Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Felicitari!!!! Sa ai un bebe sanatos si sa va bucurati de el!!1 si tie refacere cat mai usoara!! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| FELICITARI!!!!!! Ma bucur nespus ca sunteti bine, mult laptic si pofta de papa pentru printul tau!!! Am zis ca va fi baiat!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
|
Felicitari Nanny!bine ai venit pe lume pui mic!O sa fie mult mai usor cu asa un "baietoi",nu o sa ai probleme la alaptat.Refacere rapida ,laptic mult la sursa si un baietel cuminte si fara colici!Asteptam o pozica !Atunci cand poti tu... Si eu am zis ca e baiat! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai impliniri! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Felicitari Nanny!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!
Recuperare usoara!!!
|
|
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Felicitari Nanny!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!
Recuperare usoara!!!
|
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Felicitari! Sa iti traiasca gogoselul! Daca mai statea o saptamana era bun de insurat direct.Recuparere rapida si laptic mult! Foarte frumos numele ales,mai ales cel de sfant care inseamna " dar de la Dumnezeu". |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Felicitari Nanny!!!sa va traiasca baiatul!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Felicitariiiiiii Nanny ! Ma bucur ca totul a decurs bine cu nasterea si ai un grasunel sanatos si istet ! Recuperare rapida, si multi ! |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Nanny wrote:Scuze pt întârziere...nu fac fata la mesaje. Bebeloiul...a sosit pe la ora 12.30,operatia decursc fff bine,in 2-3 ore a trecut si anestezia,sunt pe calmante,nu m-am umflat,nu-s buhaita. Bebelusul este......BAIAAAT Albert Teodor si are 53 cm si 4,450g stie exact ce tre sa faca cu tatza...mi l-a adus de vreo 2 ori.Pâna mâine sunt la postoperator...poop
Felicitari!!! Sa va traiasca minunea si sa aveti parte numai de bucurii ?i împliniri!!! Multa sanatate pentru amandoi!!!
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felicitari Nanny!!!! Am ghicit .. e baiat! |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Felicitari!!sa fiti sanatosi amandoi!!sa ai laptic mult si recuperare usoara! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cu ocazia asta mi-am adus aminte de momentul in care l-am nascut pe fiul meu cel mare ...am fost intr-atat de fericita , mi se parea ca am primit o comoara! Iar acum, dupa 21 de ani, cu toate insumate, tot asa cred, tot asa a ramas : fiul meu pretios :026: ! Asa va doresc si voua, acest copil sa va puna balsam peste toate ranile sufletesti dobandite in lupta de a-l avea si sa construiti, impreuna, o viata minunata care sa va incununeze toate asteptarile! Si, de ce nu? ... sa traga de manuta o surioara, la timpul potrivit! Aaaaaa, si am uitat sa spun ce mult imi place numele lui....Albert-darul lui Dumnezeu (Teodor) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Felicitari, Nanny... Dupa toate suferintele si supararile, ai reusit sa ajungi la finish cu bebe in brate! Sa fiti sanatosi amandoi si sa curga lapticul rauri, rauri! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor, Albert Teodor! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Felicitari Nannyyy. Sa fiti sanatosi, mancacios si recuperare usoara |
|
|