Nivel: Membru
Inregistrat: 8/5/2009 Mesaje: 47
| Buna, Pe prima pagina a acestui forum gasesti rubrica "HELP", iar primul subiect este ceea ce te intereseaza pe tine. |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|     
astea sunt margelutele cu care ma madresc eu
primele 2 imagini sunt bratari, apoi o pereche de cercei negru cu roz, un set cu bratara, cercei si colier multicolor iar ultima e un colier pe care l-am facut dupa ce am fost la Meli Melo si am vazut unul asemanator cu 110 lei... si scuze, dar mai am de lucrat la calitatea imaginilor :018: |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| foarte frumoase! cata migala! felicitari pentru rabdare! |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 148
|  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| de undese potcumpara margele si restul materialelor?acum v-am descoperit si m-i se pare super interesant.as dorii sa imi fac ceva pentru craciun si revelion. |
|
| Salut ! Acum am descoperit siteul vostru dupa ce mama s-a laudat cu niste idei de tricotat super. Bineninteles ca erau de aici Cum eu nu prea ma pricep la tricotat am gasit si discutii despre bijuterii din margele Acum cateva zile am facut un blog si intentionez sa postez tot felul de chestii interesante... retete si explicatii despre cum sa faci bijuterii din margelutze... si altele :)) http://cristiana-si-gherulea.blogspot.com/ (Gherulea e pisica mea, pe blog poze cu ea ) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Reclama |
|
| Nu e voie sa dau siteuri ? ce sa fac? sa sterg comentariul? E vreo porblema? HELP! panica! atac de panica ! :)) |
|
| Cristiana, bun venit pe site ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cristiana,Daniela,sa fie vorba despre una si aceeasi persoana?
Cristiana si Andrea_i,ca sa va puneti adresa blogului pe forum aveti nevoie de acordul administratorului.il aveti cumva? |
|
| Iulia,frumoase margelutele tale
Uzzy,superbe bijuterii,ca intotdeauna imi place in special ultimul set,felicitari |
|
| de fapt Daniela e mama =)))) e vreo problema ? :)) si cu reclama? trebuie sa fac inchisoare? :( |
|
| Cristiana wrote: de fapt Daniela e mama =)))) e vreo problema ? :)) si cu reclama? trebuie sa fac inchisoare? :(
ti-am spus mai sus ce trebuie sa faci cu reclama. |
|
| sami wrote:
ti-am spus mai sus ce trebuie sa faci cu reclama.
Nu il am |
|
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|