Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Friday, June 12, 2015 9:25 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nanny cum mai esti?A venit puiul?majoreta
roxinthya
Scris: Friday, June 12, 2015 9:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
E bine la caldurica pui de Nanny?computerlove
Nanny
Scris: Friday, June 12, 2015 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Acasa...incerc sa termin curatenia.Doamne cat praf!Eu cred ca ii place sa fie curathohot
Ieri am zis ca gata,azi e ziua...de unde???Azi e cuminte,am fost,adica m-a lasat sa merg si la cosmetica newclap Cred ca ii place la"cotet"newclap
Maine merg la doctor,sa vedem ce zice..
shirel
Scris: Saturday, June 13, 2015 12:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Hei,hei daca ai inceput curatenia nu mai ai multras si cand ai sa si o termini atunci va iesi si domnisorul fiindca asta parca as vrea sa ai...un amant asa ca sa fii iubita la nesfarsit!!Te pup si astept vestile cele mari....doamne ajuta!!!iloveyou
cookie
Scris: Saturday, June 13, 2015 8:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Nanny wrote:
Acasa...incerc sa termin curatenia.Doamne cat praf!Eu cred ca ii place sa fie curathohot
Ieri am zis ca gata,azi e ziua...de unde???Azi e cuminte,am fost,adica m-a lasat sa merg si la cosmetica newclap Cred ca ii place la"cotet"newclap
Maine merg la doctor,sa vedem ce zice..

Nastere usoara, Nanny si un bebe sanatos! Angel

Si noi ne apucam in curand de renovare ... dar ne straduim de vreo 3 luni si inca nu am inceput. Sper sa nu o tot amanam pana in decembrie ras
mirela74chris
Scris: Saturday, June 13, 2015 4:56 PM

Nastere usoara Nanny!majoreta majoreta Mai ai putin si vine!Nu s-au facut pariurile,dar eu presimt ca e baiat.
dia27
Scris: Saturday, June 13, 2015 9:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Nanny - cum a fost la doctor? Ce a zis? Te pup tare si astept vesti computerlove
Nanny
Scris: Sunday, June 14, 2015 9:41 AM
Nivel

Buna diminea?a gagiciSimplyLove
Dupa cum va spuneam,aseara am fost la doctor.Avem vesti proaspete:
1.Dupa cum am mai scris,bebe îl simt si este inca sus in "corcodus"Lol Semn ca (dupa cum spunea si Dr) doreste sa mai stea!!!A zis ca îl mai lasa 3-4 zile,poate coboara singurel.
2.S-a minunat de zor pt ca are deja 4,000gCrazy Crazy Crazy desi dupa marimea burtii mele,n-ar fi zis asta.A facut ochii mari si a masurat de 3 ori,ca sa fie sigur ca nu greseste.A zis ca am burta"ascunsa",care pacaleste...ca a mai avut ca mine.
3.Colul este fff lung 40mm si închis,nu s-a micsorat deloc,nu crede ca se va micsora,de aceea nu îmi recomanda sa nasc natural, pt ca va fi fff dificil si riscat pt amândoi.De aceea, daca pâna vineri nu se rupe apa, ma programeaza la cezariana!!!Asta este...aceasta este varianta cea mai buna in cazul meu, de aceea am zis ca metoda prin care voi naste o alegem in beneficiul tuturor in func?ie de "materialul" clientului.
Acestea sunt cele mai proaspete stiti...daca se întâmpla ceva, va anunt!Apropo...mi-a dat sa repet de urgen?a Hemoglobina glicozilata si glicemia serica, de teama sa nu fi facut diabet.Dar va asigur ca nu am nimic!!!Toti nepotii mei au avut greutate maaarehainoroc
roxinthya
Scris: Sunday, June 14, 2015 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Bravo bebe - ce-ti mai place la mami in burtica!!!angel
Asa am avut si eu colul lung la ambele sarcini numai ca Maria a fost micutza iar pe Petru l-a scos prin cezariana ca era cal mare.ras
mirela74chris
Scris: Sunday, June 14, 2015 1:03 PM

Sa vina sanatos!majoreta Important este sa fiti bine amandoi.Si baiatul meu a avut 4,4Kg si am nascut natural,fara probleme.Dar tot puturos a fost.A depasit termenul cu 10 zile,asa ca mi s-a provocat nasterea.Cheek Kiss
bereea
Scris: Sunday, June 14, 2015 3:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nastere usoara! majoreta A mea a avut 4, 6 si n-a fost simplu deloc. Si a fost si puturoasa pe deasupra: a venit la 6 zile dupa termen.Daca as fi stiut ce urmeaza as fi ales cezariana. Numai bine!
giulia_mamik
Scris: Sunday, June 14, 2015 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Si eu am nascut cu 5 zile peste termen.O puturoasa de fata :)))!Si eu am avut sarcina ascunsa,avand uterul retrovers a stat mai mult pe spate,mai exact pe rinichiCrazy .La ce burta aveam ma asteptam la o bebelina de vreo 3,200 kg dar la nastere a cantarit 3,800 kgBig Surprise .Nastere usoara.Zilele astea iese la lumina cu siguranta!computerlove
Nanny
Scris: Wednesday, June 17, 2015 6:21 PM
Nivel

Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vad vedem daca apuc ziua de mâine,la programarehainoroc
HOPE
Scris: Wednesday, June 17, 2015 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Nanny wrote:
Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vad vedem daca apuc ziua de mâine,la programarehainoroc

Nanny, te pup si sa te refaci repede! Abia astept sa ne spui ce minune ai :) Eu zic baiat pupici Nastere usoara!!!
aurishta
Scris: Wednesday, June 17, 2015 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Nanny wrote:
Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vedem daca apuc ziua de mâine,la programarehainoroc
Hihi, poate nasti natural in cele din urma!majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.