Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Nastere usoara, Nanny, si bebe sanatos! Sa ai laptic, putere de recuperare rapida si nopti linistite!!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
|
NASTERE USOARA SI BEBE MANCACIOS!!!!!!!!!!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nastere usoara si sanatate ! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ha..ha...ce tare este postarea Boy ? Girl? Declar deschisa Casa de pariuri!! Multumesc Kali pt topic,multumesc fetelor pt urari...ce repede a trecut timpul!;Nici mie nu-mi vine sa cred Când se mi?ca,ma mai împunge jos,dar mi se pare ca nu a coborât inca!!mai am praf si ciment prin casa,sa fie copil ascultator si sa mai stea macar 1sapt.Sâmbata merg la control |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu drag, Nanny! Pune si tu o poza cu burtica, macar sa avem un punct de plecare pentru pariuri. Stiiiu ca nu are nicio treaba forma burticii dar e fun, asa... tre' sa avem o feeling roz sau bleau cand o vedem, nu se poate... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nastere usoara draga mea!Cand a trecut timpul?Mai e putin si iti vei strange minunea in brate!Sa ai un pui sanatos,cuminte si papacios!Astepta, pozica cu burtica sa incepem pariurile. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios, iar tie recuperare usoara |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nanny, ma bucur ca am revenit si am prins galeria! Asa cum le doresc tuturor viitoarelor mamici in ultima perioada - o experienta dintre cele mai frumoase iti doresc!!! Sa te bucuri din plin de fiecare clipa!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sunt si eu pe-aici, asteptand bebelusii vostri la usa Iti doresc si eu un drum fara incidente pe "ultima suta de metri" si ca scurta distanta dintre "inauntru" si "afara" sa se faca la timpul potrivit, in mijlocul bucuriei! Aaaaa, si eu nu ma bag la pariuri fiindca stiu ca este exact la fel de frumos, fata sau baiat, atata vreme cat bb este asteptat cu atat dragoste si determinare Asa ca las alte "babe" (din alea elegante si doamne, cum avem noi aici, pe forum) sa incerce sa "ghiceasca" |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Nastere usoara si bebe sanatos,mancacios si fara colici!!!!Sa ai o recuperare rapida si sa va intoarceti repede in cuibusorul vostru!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nastere usoara draga noastra! Iti doresc refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios !! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Nastere usoara scumpa noastra!!!!! Te pupam si asteptam poze cu minunea |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor va multumesc atât eu, cat si bebelusul! Azi mi-a fost cam rau,amareala,ca in primul trimestru..cred ca nu prea mai are loc si apasa pe stomac,fiere..Va tin la curent...deocamdata niciun semn! Voi încerca sa atasez foto.. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nany,ti s a indeplinit visul cel mare,acela de a deveni mamica!Nastere usoara,recuperare rapida,un bebe(eu cred ca e un flacau!)sanatos tun,papacios si cumintel!Sa aveti nopti linistite si dormite in pace!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Nanny nastere usoara!!! Bebe sa fie sanatos si puternic asa ca tine! Doamne ajuta sa decurga totul lin si asa cum iti doresti! Te pup cu mare drag! |
|
|