Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Stiu ca e un pic cam devreme (noi ii dorim Alexandrei sa mai stea la caldurica), dar ardeam de nerabdare sa incepem galeria si pentru burtica draga si frumoasa Mela! Nu mai vrem sa fim luate prin surprindere, nu? 
Nastere usoara, usoara, draga Mela! 
Multa sanatate, recuperare rapida, laptic mult si bun si tot ceea ce iti mai doresti tu! Speram ca bebelina sa vina in weekend (cand e si tati acasa)! Pupici cu drag si abia asteptam sa va vedem in formatie completa! 
Alexandra, puiuta mica, te asteptam!  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nastere usoara!!!!!! o bebebelusa sanatoasa, cuminte si mancacioasa!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ehe si eu pe aici,scumpica Alexandra sa stai la mami in burticutza pana crezi tu ca e bine si sa-i implinesti lui mami dorintele ei ,da?
Mela nastere usoara ca un fulg,nici nu imi vine a crede cand a trecut atat de repede timpul!! sa auzim numai de bine,puiuta sa se nasca bine,sanatoasa,tu sa ai laptic mult si sa fiti fericiti cu totii!!
Va iubim mult!!
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz nerabdatoareo daca Alexandra se simte presata de galerie si nu asteapta sa treaca toata luna septembrie? vineri e si ziua lui tati,el binenteles ca isi doreste ca cea mica sa fie dintr-o zi cu el dar am vorbit cu fiica-mea si il lasam sa viseze frumos
Lizu,iti multumesc din suflet pentru ca esti o draguta si o atenta,intotdeauna
Anabella,imi place ca ai inceput cu o galerie ca sa stea fata inca putin la caldurica esti o scumpa iti multumesc frumos pentru urari
Dana,multumesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Hei mami iti vine sa crezi ca iti vei tine in brate cel de-al treilea micut??? Iti doresc cea mai usoara nastere cu putiinta, sa fiti sanatoase amandoua iar Alexandra mica sa vina pe lume sanatoasa, la timp, sa fie o papaciosa si sa fiti fericiti toti 5 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Aaaa, deja... nu se poate sa lipsesc din galerie si tzip taaaare sa se-auda pana`n Belgia :018:
Mela, iubita, fi barbata... nu ca mine  Totul va fi bine, sunt convinsa!!!!
Alexandra, mai stai putin la caldurica
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Scumpa Mela, iti doresc nastere usoara, iar bebelina sa fie asa cum o visati, sanatoasa, cumintica, mancacioasa Sunt cu gandul alaturi de tine |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, am vrut sa-ti fac o surpriza ca doar ti-am spus ca ma mananca degetele! Apropo, sper ca esti mult mai bine acum si Alexandrei ii dorim sa vina cat mai aproape de termen! Lia deja a nascut, Teea se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuia sa incepem si la tine ca doar ati fost colege acolo una langa alta. Te pup cu mare, mare drag si nastere cat mai usoara, burtica frumoasa! ... Alexandra, abia asteptam sa te cunoastem, dar avem toata rabdarea din lume! Important e sa fiti sanatoase amandoua si neaparat sa fie octombrie asa cum isi doreste mami! ... Mela, dar Mi si Lara cam la cate saptamani de sarcina au venit pe lume? |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Teea,sa fie asa cum zici,cea mai usoara nastere de pe lume
Cris,te-am auziiiit si promit ca ma gandesc la tine cand o sa fiu pe masa de nasteri,poate pentru cateva secunde uit de dureri
Alexandra,multumesc
Liz,Lara s-a nascut la 39s si o zi iar Mihaita la 37/38s,a fost aproape de termen si el. te-am visat (pe tine si pe Miru) la amiaza,cand am tras un pui de somn,poate subconstientul imi spunea deja ca imi pregatesti ceva pusic |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Intradevar a trecut repede, parca numai acuma nu de mult spuneai ca esti insarcinata! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am crezut ca nu vad bine cand am vazut topicul....:018: Mi-au dat lacrimile ca am "simtit" langa tine Mela toata sarcina d ela inceput.... Ma alatur si eu galeriei si iti doresc o nastere usoara ca un fulg, o recuperare rapida si fara multe nopti albe, o bebitza papacioaasa si cuminte! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nastere usoara,Mela |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai.........deja galerie?Si incepeti fara mine?Pai nu stiti ca eu tre sa strig cel mai tare?Nastere usoaaaaaaarrrrrraaaaaaa Meeeelllllllaaaaaaa! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaaaaaiiiiiiiii...Melaaaaa!!!!
Nu-mi vine sa cred!!!! ma trezesc si la tine ca la Teea, intrebandu-ma: Unde a zburat timpul asta?????????????????????????????????//
Nastere usoara dragutza!! Si o Alexandra dulce, cumintzica si papaciooasa!!!
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Mela ... ce repede a trecut timpul deja e timpul sa apara bebelina.... nastere usoara refacere cat mai rapida si mult mult laptic |
|
|