Bijuterii din margelute
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Tuesday, May 8, 2007 7:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
adelinad
Scris: Tuesday, May 8, 2007 8:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

cool
Andismom sunt superbe creatiile tale!
As avea si eu o intrebare: de unde iti procuri materialele din Ro?
Spor la cat mai multe coliere!
Miri
Scris: Tuesday, May 8, 2007 9:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, felicitari!cool Se pare ca stai foarte bine la capitolul rabdare!bravo
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, May 9, 2007 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Cristy wrote:

Ba de loc....cool cool cool

Pentru primele coliere sunt superbe, cel putin ultimul. Combinatia de culori este superba, ideile la fel bravo bravo bravo

Cum ai incheiat pana la urma inelul? Te-au ajutat indicatiile mele?

pai tu ce crezi? normal ca m-au ajutat indicatiile tale! multumesc mult! era de fapt f simplu numai ca eu nu stiam. pupici

Adelina
, multumesc de complimente. materialele le gasesc la un magazin specializat in asa ceva, in Brasov. adica margele, fire (desi eu nu recomand decat firele obisnuite de pescuit - sunt mult mai ieftine si mai rezistente), clesti, patenti, cuttere, incuietori si toate celelalte accesorii necesare.

totusi, am gasit si siteuri din SUA care livreaza in Romania si ma gandesc f serios sa imi comand si de acolo ceva materiale pt ca sutn f frumoase si unele chiar mai ieftine.

Miri
...ai fi f surprinsa sa vezi ce lipsa de rabdare am! desi treaba asta cu margelele ma relaxeaza.
Cristy
Scris: Friday, May 11, 2007 4:50 PM
Nivel

Andismom wrote:

pai tu ce crezi? normal ca m-au ajutat indicatiile tale! multumesc mult! era de fapt f simplu numai ca eu nu stiam. pupici

fire (desi eu nu recomand decat firele obisnuite de pescuit - sunt mult mai ieftine si mai rezistente)

totusi, am gasit si siteuri din SUA care livreaza in Romania si ma gandesc f serios sa imi comand si de acolo ceva materiale pt ca sutn f frumoase si unele chiar mai ieftine.

Am observat ca ai folosit fire din nailon metalizat, nici au nu le recomand pentru genul de bijuterii ca cele facute de tine, sint foarte tare si prea putin maleabile ( au ele alta intrebuintare). Pentru bijuterii din margele insirat doar nailon pescares. grosimea lui se poate alege in funtie de marimea/greutatea margelelor.

Despre margelutele din SUA, fa socotealea cat costa transportul + TVA ( unele nu au pretul cu TVA inclus ), daca trebuie sa platesti vama pentru ele. De asemenea cred ca ai o suma minima de comanda sau/si minimum de bucati comandate.

lori16ro
Scris: Friday, May 11, 2007 6:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
ia sa incerc poate ma prinde microbul si pe mine, ata pescareasca am, margele am ca au primit fetele cadou mai putin incuietori dar sa ajung eu pina acolo , timp " vom gasi o noapte " ,
incep sa studiez lectiile

daca iese ceva va arat
Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 11, 2007 6:52 PM
Nivel

Cristy wrote:

Am observat ca ai folosit fire din nailon metalizat, nici au nu le recomand pentru genul de bijuterii ca cele facute de tine, sint foarte tare si prea putin maleabile ( au ele alta intrebuintare). Pentru bijuterii din margele insirat doar nailon pescares. grosimea lui se poate alege in funtie de marimea/greutatea margelelor.

Despre margelutele din SUA, fa socotealea cat costa transportul + TVA ( unele nu au pretul cu TVA inclus ), daca trebuie sa platesti vama pentru ele. De asemenea cred ca ai o suma minima de comanda sau/si minimum de bucati comandate.

Cristy, asa este! sa stii ca ai mare dreptate: naylonul siliconat este tare si se stramba rau. cat despre materialele din sua, pe moment am renuntat pt ca am gasit pe cineva aici in romania de care sunt multumita.

pupici

Cristy
Scris: Monday, May 14, 2007 8:20 PM
Nivel

Am gasit ceva modele poate va inspira:

Cristy
Scris: Monday, May 14, 2007 8:23 PM
Nivel

Continui:

flowers flowers
Cristy
Scris: Monday, May 14, 2007 8:37 PM
Nivel

Mai am inca putin, sper sa nu va plictisesc ras ras

Miri
Scris: Monday, May 14, 2007 9:42 PM
Nivel

Cristy, sunt foarte frumoase...pe mine una, nu m-ai plictisit!pupici
miha_06
Scris: Saturday, June 2, 2007 2:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/2/2007
Am inceput sa fac si eu un model postat de voi aici.Eu am mai facut citeva bijuterii din margele cind eram prin liceu, dar din pacate le-am dat. O sa va arat si finalul...........cind nu stiu!
Miri
Scris: Sunday, June 3, 2007 1:28 PM
Nivel

Miha, spor la treaba!thumright
Cristy
Scris: Sunday, June 3, 2007 6:29 PM
Nivel

Este frumos Miha.firstprize
Sa ne arati si o poza finala pupici

flowers flowers
Kiki
Scris: Friday, June 8, 2007 7:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Bine ai venit!dance
Te asteptam cu poze ale creatiilor tale! yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.