Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici! SUnt inca pe aici! Acum 2 zile am dat o fuga la clinica sa ma verifice dra de garda, caci faceam pisul, ma ridicam, ma imbracam si apoi ma scapam pe mine...am zis: This is it!!! Dar...nu! S-a repetat de vreo 3 ori...Am fost , nu-s-au rupt membranele, Slava Domnului! Am si o secretie albicioasa transparenta, m-a usturat teribil cand m-a controlat...Ma rog sa mai reziste pana luni, intrucat DR-ul meu si-a scrantit piciorul si nu are voie sa calce pe el pana luni Asa dar "m-a rezolvat" prin telefon. E posibil sa fi facut vreo infectie urinara ( n-am avut pana acum) sau de la atata apa bauta fortat sa fi eliminat vreun fir de nisip, mai sta si cu capul pe vezica, cert e ca ceva s-a iritat ceva pe acolo ( asa cred)! STau cuminte ( cat pot..ca am si treaba ) Deocamdata am facut din nou Urocultura si iau Uraktiv Mami la 8/ore! Parca s-a imbunatatit situatia...Doamne sa ma tina pana luni!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Nastere usoara Nanny si recuperare rapida, iti doresc sa decurga totul bine si sa mai stea bebe un pic pana esti gata cu treaba . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Nastere usoara, si recuperare rapids !
|
|

| Buna diminea?a gagici Eu tot pe aici,in sunet de rotopercutor,moloz...copilul meu asteapta sa terminam Cred ca ii place cura?enia.Am refacut Urocultura,nu am nimic,in afara de deshidratare.Ma bucur si ma simt în siguran?a ca doctorul meu si-a reparat cat de cat piciorul,deci e disponibil Am în?epaturi jos,când si cand,mai u?oare sau mai tari,de obicei seara.Sunt anemica,daca nu iau fier,sunt le?inata si fara vlaga. De frica si mai mult rusine,mi-am facut de vreo 2 ori clisma ca sa fiu pregatita. Va tin la curent... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ai grija, Nanny, clisma se face si pentru a stimula declansarea nasterii! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nanny wrote:Buna diminea?a gagici Eu tot pe aici,in sunet de rotopercutor,moloz...copilul meu asteapta sa terminam  Cred ca ii place cura?enia. Va tin la curent...
E baiat nu? Se spune ca ei mai stau in burtica nu se grabesc ca fetele.....
|
|

| Fetele mele pareau baieti, daca e sa ne luam dupa asta ! Si baietii tot baieti pareau! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Era vorba aceea, se grabesc ca fetele la maritat!!! Sa stea cat tb puiul si sa iasa la termen, ca n-are nicio graba! |
|

| |
|

| Aurishta... eu cand am vazut ca fac pisul pe mine si pt ca urma sa ma controleze,nu stiam daca ma va opri acolo.Asa ca,sa fiu sigura ca nu ma voi face de ras,m-am "cosmetizat" eu Si mai e ceva,eu iau fier,care ma cam constipa.N-as vrea sa fac dop chiar acum Vad ca nu se întâmpla nimic,deocamdata! Apropo...se zbenguie uneori,zici ca face bangy jumping Simt ca a mai coborât un pic,dar parca nu suficient! |
|

Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...o nastere cat mai usoara...o recuperare rapida...si multa sanatate.... |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Nanny, nastere usoara iti doresc si recuperare rapida. Si un bebe sanatos si papacios. Ce repede a trecut timpul! Eu n-am mai intrat pe forum, bebelusa mea ma solicita la maxim asa ca nu prea am timp de butonat. |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Nanny wrote:Aurishta...  eu cand am vazut ca fac pisul pe mine si pt ca urma sa ma controleze,nu stiam daca ma va opri acolo.Asa ca,sa fiu sigura ca nu ma voi face de ras,m-am "cosmetizat" eu  Si mai e ceva,eu iau fier,care ma cam constipa.N-as vrea sa fac dop chiar acum  Vad ca nu se întâmpla nimic,deocamdata! Apropo...se zbenguie uneori,zici ca face bangy jumping  Simt ca a mai coborât un pic,dar parca nu suficient! Nanny asteptam cu sufletul la gura sa ne spui "gata asta e momentul,vine bebe".Doamne ce emotii si momente frumoase!!!Doamne ajuta sa fie totul bine!!! |
|

| Multumesc fetelor pt sustinere Am facut de mâncare,sa fiu sigura ca se gase?te de-ale gurii prin casa Vreau sa fac si ceva bun,dar momentan sa desfat cu niste cirese graaase Niciun semn...asteptam,cred ca respecta ce i-am zis...sa se nasca de ziua lui/ei,caci mâine e ziua nepotului meu |
|

| Ce putin mai ai pana la termen! |
|
|