frumusetze falcoasa ai tu acolo!! Sa stii ca e toata, toata MIHAITZA!!!:018:
Daomne cat e de dragutza...
Imi pare rau ca ai avut probleme, dar ma bucur enorm ca s-au rezolvat...
Te imbratisez cu mare, mare drag, odihneste-te si cand esti pregatita, povesteste-ne TOT!!
Sunteti o familie asa frumasa...Lui Mircea ii sta PERFECT cu 3 copilasi!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mela, ce dulce e!!! Mi se pare mie sau seamana cu tati???? Sa fiti fericiti! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Seamana cu tati cum ti-am scris si pe mess,scumpica de ea va pup cu drag frumoaselor!! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| vai , vai , vai ce domnisoara frumoasa ...desi o vazusem de ieri pe camera asteptam cu nerabdare pozici cu ea , ca sa pot sta in liniste si sa o admir cat de de dulce..i-as papa obrajorii si chiar seamana cu Larisa cand era bebe de tati as putea spune doar....TATI CEL BOGAT!!!!!....caci asta ne e bogatia noastra cea mai de pret MIrcea si Mela va doresc multa sanatate si putere de muca sa va cresteti si educati frumos minunile voastre
Lara si Mihaitza si pe voi va felicit pt minunata surioara si va rog doar sa fiti in perioada asta mai cumintiei, sa nu va certati pe Alexandra iar mami sa se supere sanatate multa va doresc! |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela,ce scumpa e Alexandra .....are falcute numai bune de pupacit ! Mie mi se pare ca seamana cu Lara (chiar daca toata lumea a scris ca seamana cu Mi ),sanatoasa sa fie asta e mai important! Pozica cu tati si cei trei ingerasi e superba,dar mi-as fi dorit sa o vedem si pe mamica cea draga......avem rabdare,stim ca acum nu te simti in stare de nimic(odihneste-te,stiu ca ai mare nevoie) ! Va pupacim dulce pe toti de la mic la mare si va dorim tot binele din lume si muulta sanatate! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela,bine ai venit acasa!Ce pot sa-ti spun va privesc cu lacrimi in ochi si ma minunez de micutza Alexandra care este o grasunica ,unde D-zeu a intrat intr-o burtica asa de finutza ca a ta.Si eu sunt sigura ca seamana in primul rand cu taty si cu Mihaitza ,binenteles cand va fi mai marisoara stiu ca va semena si cu Lara fiind fetitze amandoua.Ma bucur ca ai trecut si peste pasul care te chinuia si ca ti-au trecut si durerile de cap.Astept sa intri in normal si pe urma sa ne povestesti tot. Sa va traiasca minunea. Mircea tie chiar iti sta bine inconjurat de copii ,esti un tata perfect ,iubitor se vede pe tine.Sa-ti traiasca familia ta minunata.
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mela bine ati venit acasa!!!! Imi inchipui ca esti cea mai fericita mamica din lume! Alexandra e frumusica foc, mie mi se pare ca seamana cu Lara Va pup cu drag!!!! Sa te intremezi repede ca sa te poti bucura din plin de copii si mai ales de Alexandra, sa creasca repede, sanatoasa, norocoasa si frumoasa!!!! |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mela draga, bine ai revenit acasa. Pana la urma toate relele vor trece si falcutele cele mici va vor bucura fiecare clipa. Cred ca amandoi sunteti incantati de micuta dulce si cei doi fratiori la fel. Multa sanatate sa aveti !!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce dulce este printesa mica! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca bucurii impreuna cu fratiorii ei drag! Mami refacere rapida si felicitari inca o data pentru minunea careia i-ai dat viata! |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, superba Alexandra! Ca toata familia, de altfel. Sa va bucurati impreuna multi multi ani de acum inainte! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Vai,dar cat de frumoasa e si grasuna!Sa va aduca numai bucurii in viata printesa mica,e dulce,dulce de tot. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Grasunica draga pusici de la noi.Esti dulce rau..cu niste falcute de nota 10. Mela recuperare rapida si mult laptic |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Draga mea, te felicit!!! Sa fiti sanatosi cu totii. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| O frumoasa cu falcutze pupabile ! Bine ati ajuns acasa ! Acomodare rapida si cat mai usoara ! E toata Mi ! Felicitari , mami ! |
|
|