Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Iata-ma din nou, invatand si perfectionandu-mi un nou hobby:bijuteriile din Fimo si tehnica picturii cu Fimo.... Cochetam de mult cu ideea,dar nu aveam curaj de a incepe...Astazi am mers la curs si iata-ma posesoarea a catorva lucruri realizate de mine....Ma bucur pentru faptul ca si acest hobby ma linisteste,ma face fericita si fac totul cu multa daruire. Astazi am lucrat Mirror-Oglinda imbracata in Fimo.....

Si un set de bijuterii format din colier ,cercei,inel

Deci,.....ma pun pe treaba |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari, te admir!!! Mult succes!!! |
|

| Multumesc din suflet,Miriam |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sunt faine tare!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Recunosc ca nu stiu ce e aia "fimo" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari pentru talent si perseverenta, Mari! Succes in toate planurile tale. |
|

| bereea wrote:Recunosc ca nu stiu ce e aia "fimo" FIMO - pasta polimerica....este extrem de usor de framantat si gata de utilizare in cel mai scurt timp. Pasta polimerica este o pasta care are o densitate si o textura asemanatoare plastelinei, care se modeleaza usor dupa care secoace, de unde rezulta un material tare care nu se sparge. La noi fiind cunoscuta mai mult prin marcile Fimo si Cernit. Din aceasta pasta se pot confectiona bijuterii, figurine, accesorii, se pot decora diverse obiecte din sticla sau metal etc.
aurishta wrote:Sunt faine tare!
Multumesc din suflet .....sunt novice....
monica irimia wrote:Felicitari pentru talent si perseverenta, Mari!  Succes in toate planurile tale. Monica,multumesc Sa te auda Dumnezeu! |
|

| Am mai lucrat cateva bijuterii............
    Un set LOVE,un boboc timid de cala,o pereche de cercei cu maci Daca veti da click pe poza se va deschide mai mare....
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Frumoase si astea! |
|

| Roxintya |
|
|