Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Friday, June 19, 2015 10:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Bravo nanny, in sfarsit ai puiul mult visat in brate, ma bucur enorm!SimplyLove
Bun venit grasunel!!computerlove. Recuperare usoara mami!
Nanny
Scris: Saturday, June 20, 2015 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Va mul?umesc fff mult pentru toate cuvintele frumoase,pentru încurajariSimplyLove SimplyLove
ce sa va povestesc mai intai?Ma bucur ca travaliul s-a declan?at un pic înainte de cezariana.Un bebelus asa mare ar fi fost cam dificil sa îl nasc natural si posibil cu consecin?e.In sala de nastere cand mi l-a aratat,nu am reac?ionat emo?ional.Eram asa de concentrata sa nu misc capul,plus ca eram un pic mai le?inata,caci îmi scazuse tensiunea(era de asteptat caci sunt anemica)dr anestezist m-a reabilitat rapid.Operatia a decurs ff bine si spre surprinderea mea,vad ca ma refac destul de rapid,asta era o alta temere a mea!de ieri ma dau jos din pat,ma plimb,îl iau pe bebe,deci in regula.
Mi-a luat ceva timp sa realizez ca bebelusul din fata mea e chiiaaar al meu!!!wooow al meu???!!SimplyLove Astept cu mare interes si calm sa se instaleze lactatia,ma straduiesc,ma lupt,nu renunt!
Intr-adevar numele lui are o semnifica?ie aparte ALBERT=NOBIL TEODOR =Darul lui Dumnezeu.A fost ales cu mare grija,caci eu de la bun început am zis:Doamne fa voia Ta, nu a mea!!Ai grija de el/ea sa fie dupa cum vrei Tu!
Acum inca sunt in clinica,ne acomodam unul cu altul si ne giugiulim in secret!love sa nu ne vada nimeni!Va pooop si revin cu vesti!
misha
Scris: Saturday, June 20, 2015 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Felicitari Nanny pentru minunea de baietel! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii, iar tie recuperare cat mai rapida!
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 24, 2015 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Ce faci Nanny? Ai ajuns acasa? Cum e ca proaspata mamica?Bravoo Buddy1 Cheek Kiss
Nanny
Scris: Wednesday, June 24, 2015 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna diminea?a gagici!Astazi este mult mai bineyes Ma dor toate cele (inca)dar sunt pe drumul cel bun.Maine merg sa îmi scoata atele.Bebelusul,multumesc lui Dzeu este cumintelnewclap deocamdata.Manânca,destul as putea spune,ii dau pe cat posibil si tatza,dar si suplimentar(mai ales noaptea)Alaptatul se lasa cu lacrimi si transpiratii,dar nu ma las,cat este,ii dau!Încerc sa ma acomodez cu programul lui.Seara ii fac masaj,îl bosolesc ca pe cozonac Haha si apoi baita,ca sa doarma bine,si chiar merge.Ramâne treaba cu lapticul,sa se regleze..Folosea niplete de silion pt ajutor,pâna se formeaza sfârcurile cum trebuie.Multumesc lui Dumnezeu toate bune pana acum!Hands AngelNot
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 24, 2015 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Nanny wrote:
Buna diminea?a gagici!Astazi este mult mai bineyes Ma dor toate cele (inca)dar sunt pe drumul cel bun.Maine merg sa îmi scoata atele.Bebelusul,multumesc lui Dzeu este cumintelnewclap deocamdata.Manânca,destul as putea spune,ii dau pe cat posibil si tatza,dar si suplimentar(mai ales noaptea)Alaptatul se lasa cu lacrimi si transpiratii,dar nu ma las,cat este,ii dau!Încerc sa ma acomodez cu programul lui.Seara ii fac masaj,îl bosolesc ca pe cozonac Haha si apoi baita,ca sa doarma bine,si chiar merge.Ramâne treaba cu lapticul,sa se regleze..Folosea niplete de silion pt ajutor,pâna se formeaza sfârcurile cum trebuie.Multumesc lui Dumnezeu toate bune pana acum!Hands AngelNot

Bravoo Bravoo Bravoo majoreta majoreta majoreta Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Nanny wrote:

Of..ce frumos ca ai ajuns cu puiul tau acasa,cred ca e foarte frumoasa acum viata in treiLove
inna19
Scris: Wednesday, June 24, 2015 5:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Foarte frumos cum povestesti ... ne faci si pe noi, pana ii aducem pe lume, sa ne inchipuim viata in 3 asa cum e ea ! De cate ori se trezeste noaptea puiutul ?
Cheek Kiss
dia27
Scris: Friday, June 26, 2015 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
computerlove ce frumos Nanny, si eu am avut rani f urate la sani si mulgeam lapte roz (cu sange) si il aruncam..dar au trecut...am alaptat numai o luna..am zis ca data viitoare o sa ma straduiesc mai tare caci aveam un lapte f bun, luase fetita 1,100 kg in prima luna :))) multa rabdare iti doresc si Doamne ajuta! :*
corinaalexandra
Scris: Friday, June 26, 2015 12:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Nanny wrote:
Va mul?umesc fff mult pentru toate cuvintele frumoase,pentru încurajariSimplyLove SimplyLove
ce sa va povestesc mai intai?Ma bucur ca travaliul s-a declan?at un pic înainte de cezariana.Un bebelus asa mare ar fi fost cam dificil sa îl nasc natural si posibil cu consecin?e.In sala de nastere cand mi l-a aratat,nu am reac?ionat emo?ional.Eram asa de concentrata sa nu misc capul,plus ca eram un pic mai le?inata,caci îmi scazuse tensiunea(era de asteptat caci sunt anemica)dr anestezist m-a reabilitat rapid.Operatia a decurs ff bine si spre surprinderea mea,vad ca ma refac destul de rapid,asta era o alta temere a mea!de ieri ma dau jos din pat,ma plimb,îl iau pe bebe,deci in regula.
Mi-a luat ceva timp sa realizez ca bebelusul din fata mea e chiiaaar al meu!!!wooow al meu???!!SimplyLove Astept cu mare interes si calm sa se instaleze lactatia,ma straduiesc,ma lupt,nu renunt!
Intr-adevar numele lui are o semnifica?ie aparte ALBERT=NOBIL TEODOR =Darul lui Dumnezeu.A fost ales cu mare grija,caci eu de la bun început am zis:Doamne fa voia Ta, nu a mea!!Ai grija de el/ea sa fie dupa cum vrei Tu!
Acum inca sunt in clinica,ne acomodam unul cu altul si ne giugiulim in secret!love sa nu ne vada nimeni!Va pooop si revin cu vesti!

Felicitari sa va ajute Dumnezeu in continuare.sanatate multa.pupici
roxinthya
Scris: Friday, June 26, 2015 3:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Nanny , nu ne arati si noua flacaul? Love
dia27
Scris: Wednesday, October 28, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Nanny - cum mai sunteti? Hai ca nu te am mai vazut activa pe aici si parca imi e dor de spusele tale..si sunt sigura ca nu numai mie hearts computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.