Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nanny cum mai esti?A venit puiul? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| E bine la caldurica pui de Nanny? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Acasa...incerc sa termin curatenia.Doamne cat praf!Eu cred ca ii place sa fie curat Ieri am zis ca gata,azi e ziua...de unde???Azi e cuminte,am fost,adica m-a lasat sa merg si la cosmetica Cred ca ii place la"cotet" Maine merg la doctor,sa vedem ce zice..
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Hei,hei daca ai inceput curatenia nu mai ai mult si cand ai sa si o termini atunci va iesi si domnisorul fiindca asta parca as vrea sa ai...un amant asa ca sa fii iubita la nesfarsit!!Te pup si astept vestile cele mari....doamne ajuta!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Nanny wrote:Acasa...incerc sa termin curatenia.Doamne cat praf!Eu cred ca ii place sa fie curat Ieri am zis ca gata,azi e ziua...de unde???Azi e cuminte,am fost,adica m-a lasat sa merg si la cosmetica Cred ca ii place la"cotet" Maine merg la doctor,sa vedem ce zice..
Nastere usoara, Nanny si un bebe sanatos!
Si noi ne apucam in curand de renovare ... dar ne straduim de vreo 3 luni si inca nu am inceput. Sper sa nu o tot amanam pana in decembrie |
|
| Nastere usoara Nanny! Mai ai putin si vine!Nu s-au facut pariurile,dar eu presimt ca e baiat. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Nanny - cum a fost la doctor? Ce a zis? Te pup tare si astept vesti |
|
| Buna diminea?a gagici Dupa cum va spuneam,aseara am fost la doctor.Avem vesti proaspete: 1.Dupa cum am mai scris,bebe îl simt si este inca sus in "corcodus" Semn ca (dupa cum spunea si Dr) doreste sa mai stea!!!A zis ca îl mai lasa 3-4 zile,poate coboara singurel. 2.S-a minunat de zor pt ca are deja 4,000g desi dupa marimea burtii mele,n-ar fi zis asta.A facut ochii mari si a masurat de 3 ori,ca sa fie sigur ca nu greseste.A zis ca am burta"ascunsa",care pacaleste...ca a mai avut ca mine. 3.Colul este fff lung 40mm si închis,nu s-a micsorat deloc,nu crede ca se va micsora,de aceea nu îmi recomanda sa nasc natural, pt ca va fi fff dificil si riscat pt amândoi.De aceea, daca pâna vineri nu se rupe apa, ma programeaza la cezariana!!!Asta este...aceasta este varianta cea mai buna in cazul meu, de aceea am zis ca metoda prin care voi naste o alegem in beneficiul tuturor in func?ie de "materialul" clientului. Acestea sunt cele mai proaspete stiti...daca se întâmpla ceva, va anunt!Apropo...mi-a dat sa repet de urgen?a Hemoglobina glicozilata si glicemia serica, de teama sa nu fi facut diabet.Dar va asigur ca nu am nimic!!!Toti nepotii mei au avut greutate maaare |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bravo bebe - ce-ti mai place la mami in burtica!!! Asa am avut si eu colul lung la ambele sarcini numai ca Maria a fost micutza iar pe Petru l-a scos prin cezariana ca era cal mare. |
|
| Sa vina sanatos! Important este sa fiti bine amandoi.Si baiatul meu a avut 4,4Kg si am nascut natural,fara probleme.Dar tot puturos a fost.A depasit termenul cu 10 zile,asa ca mi s-a provocat nasterea.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nastere usoara! A mea a avut 4, 6 si n-a fost simplu deloc. Si a fost si puturoasa pe deasupra: a venit la 6 zile dupa termen.Daca as fi stiut ce urmeaza as fi ales cezariana. Numai bine! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si eu am nascut cu 5 zile peste termen.O puturoasa de fata :)))!Si eu am avut sarcina ascunsa,avand uterul retrovers a stat mai mult pe spate,mai exact pe rinichi .La ce burta aveam ma asteptam la o bebelina de vreo 3,200 kg dar la nastere a cantarit 3,800 kg .Nastere usoara.Zilele astea iese la lumina cu siguranta! |
|
| Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vad vedem daca apuc ziua de mâine,la programare |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Nanny wrote:Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vad vedem daca apuc ziua de mâine,la programare Nanny, te pup si sa te refaci repede! Abia astept sa ne spui ce minune ai :) Eu zic baiat Nastere usoara!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nanny wrote:Hei fetelor...am început sa pierd din dop...u?oare dureri pelvine si de mijloc, ca la menstrua?ie...deci pepenasul e aproape copt.Sa vedem daca apuc ziua de mâine,la programare Hihi, poate nasti natural in cele din urma! |
|
|