Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Friday, June 19, 2015 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Felicitari!!!! Sa ai un bebe sanatos si sa va bucurati de el!!1 si tie refacere cat mai usoara!!
carmenalina
Scris: Friday, June 19, 2015 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
FELICITARI!!!!!! Ma bucur nespus ca sunteti bine, mult laptic si pofta de papa pentru printul tau!!!

Am zis ca va fi baiat!!!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Friday, June 19, 2015 11:36 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
img

Felicitari Nanny!bine ai venit pe lume pui mic!O sa fie mult mai usor cu asa un "baietoi",nu o sa ai probleme la alaptat.Refacere rapida ,laptic mult la sursa si un baietel cuminte si fara colici!Asteptam o pozica !Atunci cand poti tu...
Si eu am zis ca e baiat!computerlove dance
Anesia
Scris: Friday, June 19, 2015 12:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/10/2015
Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai impliniri! coeur newclap majoreta wav
Gazela
Scris: Friday, June 19, 2015 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Felicitari Nanny!!!!!!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!computerlove computerlove computerlove computerlove

Recuperare usoara!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Gazela
Scris: Friday, June 19, 2015 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Felicitari Nanny!!!!!!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!computerlove computerlove computerlove computerlove

Recuperare usoara!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
maryella77
Scris: Friday, June 19, 2015 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Felicitari! Sa iti traiasca gogoselul! Daca mai statea o saptamana era bun de insurat direct.Recuparere rapida si laptic mult! Foarte frumos numele ales,mai ales cel de sfant care inseamna " dar de la Dumnezeu".
dia27
Scris: Friday, June 19, 2015 2:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Felicitari Nanny!!!sa va traiasca baiatul!!Bravoo Bravoo Bravoo computerlove
inna19
Scris: Friday, June 19, 2015 3:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Felicitariiiiiii Nanny ! Ma bucur ca totul a decurs bine cu nasterea si ai un grasunel sanatos si istet ! Recuperare rapida, si multi Cheek Kiss !
NicoN
Scris: Friday, June 19, 2015 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Nanny wrote:
Scuze pt întârziere...nu fac fata la mesaje.
Bebeloiul...a sosit pe la ora 12.30,operatia decursc fff bine,in 2-3 ore a trecut si anestezia,sunt pe calmante,nu m-am umflat,nu-s buhaita.
Bebelusul este......BAIAAAT Albert Teodor si are 53 cm si 4,450gmajoreta majoreta majoreta
stie exact ce tre sa faca cu tatza...mi l-a adus de vreo 2 ori.Pâna mâine sunt la postoperator...poop

Felicitari!!! Sa va traiasca minunea si sa aveti parte numai de bucurii ?i împliniri!!! Multa sanatate pentru amandoi!!!majoreta coeur Bravoo
HOPE
Scris: Friday, June 19, 2015 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Felicitari Nanny!!!! Love Am ghicit .. e baiat! dance
deyutzu
Scris: Friday, June 19, 2015 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Felicitari!!sa fiti sanatosi amandoi!!sa ai laptic mult si recuperare usoara!
aurishta
Scris: Friday, June 19, 2015 5:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cu ocazia asta mi-am adus aminte de momentul in care l-am nascut pe fiul meu cel marecoeur ...am fost intr-atat de fericitadance , mi se parea ca am primit o comoara!coeur coeur Iar acum, dupa 21 de ani, cu toate insumate, tot asa cred, tot asa a ramas : fiul meu pretios :026: !
Asa va doresc si voua, acest copil sa va puna balsam peste toate ranile sufletesti dobandite in lupta de a-l avea si sa construiti, impreuna, o viata minunata care sa va incununeze toate asteptarile!iloveyou Si, de ce nu?sic ... sa traga de manuta o surioara, la timpul potrivit!coeur chitara Love
Aaaaaa, si am uitat sa spun ce mult imi place numele lui....Albert-darul lui Dumnezeu (Teodor)coeur coeur
Andreea.A
Scris: Friday, June 19, 2015 6:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Felicitari, Nanny... Dupa toate suferintele si supararile, ai reusit sa ajungi la finish cu bebe in brate! Sa fiti sanatosi amandoi si sa curga lapticul rauri, rauri!
Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor, Albert Teodor!
LauraMihaella
Scris: Friday, June 19, 2015 8:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Felicitari Nannyyy. Sa fiti sanatosi, mancacios si recuperare usoaraCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.