Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Friday, June 5, 2015 9:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici! SUnt inca pe aici!
Acum 2 zile am dat o fuga la clinica sa ma verifice dra de garda, caci faceam pisul, ma ridicam, ma imbracam si apoi ma scapam pe mine...am zis: This is it!!! Dar...nu! S-a repetat de vreo 3 ori...Am fost , nu-s-au rupt membranele, Slava Domnului! Am si o secretie albicioasa transparenta, m-a usturat teribil cand m-a controlat...Ma rog sa mai reziste pana luni, intrucat DR-ul meu si-a scrantit piciorul si nu are voie sa calce pe el pana luniHands Hands Hands Asa dar "m-a rezolvat" prin telefon. E posibil sa fi facut vreo infectie urinara ( n-am avut pana acum) sau de la atata apa bauta fortat sa fi eliminat vreun fir de nisip, mai sta si cu capul pe vezica, cert e ca ceva s-a iritat ceva pe acolo ( asa cred)! STau cuminte ( cat pot..ca am si treabaCrazy ) Deocamdata am facut din nou Urocultura si iau Uraktiv Mami la 8/ore! Parca s-a imbunatatit situatia...Doamne sa ma tina pana luni!!!Hands Hands Hands
biancaanamaria
Scris: Sunday, June 7, 2015 9:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
Nastere usoara Nanny si recuperare rapida, iti doresc sa decurga totul bine si sa mai stea bebe un pic pana esti gata cu treaba .Cheek Kiss
inna19
Scris: Monday, June 8, 2015 8:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Nastere usoara, si recuperare rapids !
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Nanny
Scris: Tuesday, June 9, 2015 11:10 AM
Nivel

Buna diminea?a gagici SimplyLove
Eu tot pe aici,in sunet de rotopercutor,moloz...copilul meu asteapta sa terminam Hilar Cred ca ii place cura?enia.Am refacut Urocultura,nu am nimic,in afara de deshidratare.Ma bucur si ma simt în siguran?a ca doctorul meu si-a reparat cat de cat piciorul,deci e disponibil Lol
Am în?epaturi jos,când si cand,mai u?oare sau mai tari,de obicei seara.Sunt anemica,daca nu iau fier,sunt le?inata si fara vlaga.
De frica si mai mult rusine,mi-am facut de vreo 2 ori clismaBig Laugh ca sa fiu pregatita.
Va tin la curent...computerlove
aurishta
Scris: Tuesday, June 9, 2015 1:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ai grija, Nanny, clisma se face si pentru a stimula declansarea nasterii!
carmenalina
Scris: Tuesday, June 9, 2015 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Nanny wrote:
Buna diminea?a gagici SimplyLove
Eu tot pe aici,in sunet de rotopercutor,moloz...copilul meu asteapta sa terminam Hilar Cred ca ii place cura?enia.
Va tin la curent...computerlove

E baiat nu? Se spune ca ei mai stau in burtica nu se grabesc ca fetele.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
aurishta
Scris: Tuesday, June 9, 2015 4:37 PM
Nivel

carmenalina wrote:

E baiat nu? Se spune ca ei mai stau in burtica nu se grabesc ca fetele.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Fetele mele pareau baieti, daca e sa ne luam dupa asta Lol Lol ! Si baietii tot baieti pareau! Lol Lol
carmenalina
Scris: Tuesday, June 9, 2015 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Era vorba aceea, se grabesc ca fetele la maritat!!!
Sa stea cat tb puiul si sa iasa la termen, ca n-are nicio graba! Cheek Kiss Cheek Kiss
aurishta
Scris: Tuesday, June 9, 2015 6:37 PM
Nivel

ras Lol
Nanny
Scris: Tuesday, June 9, 2015 6:58 PM
Nivel

Aurishta...Hilar eu cand am vazut ca fac pisul pe mine si pt ca urma sa ma controleze,nu stiam daca ma va opri acolo.Asa ca,sa fiu sigura ca nu ma voi face de ras,m-am "cosmetizat" eunewclap Si mai e ceva,eu iau fier,care ma cam constipa.N-as vrea sa fac dop chiar acumras Vad ca nu se întâmpla nimic,deocamdata!
Apropo...se zbenguie uneori,zici ca face bangy jumping topai Simt ca a mai coborât un pic,dar parca nu suficient!
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, June 9, 2015 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2012
...o nastere cat mai usoara...o recuperare rapida...si multa sanatate....majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Criss2014
Scris: Wednesday, June 10, 2015 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Nanny, nastere usoara iti doresc si recuperare rapida. Si un bebe sanatos si papacios. Ce repede a trecut timpul! Eu n-am mai intrat pe forum, bebelusa mea ma solicita la maxim asa ca nu prea am timp de butonat.
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, June 10, 2015 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Nanny wrote:
Aurishta...Hilar eu cand am vazut ca fac pisul pe mine si pt ca urma sa ma controleze,nu stiam daca ma va opri acolo.Asa ca,sa fiu sigura ca nu ma voi face de ras,m-am "cosmetizat" eunewclap Si mai e ceva,eu iau fier,care ma cam constipa.N-as vrea sa fac dop chiar acumras Vad ca nu se întâmpla nimic,deocamdata!
Apropo...se zbenguie uneori,zici ca face bangy jumping topai Simt ca a mai coborât un pic,dar parca nu suficient!

Nanny asteptam cu sufletul la gura sa ne spui "gata asta e momentul,vine bebe".Doamne ce emotii si momente frumoase!!!Doamne ajuta sa fie totul bine!!!Cheek Kiss
Nanny
Scris: Wednesday, June 10, 2015 11:32 AM
Nivel

Multumesc fetelor pt sustinerehainoroc dance
Am facut de mâncare,sa fiu sigura ca se gase?te de-ale gurii prin casaras Vreau sa fac si ceva bun,dar momentan sa desfat cu niste cirese graaasenewclap
Niciun semn...asteptam,cred ca respecta ce i-am zis...sa se nasca de ziua lui/ei,caci mâine e ziua nepotului meuras
aurishta
Scris: Wednesday, June 10, 2015 11:46 AM
Nivel

Ce putin mai ai pana la termen!majoreta majoreta topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.