|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| vai mai fetelor mi-ati dat niste emotii de am crezut ca o sa cad sub birou cand am vazut topicul asta...nu mi-a trecut prin cap sa vad data la care a fost deschis...dar am zis gata se naste Alexandra..... eu am avut calculiciul bolnav si in tot timpul asta, Mela, am stat cu gandul la tine. vroiam sa nu ratez momentul azi sper sa vii cu vesti bune de la Dr. si sa ne spui ca Ale mai vrea la mami in burtica , ca inca nu are falcutele mari...bune de papat.... iar cand va veni momentul stii ca, gandurile mele sunt intreptate spre voi si ma rog sa ai cea mai usoara nastere ...Ale sanatoasa ...iar refacerea sa fie una usoara si rapida
acum imi temura mana pe tastatura...daca am citit eu bine s-a nascut edy.....fug sa vad |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela,draga mea,nastere usoara ca un fulg ...desi eu as zice sa mai stai cumintica,ca Alexandra trebuie sa prinda falcute si bulanase ! Mult a fost putin mai este,imi inchipui cat esti de nerabdatoare ca sa-ti tii minunea in brate ....stiu ca o sa fie totul bine si ca printesica o sa vina atunci cand va fi pregatita! Alexandra,puiuta mica,tu sa mai stai cumintica acolo la mami,ca tare bine si cald este acolo....sa nu te grabesti sa vii pe lume,pana nu vei fi tu pregatita,da? Va pupacesc dulce-dulce si sper ca veti fi amandoua cumintele macar vreo saptamana-doua! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ioana,Kiki,Adriana,Nikmiki,Teea,Deea,va multumesc pentru gandurile bune
Sousourel,eu sper la o printzi cuminte noaptea cer prea mult?
Miha ,zici ca ai avut emotii? Liz e de vina,ea vroia sa fie sigura ca apuca sa-mi faca galerie si mie
eu sunt ok acum,sigur n-o sa nasc azi
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| mela sati dea doamne doamne o nastere ca un fulgulet si un puisor cuminte si mincacios hai mela |
|
| Stefy,multumesc |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nastere usoara,Mela! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mela draga, sper ca stii ca am intrat pe forum sa vad cum esti, daca nu cumva pierd momentul...Acum sunt linistita si iti pot spune din suflet Nastere usoara si refacere rapida !!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Mela iti doresc din suflet o nastere super usoara, un bebe super cuminte si supper mult laptic!!!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Mela nastere usoara, bebita sanatoasa si papacioasa si doarma noaptea |
|
| Madalina ,Irinuca ,Diana ,Carla ,multumesc pentru galerie
se pare ca Alexandra mai are de gand sa stea in burtica,37 se saptamani sigur le implineste,cel putin asa zice dr |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara si la termen,draga Mela!(cu toate ca abia astept sa vad printesa ) |
|
| Ingeras,multumesc frumos |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Nastere usoara draga Mela si o bebelina frumoasa,sanatoasa si papacioasa!  |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nastere usoara, Mela! |