Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, May 28, 2015 9:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006

Nastere usoara, Nanny, si bebe sanatos! Sa ai laptic, putere de recuperare rapida si nopti linistite!!

img
carmenalina
Scris: Thursday, May 28, 2015 9:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

NASTERE USOARA SI BEBE MANCACIOS!!!!!!!!!!!!!

computerlove computerlove computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
bereea
Scris: Thursday, May 28, 2015 10:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nastere usoara si sanatate !majoreta majoreta
Nanny
Scris: Thursday, May 28, 2015 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Ha..ha...ce tare este postareayes
Boy ? Girl? Declar deschisa Casa de pariuri!! Multumesc Kali pt topic,multumesc fetelor pt urari...ce repede a trecut timpul!;Nici mie nu-mi vine sa cred Lol Când se mi?ca,ma mai împunge jos,dar mi se pare ca nu a coborât inca!!mai am praf si ciment prin casa,sa fie copil ascultator si sa mai stea macar 1sapt.Sâmbata merg la control Hilar
kali
Scris: Thursday, May 28, 2015 11:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cu drag, Nanny!
Pune si tu o poza cu burtica, macar sa avem un punct de plecare pentru pariuri. Stiiiu ca nu are nicio treaba forma burticii dar e fun, asa... tre' sa avem o feeling roz sau bleau cand o vedem, nu se poate...
mirela74chris
Scris: Thursday, May 28, 2015 12:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
majoreta majoreta majoreta majoreta Nastere usoara draga mea!Cand a trecut timpul?Mai e putin si iti vei strange minunea in brate!Sa ai un pui sanatos,cuminte si papacios!Astepta, pozica cu burtica sa incepem pariurile.majoreta majoreta majoreta
LauraMihaella
Scris: Thursday, May 28, 2015 12:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios, iar tie recuperare usoaramajoreta majoreta Cheek Kiss
Anelise
Scris: Thursday, May 28, 2015 2:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nanny, ma bucur ca am revenit si am prins galeria! DistanceKiss Asa cum le doresc tuturor viitoarelor mamici in ultima perioada - o experienta dintre cele mai frumoase iti doresc!!! innori Sa te bucuri din plin de fiecare clipa!!! coeur
aurishta
Scris: Thursday, May 28, 2015 2:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
majoreta majoreta majoreta Sunt si eu pe-aici, asteptand bebelusii vostri la usa Cheek Kiss Cheek Kiss
Iti doresc si eu un drum fara incidente pe "ultima suta de metri" si ca scurta distanta dintre "inauntru" si "afara" sa se faca la timpul potrivit, in mijlocul bucuriei!Cheek Kiss
Aaaaa, si eu nu ma bag la pariuriHilar Hilar fiindca stiu ca este exact la fel de frumos, fata sau baiat, atata vreme cat bb este asteptat cu atat dragoste si determinarecoeur coeur coeur Asa ca las alte "babe" (din alea elegante si doamne, cum avem noi aici, pe forum) sa incerce sa "ghiceasca" Lol
crissy84
Scris: Thursday, May 28, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Nastere usoara si bebe sanatos,mancacios si fara colici!!!!Sa ai o recuperare rapida si sa va intoarceti repede in cuibusorul vostru!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
roxinthya
Scris: Thursday, May 28, 2015 3:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Nastere usoara draga noastra!computerlove computerlove
Iti doresc refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios !!Cheek Kiss angel
emanicole
Scris: Thursday, May 28, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Nastere usoara scumpa noastra!!!!!
Te pupam si asteptam poze cu minuneacomputerlove
Nanny
Scris: Thursday, May 28, 2015 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Fetelor dance dance va multumesc atât eu, cat si bebelusul!yes
Azi mi-a fost cam rau,amareala,ca in primul trimestru..cred ca nu prea mai are loc si apasa pe stomac,fiere..Va tin la curent...deocamdata niciun semn!Lol
Voi încerca sa atasez foto..
giulia_mamik
Scris: Thursday, May 28, 2015 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Nany,ti s a indeplinit visul cel mare,acela de a deveni mamica!Nastere usoara,recuperare rapida,un bebe(eu cred ca e un flacau!)sanatos tun,papacios si cumintel!Sa aveti nopti linistite si dormite in pace!!computerlove DistanceKiss
dia27
Scris: Thursday, May 28, 2015 11:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Nanny nastere usoara!!! Bebe sa fie sanatos si puternic asa ca tine! Doamne ajuta sa decurga totul lin si asa cum iti doresti! Te pup cu mare drag! computerlove Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.