Bine ai venit, Alexandra! - mami Mela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, September 22, 2010 1:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Stiu ca e un pic cam devreme angel (noi ii dorim Alexandrei sa mai stea la caldurica), dar ardeam de nerabdare sa incepem galeria si pentru burtica draga si frumoasa Mela! coeur Nu mai vrem sa fim luate prin surprindere, nu? sic

wav wav wav

majoreta majoreta majoreta Nastere usoara, usoara, draga Mela! majoreta majoreta majoreta

Multa sanatate, recuperare rapida, laptic mult si bun si tot ceea ce iti mai doresti tu! computerlove Speram ca bebelina sa vina in weekend (cand e si tati acasa)! angel Pupici cu drag si abia asteptam sa va vedem in formatie completa! coeur

wav wav wav

coeur coeur coeur Alexandra, puiuta mica, te asteptam! coeur coeur coeur

wav wav wav
danab
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
hearts Nastere usoara!!!!!! o bebebelusa sanatoasa, cuminte si mancacioasa!!!hearts
Ana
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
yes yes yes yes yes
Ehe si eu pe aici,scumpica Alexandra sa stai la mami in burticutza pana crezi tu ca e bine si sa-i implinesti lui mami dorintele ei ,da?

Mela nastere usoara ca un fulg,nici nu imi vine a crede cand a trecut atat de repede timpul!!angel pupici
sa auzim numai de bine,puiuta sa se nasca bine,sanatoasa,tu sa ai laptic mult si sa fiti fericiti cu totii!!coeur coeur

Va iubim mult!!iloveyou iloveyou iloveyou

Mela
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz computerlove
nerabdatoareo ras daca Alexandra se simte presata de galerie si nu asteapta sa treaca toata luna septembrie? sic
vineri e si ziua lui tati,el binenteles ca isi doreste ca cea mica sa fie dintr-o zi cu el angel dar am vorbit cu fiica-mea si il lasam sa viseze frumos sic

Lizu,iti multumesc din suflet pentru ca esti o draguta si o atenta,intotdeauna floare2 floare2 floare2 iloveyou

Anabella,imi place ca ai inceput cu o galerie ca sa stea fata inca putin la caldurica thumleft
esti o scumpa iloveyou iti multumesc frumos pentru urari computerlove

Dana,multumesc computerlove
teea09
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
yes yes yes yes yes Hei mami iti vine sa crezi ca iti vei tine in brate cel de-al treilea micut??? Iti doresc cea mai usoara nastere cu putiinta, sa fiti sanatoase amandoua iar Alexandra mica sa vina pe lume sanatoasa, la timp, sa fie o papaciosa si sa fiti fericiti toti 5 iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Cris-DL
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Aaaa, deja... nu se poate sa lipsesc din galerie si tzip taaaare sa se-auda pana`n Belgia :018: iloveyou
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Mela, iubita, fi barbata... nu ca mine frownhohot
Totul va fi bine, sunt convinsa!!!!

Alexandra, mai stai putin la calduricapupici

AlexandraL
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Scumpa Mela, iti doresc nastere usoara, iar bebelina sa fie asa cum o visati, sanatoasa, cumintica, mancacioasa computerlove Sunt cu gandul alaturi de tine computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, am vrut sa-ti fac o surpriza ca doar ti-am spus ca ma mananca degetele! ras iloveyou Apropo, sper ca esti mult mai bine acum si Alexandrei ii dorim sa vina cat mai aproape de termen! coeur Lia deja a nascut, Teea se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuia sa incepem si la tine ca doar ati fost colege acolo una langa alta. angel Te pup cu mare, mare drag si nastere cat mai usoara, burtica frumoasa! computerlove pupici pupici ... Alexandra, abia asteptam sa te cunoastem, dar avem toata rabdarea din lume! coeur Important e sa fiti sanatoase amandoua si neaparat sa fie octombrie asa cum isi doreste mami! pupici ... Mela, dar Mi si Lara cam la cate saptamani de sarcina au venit pe lume?
Mela
Scris: Wednesday, September 22, 2010 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Teea,sa fie asa cum zici,cea mai usoara nastere de pe lume computerlove

Cris,te-am auziiiit sic computerlove si promit ca ma gandesc la tine cand o sa fiu pe masa de nasteri,poate pentru cateva secunde uit de dureri ras

Alexandra,multumesc computerlove

Liz,Lara s-a nascut la 39s si o zi iar Mihaita la 37/38s,a fost aproape de termen si el.
te-am visat (pe tine si pe Miru) la amiaza,cand am tras un pui de somn,poate subconstientul imi spunea deja ca imi pregatesti ceva sic
pusic pupici computerlove
milicutza
Scris: Wednesday, September 22, 2010 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Intradevar a trecut repede, parca numai acuma nu de mult spuneai ca esti insarcinata! wav wav
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, September 22, 2010 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Am crezut ca nu vad bine cand am vazut topicul....:018: Mi-au dat lacrimile ca am "simtit" langa tine Mela toata sarcina d ela inceput....
Ma alatur si eu galeriei si iti doresc o nastere usoara ca un fulg, o recuperare rapida si fara multe nopti albe, o bebitza papacioaasa si cuminte!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
carla
Scris: Wednesday, September 22, 2010 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Nastere usoara,Melamajoreta majoreta majoreta
raly
Scris: Wednesday, September 22, 2010 9:28 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai.........deja galerie?Si incepeti fara mine?Pai nu stiti ca eu tre sa strig cel mai tare?Nastere usoaaaaaaarrrrrraaaaaaa Meeeelllllllaaaaaaa!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
bulinutza
Scris: Wednesday, September 22, 2010 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Waaaaaaaiiiiiiiii...Melaaaaa!!!!

Nu-mi vine sa cred!!!! ma trezesc si la tine ca la Teea, intrebandu-ma: Unde a zburat timpul asta?????????????????????????????????//

Nastere usoara dragutza!! Si o Alexandra dulce, cumintzica si papaciooasa!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, September 22, 2010 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Melapupici pupici pupici pupici ... ce repede a trecut timpultopai topai topai deja e timpul sa apara bebelina.... nastere usoara refacere cat mai rapida si mult mult lapticcomputerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.